Oorstrelende combinatie: Audi en Sonos.

Sonos als nieuwe partner van Audi

Audi Magazine

Al jarenlang creëert Sonos de meest gebruiksvriendelijke en innovatieve systemen om draadloos te genieten van uw favoriete muziek. Hierbij worden de hoogste eisen gesteld aan geluidskwaliteit. Een gedroomde nieuwe partner dus voor Audi, en bestuurders van de nieuwe Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron kunnen er als eerste van genieten.

Het interieur van een Audi is zonder twijfel een van de meest sfeervolle plekken om te genieten van elke gereden kilometer. Dit plezier wordt nog intenser dankzij het nieuwe partnership met Sonos. Klaar om te luisteren naar uw favoriete playlist met jazz, hiphop of klassiek … alsof de band samen met u onderweg is?

Sonos als nieuwe partner van Audi
sonos

Jongere doelgroep

Tot nu toe werkte Audi enkel samen met Bang & Olufsen voor de optionele premium audiosystemen. Met hun briljante klankkleur beantwoorden de systemen van het Deense bedrijf immers perfect aan de verwachtingen bij de grote en middelgrote Audi modellen.

De lancering van de nieuwe Audi Q4 e-tron markeert een keerpunt met een nieuwe partner: Sonos. Dit Amerikaanse bedrijf, dat een geluid ontwikkelt dat rijk is aan bastonen, richt zich specifiek op een jongere doelgroep. De koppeling met de Audi Q4 e-tron klinkt als de perfecte match, aangezien deze compacte SUV staat voor de elektrische toekomst. Sonos zal in de komende maanden ook andere Audi modellen in dezelfde categorie uitrusten.

3D surround

Bestuurders van de nieuwe Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron krijgen de première van deze nieuwe geluidservaring. Het Sonamic Panorama-algoritme, ontwikkeld door het Duitse Fraunhofer Instituut, stuurt de klank naar 10 luidsprekers. Dankzij een unieke technologie wordt een driedimensionaal surround geluid gecreëerd, dat ervoor zorgt dat luisteraars midden in de muzikale beleving zitten. In één woord: oorstrelend.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels