myAudi: verbeter uw rijervaring

Maak verbinding met uw wagen via myAudi

Audi Magazine

Tegenwoordig zijn we steeds meer verbonden, of het nu gaat om onze computer, ons alarmsysteem, of onze bankrekening. Maar wist u dat u uw rijplezier nog kunt vergroten door uw smartphone ook met uw Audi te verbinden? Ontdek meteen alle voordelen.

Maak verbinding met uw wagen via myAudi
Eerste stap: maak uw profiel aan

De komst van nieuwe technologieën zorgt voor een steeds geavanceerdere rijervaring. Verbindt u bijvoorbeeld uw smartphone met uw wagen, dan geniet u meteen van een groot aantal innovatieve functies. Bij Audi kan dat heel eenvoudig via de myAudi-app. Een universum dat opengaat voor u … en uw Audi. We geven u meteen de sleutels in handen.

Eerste stap: maak uw profiel aan

Wilt u aan de slag met myAudi? Maak dan eerst even uw persoonlijke account aan via myaudi.com. Doe dit gerust al op voorhand: het is niet nodig om op uw nieuwe Audi te wachten. Wanneer u wagen ontvangt, hoeft u alleen nog het chassisnummer van het voertuig (onderaan de voorruit) te scannen met de myAudi app. Na de controle van uw code in de wagen heeft u onmiddellijk toegang tot de functies van de app. Die kunnen variëren, afhankelijk van uw wagen of configuratie.

myAudi
Innovatieve en praktische diensten

Innovatieve en praktische diensten

De functies die uw nieuwe myAudi account biedt, verhogen uw gebruiksgemak.

Dankzij de myAudi-app hebt u bovendien alle informatie over uw wagen binnen handbereik: raadpleeg op elk moment de onderhoudshistoriek of de gebruikershandleiding. U kunt ook een automatische onderhoudsherinnering instellen, zodat uw verdeler u proactief kan contacteren om uw volgende onderhoudsbeurt te plannen. Kwestie van uw wagen altijd in topconditie te houden.

Configureer myAudi
Afstandsbediening voor uw Audi

Afstandsbediening voor uw Audi

Zelfs als u niet in de buurt bent van uw wagen, hebt u toegang tot het universum van Audi. Met de myAudi app kunt u bepaalde functies van uw wagen vanop afstand raadplegen en bedienen. Hoe dat kan? Elke nieuwe Audi heeft ingebouwde simkaarten. Hiermee stuurt uw wagen bij een ernstig ongeval een noodoproep naar de hulpdiensten. Dat bericht geeft aan om welk ongeval het gaat, hoe snel het gebeurde en hoeveel passagiers er in de auto zaten (met behulp van de sensoren voor de veiligheidsgordels). Een grote troef voor uw veiligheid.

De simkaarten worden gebruikt uw wagen met uw smartphone en het internet te koppelen. Dit geeft u toegang tot nuttige informatie, zoals het brandstofniveau – of het batterijniveau, indien u met een elektrische of plug-in hybride Audi rijdt. Daarnaast kunt u een parkeerplaats zoeken, uw wagen vergrendelen en ontgrendelen vanop afstand, of zelfs een jaarlijks onderhoud inplannen (uw wagen zal u melden wanneer de datum nadert). Die laatste diensten zijn standaard op de meeste Audi’s. Klein, maar fijn extraatje: sommige wagens kunt u zelfs vanop afstand voorverwarmen. Ideaal voor koude dagen.

Ga verder met myAudi

Ga verder met myAudi

De bestuurder is niet de enige die profiteert van het myAudi universum. Bepaalde functies maken het ook uw passagiers aangenamer. Via het myAudi portaal kunt u bijvoorbeeld mobiele data-abonnementen kopen bij onze partner voor wifi aan boord. Handig wanneer u uw kinderen zoet wil houden, of via internetradio naar uw favoriete muziek wilt luisteren op weg naar uw vakantiebestemming.

U ziet het: myAudi biedt heel wat mogelijkheden om het rijplezier tijdens elke rit in uw Audi te verhogen. Klaar om uw wagen te verbinden?

Ontdek myAudi

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels