Naar de skigebieden met Audi

Op weg naar de skipistes: de ingrediënten voor een geslaagde rit

Audi Magazine

Veel Belgen genieten graag van de winter tijdens een verblijf in de skigebieden. Voor de meesten blijft de wagen het ideale vervoermiddel om makkelijk en snel naar hun wintersportbestemming te rijden. Het comfort en de sfeer onderweg zijn verzekerd dankzij het advies en de Originele Audi Accessoires®.

Op weg naar de skipistes: de ingrediënten voor een geslaagde rit
Zorg voor een goede soundtrack

Zorg voor een goede soundtrack

Muziek is het basisingrediënt voor sfeer in de wagen. Maak een perfect stabiele connectie tussen uw wagen en uw smartphone via Audi MMI, Apple Car Play of bluetooth, en speel uw favoriete hits af.

Geen tijd of zin om een eigen playlist samen te stellen? Audi zocht een reeks nummers die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij alle inzittenden. Start met de klassiekers. Of wat dacht u van "On the road again", "Going up the country", "Highway to hell", "Born to be wild", "I'm Gonna Be 500 Miles": onmisbaar tijdens elke zichzelf respecterende roadtrip.

In een mum van tijd overheerst een gevoel van plezier en zingt iedereen aan boord mee. De eerste uren van uw reis vliegen voorbij in een oogwenk.

Ontdek de playlists
Zin om alvast in de sfeer te komen van uw skivakantie?

Zin om alvast in de sfeer te komen van uw skivakantie? Het ideale opwarmertje is luisteren naar nummers over de winter (tip: vaak staat “winter” of “sneeuw” gewoon in de titel). Er zit vanalles in deze categorie, en gegarandeerd voor elk wat wils.

Gaat u vooral om te ontspannen en te feesten? Gooi dan meteen al uw zorgen overboord en kies resoluut voor een après-ski playlist. Het zal er bijzonder vrolijk aan toe gaan in uw interieur, dankzij het performante geluidssysteem waarmee uw Audi is uitgerust.

Ontdek deze playlist
Een hapje en een drankje om vol te houden

Een hapje en een drankje om vol te houden

Muziek is geweldig om wakker te blijven, maar volstaat natuurlijk niet om de hele rit te rijden. Goed eten en drinken is immers essentieel voor de bestuurder om vol te houden. Het ideale drankje voor een roadtrip? Koffie, natuurlijk! Om wachtrijen aan het tankstation te voorkomen, kunt u uw Audi mobiele espressomachine meenemen. Steek deze tijdens uw pauze in de sigarettenaansteker, plaats er een capsule in en geniet van hete koffie. Een beetje honger? Vergeet niet de Audi thermo-elektrische koelbox mee te nemen. Ideaal om uw lunch koud of warm te houden, en dankzij de inhoud van 20 liter kunt u alles meenemen wat u maar wilt. Zo maakt u van elke maaltijd een feest.

Ontdek de Audi mobiele espressomachine
Geen compromissen voor uw bagage, uitrusting ... en souvenirs

Geen compromissen voor uw bagage, uitrusting ... en souvenirs

Als u gaat skiën, is het niet altijd makkelijk om licht te reizen. U hebt outfits nodig om de piste af te glijden, te relaxen in uw appartement of chalet, maar ook om 's avonds uit te gaan. En dan hebben we het nog niet gehad over skimateriaal. Uiteindelijk wordt de lijst al snel lang. Om te zorgen dat iedereen kan meenemen wat hij wil, biedt Audi verschillende handige accessoires aan. Dakdragers, dakkoffers, skitassen: voor elke Audi is er een oplossing. Zo hebt u misschien nog wat ruimte over om een souvenir mee naar huis te nemen.

Ontdek de opbergmogelijkheden van Audi
Hou uw Audi onberispelijk schoon

Hou uw Audi onberispelijk schoon

Sneeuw is prachtig op de piste, maar toch houdt u deze beter uit de buurt van uw wagen. Wanneer er sneeuw aan uw zolen, bagage of uitrusting kleeft, laat dit al snel sporen achter in uw Audi. Om het interieur en de koffer proper te houden, kiest u best voor een Audi Protection Pack. Dankzij de rubberen matten kunt u makkelijk vuil in uw wagen verwijderen. Een oplossing op maat voor een optimaal resultaat.

Ontdek het assortiment
Klaar om in te pakken?

Klaar om in te pakken?

Kun je bijna niet meer wachten om te vertrekken? Groot gelijk, u hebt nu alles bij de hand voor een onvergetelijke rit en vakantie. Nog wat extra inspiratie nodig? Neem een kijkje in de Audi e-shop: u vindt er alle essentiële accessoires voor uw reis.

Hebt u nog een stijlvolle en praktische trolley om uw bagage veilig te transporteren?

Ook die vindt u in het Audi assortiment

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels