Duurzame mobiliteit: Audi electric kick scooter. Audi België

Nooit meer parkeerplaats zoeken: Audi lanceert de electric kick scooter powered by Egret

Audi Magazine

In de wagen vastzitten in het stadsverkeer? En rondjes moeten rijden op zoek naar een parkeerplek? Daar houdt u vast niet van. Zélfs niet als uw wagen een Audi is. Maar Audi zou Audi niet zijn zonder een innovatieve oplossing voor elk ongemak. Dus lanceert het merk met de vier ringen héél binnenkort een elektrische step: de Audi electric kick scooter powered by Egret. Met een indrukwekkend bereik van 80 kilometer kunt u hem meerdere dagen gebruiken zonder opladen, en stressvrij aankomen op uw bestemming.

Nooit meer parkeerplaats zoeken: Audi lanceert de electric kick scooter powered by Segway
elektrische step

De elektrische step is intussen goed ingeburgerd. In de stad ziet u ze overal, en er zijn talrijke apps om er eentje te ontlenen. Waarom Audi dan toch zijn eigen versie lanceert? Om u een kwalitatief alternatief te bieden. Want net die wildgroei van verschillende apps en modellen vermindert uw gebruiksgemak. Weet u nog welke u kunt vertrouwen? Bovendien verliest u kostbare tijd met zoeken naar een beschikbare step en tikt het bedrag dat u uitgeeft aan elke verplaatsing snel aan: u betaalt namelijk telkens een gebruikskost én een tarief per minuut.

Redenen temeer dus om voor uw eigen elektrische step te kiezen als u vaak verplaatsingen doet binnen de stad, of voor die eerste en laatste kilometers op uw traject. U kunt hem ook makkelijk opvouwen door het voorste deel neer te klappen, voor als u hem in de wagen of op het openbaar vervoer wilt meenemen. Kortom: met een eigen step koopt u vrijheid, onafhankelijkheid en flexibiliteit.

Een schakel in een duurzaam netwerk

Een schakel in een duurzaam netwerk

Die multimodale visie op mobiliteit wordt vandaag almaar belangrijker. En ze maakt ook deel uit van de duurzaamheidsambitie van Audi: een volledige transitie naar elektrische mobiliteit, en een CO2-vrije productie. De Audi electric kick scooter is als vorm van micromobiliteit maar één van de vele onderdelen in dat verhaal, waarin innovatie steeds de rode draad is.

Ontdek de duurzame ambities van Audi
innovatie

Innovatieve technologieën

Innovatief is de Audi electric kick scooter powered by Egret – waarvoor het merk met de vier ringen overigens samenwerkte met Segway – in elk geval. Zo beschikt hij over drie verschillende rijmodi: Sport voor wanneer u wat meer power wilt, Eco voor wanneer u uw rijbereik wilt vergroten en een Standard-modus. U kiest, afhankelijk van uw voorkeur en type rit.

tubeless banden

De scooter bereikt een maximumsnelheid tot 20 km/u, en met één laadbeurt legt u vlotjes 65 kilometer af.* Dat is overigens een pak beter dan het gemiddelde van zo’n 25 à 35 km. Moet u onderweg toch bijladen? Dat kan eenvoudig dankzij de kleine, handige oplaadkabel.

Met een actieradius tot 80 km kunt u de Audi electric kick scooter powered by Egret meerdere dagen gebruiken zonder op te laden. Dankzij het LED-scherm in kleur ziet u in één oogopslag uw snelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en tal van andere nuttige informatie. Snel opladen? Met de laadkabel verbindt u hem met elk stopcontact. En dankzij een snelheid tot 25 km/u bereikt u snel uw bestemming.

Dankzij zijn wielen met binnenbanden zoeft u vlotjes over verschillende soorten terrein, terwijl uw rijgedrag soepel en stabiel blijft – zoals u dat van Audi gewoon bent. Op het kleurendisplay vindt u alle nuttige informatie die u nodig hebt voor uw rit, zoals uw snelheid, modus, batterijstatus en Bluetooth-connectiviteit.

de Audi electric kick scooter

In alle veiligheid de baan op

Ook aan uw veiligheid onderweg is uiteraard gedacht: in samenwerking met Egret ontwikkelde Audi de electric kick scooter speciaal voor het drukke wegverkeer: met zijn goed zichtbare led voor-, achter- en remlichten was hij een van de eerste e-scooters die de Duitse wegen op mocht. Een extra interne coating van de banden vermindert dan weer de kans op scheuren en lek rijden.

Vertrekkensklaar? Klap hem gewoon open, geef hem een ​​zetje en weg bent u – om uw omgeving op een nieuwe manier te herontdekken …

De Audi electric kick scooter is binnenkort verkrijgbaar bij uw Audi verdeler en via shop.audi.be.

Naar de shop
*
Daadwerkelijke actieradius kan afwijken en wordt bepaald door rijstijl en afgelegde route.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels