Trek eropuit met Audi op Allerheiligen.

Er even tussenuit met Allerheiligen?

Audi Magazine

Voor een echt vakantiegevoel hoeft u niet noodzakelijk ver te rijden. Een verandering van landschap volstaat eigenlijk al. Hebt u de kans om er even tussenuit te knijpen, maar ontbreekt het u aan inspiratie? Dan helpt Audi u graag. Naar zee, in de natuur, een culinaire verwennerij of leuke stadjes: waar hebt u zin in?

Er even tussenuit met Allerheiligen?
De Waddeneilanden: hoppen van het ene eiland naar het andere

De Waddeneilanden: hoppen van het ene eiland naar het andere

Wilt u eens iets anders zien dan de Belgische kust? Trek dan wat verder noordwaarts, richting de Waddeneilanden. Deze archipel, die zich uitstrekt van de Nederlandse kust tot die van Denemarken, biedt alle bijzonderheden en bezienswaardigheden die u van eilanden verwacht. En dit op slechts vier uur rijden van Brussel, veerboot inbegrepen. Wandelingen tussen duinen en zee, een majestueuze 18 meter hoge vuurtoren, pittoreske dorpjes, vissershuisjes: elk eiland heeft zijn eigen charme, én de perfecte ingrediënten om even te ontsnappen aan het leven van elke dag.

Rijdt u met een elektrische Audi en moet u opladen? Goed nieuws, de eilanden zijn ook voorzien van laadpalen.

Normandië: keuze te over

Normandië: keuze te over

Een toeristische topbestemming met adembenemende kliffen, stranden met een rijke geschiedenis, en enkele van de mooiste dorpen van Frankrijk. In Normandië heeft u heel wat tijd nodig om alle bezienswaardigheden te ontdekken. Hebt u maar een paar dagen, dan kunt u alvast starten met enkele van de absolute must-sees: de Mont Saint-Michel, de landingsstranden van D-Day, de kliffen van Étretat of het dorp Barfleur. Genoeg voor een gevarieerde roadtrip met uw Audi. Wedden dat u terugkomt tijdens uw volgende vakantie?

Champagne: een bruisende bestemming

Champagne: een bruisende bestemming

Als God in Frankrijk op vakantie gaan? Dat kan nergens beter dan in de champagnestreek, de bakermat van de beroemde godendrank. Deze wordt verbouwd en gebotteld op minder dan 300 kilometer van ons land. Tientallen champagnehuizen verwelkomen er u met open armen, van de kleinste tot de meest gerenommeerde. Maar een bezoek aan de champagnestreek beperkt zich niet tot louter degustaties. U vindt er ook een uitzonderlijk mooie omgeving vol schilderachtige routes, met links en rechts wijngaarden zover het oog reikt. Heeft u tot slot uw favoriete champagne gevonden? Dan biedt uw Audi ruimte te over om een royale voorraad sprankelende souvenirs mee te brengen naar huis.

Eifel: puur natuur

Eifel: puur natuur

Wist u dat er zich net over de grens met Duitsland een oud vulkanisch gebied bevindt: de vallei van de Eifel. Maar wees gerust, de laatste uitbarsting vond bijna 10.000 jaar geleden plaats. U kunt dus in alle rust de vele kraters en meren ontdekken die het unieke karakter van deze vallei hebben gecreëerd. Wandelen en fietsen zijn dan ook ideale activiteiten tijdens een bezoek aan de Eifel. Even op adem komen? Dat kan perfect in het mooie stadje Monschau, met zijn charmante straatjes, pittoreske huisjes en rustgevende kanaal. Rijdt u met een (zeer) sportieve Audi? Het circuit van de Nürburgring bevindt zich ook in deze regio. Een ideale gelegenheid om de beroemde "Groene Hel" te ontdekken.

Mullerthal: de natuurlijke parel van Luxemburg

Mullerthal: de natuurlijke parel van Luxemburg

Denkt u bij een vakantiebestemming niet meteen aan Luxemburg? Dan kent u waarschijnlijk de regio Mullerthal nog niet. Deze wordt ook wel "Klein Zwitserland" genoemd, vanwege het heuvelachtige landschap vol prachtige rotsformaties. Goed voor 112 km pittige wandelroutes, verdeeld over drie verschillende lussen temidden van een indrukwekkende natuur. Hoeft het niet zo inspannend voor u, dan kunt u ook een deel van het traject afleggen met uw Audi. Om het Mullerthal te bezoeken, logeren de meeste toeristen in het mooie stadje Echternach, waar twee van de drie lussen starten. Een ideale plaats om te genieten van een uitgebreide maaltijd na een stevige wandeling.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels