Audi elektrische mountainbike - Kracht en avontuur

Beheers elk terrein met de Audi electric mountain bike powered by Fantic

Audi Magazine

Hoewel het merk vooral bekendstaat om zijn rijplezier, comfort en prestaties op vier wielen, biedt Audi u nu ook dezelfde sensaties op twee wielen. Maak kennis met de Audi electric mountainbike powered by Fantic, een elektrische mountainbike geschikt voor elke ondergrond, met een ontwerp geïnspireerd door het sportieve DNA van Audi.

Beheers elk terrein met de Audi electric mountain bike powered by Fantic
Ontspannende of sportieve ritten, bergtoppen beklimmen, technische afdalingen

Ontspannende of sportieve ritten, bergtoppen beklimmen, technische afdalingen: wat uw passie ook is, de Audi electric mountain bike powered by Fantic is er klaar voor. Vanaf de eerste aanblik laat deze robuuste fiets er geen twijfel over bestaan: het avontuur wacht. Deze belofte wordt kracht bijgezet door zijn design geïnspireerd op de Audi RS Q e-tron, het eerste voertuig met een elektromotor dat deelnam aan de Dakar Rally. Deze mountainbike is dan ook uitgerust voor elke uitdaging.

Premium uitrusting, van motor tot vork

Premium uitrusting, van motor tot vork

Om comfortabel te rijden op elk terrein, kunt u vertrouwen op zijn hoogwaardige uitrusting. De Brose S-MAG-motor (36 volt, 250 watt en 90 Nm), aangedreven door een Fantic Lithium-batterij (36 volt, 720 Wh), zorgt altijd voor snelle en soepele prestaties. Het lichtgewicht schokbestendige aluminium frame is ideaal om obstakels comfortabel en geconcentreerd te overwinnen.

Downhill rijden? Een kolfje naar de hand van de Audi electric mountain bike powered by Fantic. Daal zonder angst de hellingen af dankzij het IN.CA.S-schijfremsysteem van 220 mm vooraan en 200 mm achteraan, waarmee u onmiddellijk kunt stoppen. Ten slotte beschikt deze mountainbike voor uw comfort over een hoogwaardige Öhlins RXF D-38 180 mm voorvork en een Öhlins T205 X 65 schokdemper, evenals een SRAM GX eagle 12v achterderailleur. Het neusje van de zalm op gebied van schakelen.

De perfecte wagen om hem te vervoeren

De perfecte wagen om hem te vervoeren

Niet altijd even makkelijk om uw elektrische mountainbike mee te nemen? Audi creëerde de ideale oplossing bij de Audi activesphere concept. Deze wagen, ontworpen om zich aan te passen aan uw actieve leven, beschikt over een ingenieus laadsysteem. Met een druk op de knop schuift de doorzichtige achterruit over het dak, om plaats te maken voor een open ruimte met fietshouders. In geen tijd reist uw mountainbike met u mee.

Ontdek de Audi activesphere concept
In afwachting van een soortgelijke innovatie op een productiemodel

In afwachting van een soortgelijke innovatie op een productiemodel, biedt Audi oplossingen voor het vervoeren van elektrische fietsen met uw wagen. Met een trekhaak kunt u fietsendragers aan de achterzijde van de wagen plaatsen, wat veel handiger is dan op het dak. Een extraatje: u kunt ook een oprijhelling toevoegen, voor nog eenvoudiger laden en lossen, ongeacht het gewicht.

Ontdek de Audi fietsendragers
Van de Kemmelberg tot Houffalize: kilometers fietsplezier

Van de Kemmelberg tot Houffalize: kilometers fietsplezier

Alle liefhebbers weten het: België is een paradijs voor mountainbikers. De mogelijkheden om u uit te leven zijn dan ook eindeloos. In West-Vlaanderen is de Kemmelberg één van de populairste plekjes. Het dorp Kemmel biedt een ideaal vertrekpunt voor verschillende mooie routes, die u zelfs kunt combineren met andere lussen. Ondertussen kunt u volop genieten van de prachtige landschappen op uw route.

In het zuiden van het land bieden de Hoge Venen en de Ardennen de grootste uitdaging, bijvoorbeeld met Spa of Malmedy als uitvalsbasis. Vanuit deze twee steden vindt u talloze routes voor alle niveaus, doorheen dorpen en bossen.

Wie over een uitstekende conditie beschikt, kan kiezen voor een zeer technisch parcours in de streek van Houffalize. Vanaf de kerk van de nationale MTB-hoofdstad vertrekken tal van bewegwijzerde routes. Een paradijs voor wie graag zijn grenzen verlegt.

Klaar voor nieuwe uitdagingen op twee wielen? De Audi electric mountain bike powered by Fantic wacht op u bij uw Audi verdeler.

Ontdek de Audi electric mountain bike

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels