Ongeëvenaarde personalisaties bij Audi

Ongeëvenaarde personalisaties bij Audi

Audi Magazine

Onszelf heruitvinden, nieuwe wegen inslaan: Audi doet dit voortdurend om u modellen aan te bieden die perfect bij u passen. Omdat elke Audi bestuurder uniek is, stellen we voortdurend nieuwe kleuren, uitrusting en technologieën voor waarmee hij of zij wagen kan personaliseren. Ontdek de nieuwigheden die u de komende maanden te wachten staan.

Ongeëvenaarde personalisatiemogelijkheden bij Audi
Audi A1 allstreet: nieuwe naam, zelfde intensiteit

Audi A1 allstreet: nieuwe naam, zelfde intensiteit

De Audi A1 citycarver, die al sinds 2019 een vertrouwde verschijning is in de grote stadscentra, staat op het punt een nieuw tijdperk in te rijden. Voortaan zal hij de naam Audi A1 allstreet dragen. Een ondubbelzinnige naam die weergeeft hoe hij zich perfect thuis voelt in de urban jungle, dankzij zijn offroad-look en slanke lijnen. Zo blijft deze compacte stadswagen de toon zetten met zijn personaliseerbare look, dynamische prestaties en premium uitrusting.

Audi A4 allroad quattro: zwart staat hem uitstekend

Audi A4 allroad quattro: zwart staat hem uitstekend

Bij Audi kunt u uw wagen perfect afstemmen op uw persoonlijkheid. Zwart is uw favoriete kleur? Pak ermee uit dankzij het nieuwe Black Optics Pro-pakket voor de Audi A4 allroad quattro. Omlijsting van de voorruit, buitenspiegels, uitlaten, Singleframe radiatorrooster en zelfs de diffusor aan de achterzijde: al deze elementen schitteren in glanzend zwart als u voor dit pakket kiest. Zo krijgt uw break een nóg expressievere uitstraling, die perfect samengaat met de vier ringen voor en achter in dezelfde kleur, evenals het monogram 'A4 allroad'. Alweer een bewijs dat zwart en premium een uitstekende combinatie is.

Audi Q7 en Audi Q8: bijzondere nieuwe kleuren

Audi Q7 en Audi Q8: bijzondere nieuwe kleuren

Vanaf nu krijgt u bij de Audi Q7 en Audi Q8 de keuze uit eigentijdse nieuwe kleuren: Satellite Silver, Waitomo Blue en Tamarind Brown metaalkleur. Een oogverblindend trio dat het brede scala aan beschikbare kleuren voor deze twee SUV's vervolledigt.

Niet alleen het exterieur van de Audi Q7 en Audi Q8 krijgt een nieuwe look. Ook het interieur wordt verfraaid met elegante contrasterende stiksels op het dashboard. Voelt u al een zekere aantrekkingskracht?

Audi RS 4 Avant en Audi RS 5: toon uw winnaarsmentaliteit

Audi RS 4 Avant en Audi RS 5: toon uw winnaarsmentaliteit

Om u de krachtigste modellen te kunnen aanbieden, blijft Audi zijn sportieve DNA versterken. Zo zijn er pakketten die zorgen voor maximale dynamiek en rijplezier, zoals de nieuwe pakketten "competition" en "competition plus". Deze zijn verkrijgbaar voor de Audi RS 4 Avant en Audi RS 5, en tillen de sportiviteit van Audi naar een nóg hoger niveau. Ervaar de ultieme stabiliteit en wendbaarheid van het RS pro sportonderstel en het Audi quattro sportdifferentieel. Voel de kracht van de twin-turbo V6-motor met zijn 331 kW (450 pk). Geniet van het intense geluid van het nieuwe uitlaatsysteem. Een voorproefje van de intense emoties die u deze zomer kunt verwachten.

Audi en Apple Music: een harmonieuze combinatie

Audi en Apple Music: een harmonieuze combinatie

Het rijplezier bij Audi bereikt binnenkort een nieuw hoogtepunt: alle bestuurders zullen via het MMI-systeem kunnen genieten van Apple Music. De muziekstreamingdienst wordt rechtstreeks geïntegreerd worden in bijna alle Audi modellen in Europa, of via een automatische update voor de wagens die al rondrijden. En de verbinding? Voor Europese Audi rijders worden de streamingkosten voor mobiele data opgenomen in een pakket dat verkrijgbaar is in de wagen bij Cubic Telecom.

Zo hebt u makkelijk toegang tot al uw favorieten onder de 90 miljoen nummers die beschikbaar zijn in de applicatie, zonder reclame. Een geluidservaring die uitzonderlijk belooft te worden, want Apple Music is gemaakt om perfect te passen bij het sounddesign van Audi modellen. Een oorstrelende combinatie die uw interieur in geen tijd omtovert tot een echte concertzaal.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels