Audi voor professionals | Audi België
Why Audi?
Audi België
Audi voor professionals

Audi, een evidente keuze

Kiezen voor Audi is een standpunt innemen. Het is kiezen voor een premium wagen met een exclusieve afwerking en intelligente technologieën, dat aan al uw zakelijke behoeften voldoet. En dankzij onze allroundservice hoeft u niets meer te doen. Behalve dan genieten van gegarandeerd rijplezier tijdens al uw trajecten – persoonlijk of professioneel.

Top over de hele lijn

Top over de hele lijn

Een onberispelijke kwaliteit, uitzonderlijke motoren en economische prestaties met respect voor het milieu. In een Audi zoeft u in alle veiligheid over de weg en geniet u van een onnavolgbaar rijplezier. U ontdekt de wereld op een andere manier ... en onderweg verschaft u uw onderneming een dynamisch en positief imago.

Duurzaam rijplezier. Dat wil Audi voor al zijn klanten. De resultaten bewijzen het: het merk met de vier ringen staat symbool voor sportiviteit, emotioneel design, kwaliteit en milieubewustzijn.

 • Why_Audi_-_Bloc_3.jpg
  Voordelen voor fleet managers

  Stel u een compleet gamma van producten en diensten voor. Een formule met competitieve financieringsoplossingen en ondersteuning voor uw onderhoud, verzekeringen en garantie. Maak uw keuze uit het volledige Audi-assortiment en beantwoord al uw zakelijke behoeften met Audi Fleet.

  Alle voordelen
 • zelfstandigen_1920x1080.jpg
  Voordelen voor zelfstandigen

  Geniet van interessante fiscale voordelen en van een VAA dat tot de meest aantrekkelijke van de markt behoort.

  Al uw voordelen
 • Why_Audi_-_bloc_2.jpg
  Audi verleidt professionals

  Audi Import is een afdeling van de n.v. D'Ieteren, die al meer dan 25 jaar marktleider is. D'Ieteren is de voornaamste verdeler van Audi wagens in België.

  Deze sterke positie komt ook tot uiting op de fleetmarkt, dankzij ons klantgerichte fleetbeleid en de gekende topkwaliteit van onze wagens. De overgrote meerderheid van de Audi wagens die in België zijn ingeschreven, zijn van professionele klanten (aankopen onder BTW-nummer).

Audi Q3 TFSI e

Over fiscaliteit, TCO en elektrificatie.

Door het regeringsbesluit uit 2021 om de wagenparken te vergroenen, wordt de TCO van wagens belangrijker dan ooit bij de samenstelling van uw vloot. Ontdek een overzicht van de aankomende fiscale veranderingen, met een vergelijking van de TCO van 3 verschillende Audi modellen, besteld voor en na 30 juni 2023.

Meer weten over TCO
Audi Q4 e-tron aan het laden

Versneld richting een groenere vloot

Voor fleetmanagers en zelfstandigen is dit het moment om na te denken over het vernieuwen van hun vloot. Maar hoe pakt u de elektrische transitie van uw wagenpark best aan? Audi vertelt het u.

Ontdek onze tips
Mobility Solutions by D'Ieteren. Uw mobiliteitsoplossingen van A tot Z.

Mobility Solutions by D'Ieteren. Eén bestemming voor al je mobiliteitsbehoeften.

Mobility Solutions by D'Ieteren, het all-in-one fleetplatform van D’Ieteren, helpt u graag bij het opstellen van een mobiliteitsplan op maat voor uw medewerkers. Van een analyse van uw specifieke behoeften tot de aansluiting op een ecosysteem van producten en diensten, zo wordt alles veel eenvoudiger en transparanter.

Meer weten
Uw Audi fleetspecialist staat voor u klaar

Uw Audi fleetspecialist staat voor u klaar

Wenst u een analyse van uw vloot? Bent u klaar voor de veranderende fiscaliteit? Heeft u vragen over onze modellen en fleetdiensten?

Elias Van Den Broeck, Fleet Manager bij Audi Belgium, helpt u graag verder met advies op maat.

Contacteer Elias Van Den Broeck

Maak kennis met Fleet Manager Audi Belgium Elias Van Den Broeck

00:00 | 00:00