Aanvraag van catalogus(sen)

Wij vragen u om contact op te nemen met één van onze officiële verdelers. U vindt hun gegevens terug op onze website www.audi.be onder de rubriek uw Audi verdeler. Via de website www.mynewaudi.be kunt u een elektronische versie van de gewenste catalogus aanvragen.

Aanvraag prijsofferte

Als invoerder maken wij geen offertes. Om u zo goed mogelijk te kunnen verder helpen, vragen wij u contact op te nemen met één van onze officiële verdelers. U kunt uw aanvraag indienen via de website www.mynewaudi.be
Onder de rubriek “configureer uw Audi” kan u de gewenste wagen samenstellen met vermelding van de juiste prijs.

Ik ben op zoek naar de handleiding van mijn wagen

U kunt de handleiding van uw wagen vragen aan uw Audi verdeler. Op basis van het chassisnummer van uw Audi kan hij u het juiste exemplaar leveren.

Aanvraag van een duplicaat van het gelijkvormigheidsattest (Belgische wagen)

Om een duplicaat van het gelijkvormigheidsattest aan te vragen van een Belgische wagen, moet u een officiële Audi verdeler contacteren. Hij kan voor u, tegen betaling, een kopie aanvragen bij onze homologatiedienst.

Aanvraag van een duplicaat van het gelijkvormigheidsattest (vreemde wagen)

Om een duplicaat van het gelijkvormigheidsattest aan te vragen van een wagen uit het buitenland, moet u contact opnemen met onze Approval service op het nummer +32 2 556 23 33

Spontane sollicitatie

Op de website www.jobs.dieteren.be vindt u een overzicht van alle openstaande functies binnen onze onderneming. U vindt er tevens alle in te vullen documenten.

Ik heb een voertuig besteld. Wie kan mij informeren over de leveringstermijn?

Uw verdeler is uw bevoorrechte contactpersoon. Hij kan u meer informatie geven in verband met de leveringstermijnen. Indien nodig, neemt hij contact op met de diensten van de invoerder.

Wanneer kan ik genieten van een diplomatenkorting?

Indien u werkzaam bent bij een van de volgende instellingen, kan u genieten van een diplomatenkorting:
- Europese instellingen
- Eurocontrol
- NAVO
- Shape
- Ambassade/consulaat met zetel in België of in het buitenland (privé-gebruik).
Gelieve contact op te nemen met een officiële Audi verdeler voor een gepersonaliseerde offerte. U vindt de gegevens van alle officiële Audi garages terug op onze website www.audi.be onder de rubriek uw Audi verdeler.

Ik ben op zoek naar een stockwagen

U vindt het volledige aanbod van onmiddellijk beschikbare Audi’s aan uitzonderlijke voorwaarden op de website www.audidirect.be

Overnameprijs

Als invoerder is het voor ons niet mogelijk om een prijs te geven voor de overname van uw huidige wagen. De overnameprijs wordt opgemaakt in functie van verschillende factoren als km-stand, onderhoud waarvoor een expertise van de wagen nodig is, enzovoort.
Gelieve daarom contact op te nemen met één van onze officiële verdelers (www.audi.be onder de rubriek uw Audi verdeler)

Ik zoek een tweedehandswagen

U vindt een volledig overzicht van beschikbare tweedehandswagens wagens op onze site www.myway.be