Trek eropuit met uw Audi en uw fiets.

Trek eropuit met uw Audi en uw fiets.

Audi Magazine

De zomer komt snel dichterbij, en met z’n allen kijken we ernaar uit om nieuwe horizonten te verkennen. Op vier wielen met uw Audi, maar ook op twee wielen met uw fiets. Waarom zou u de beide niet combineren? Dankzij de Audi fietsendragers is dit perfect mogelijk.

Trek eropuit met uw Audi en uw fiets.
Fietsendrager Audi Q2

‘t Is beslist: als de mooie dagen weer van de partij zijn, gaat u volop fietsen. Uw eigen buurt hebt u in de voorbije maanden al genoeg gezien, hoog tijd dus om verdere bestemmingen op te zoeken. Fietsparadijs gekozen? Check! Wagen volgeladen? Check! Maar wat met uw fietsen?

Zo eenvoudig kan het zijn

Niemand heeft zin in een uitputtingsslag bij het monteren van fietsen op zijn wagen. Voor een maximaal comfort moet dit snel en makkelijk gaan. De oplossing? Fietsendragers die u op de trekhaak kunt plaatsen. Snel monteren, een of meerdere fietsen erop, stevig vastmaken … klaar! Uw voordelen? U kunt nog steeds makkelijk in de koffer, en ook zwaardere fietsen - zoals elektrische modellen - passen er perfect op. Zo spaart u bovendien uw krachten om straks maximaal te genieten van uw fietstocht.

Fietsendrager Audi Q5

Ze kunnen het dak op!

Hebt u geen trekhaak (zoals een Audi A1 bijvoorbeeld) of verkiest u een vrij zicht door uw achterruit? Dan is uw dak de ideale plaats om uw fietsen te vervoeren. Monteer eerst en vooral een stel dakdragers, en plaats hierop de fietsendragers die ontworpen zijn op maat van uw Audi. De aerodynamische positie van uw fietsen, die stevig vastzitten dankzij een draaiknop, garandeert maximaal rijplezier.

Voor uw fietsen alleen het allerbeste

Uw fietsen zijn belangrijk voor u. Dankzij de fietsendragers van Audi hoeft u nooit meer schrik te hebben om ze te vervoeren. Onze twee modellen, bevestigd op de trekhaak of op het dak, bieden u alles wat u nodig hebt voor een zorgeloze rit: gebruiksgemak, extreme veiligheid, rijcomfort. U kunt uw tweewielers ook altijd makkelijk losmaken als u snel wil starten aan een fietstochtje, of ze zorgeloos achterlaten terwijl u een pauze neemt of enkele boodschappen doet.

Binnenkort op avontuur met een Audi fietsendrager?

Ontdek het volledige gamma

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels