Zoute Grand Prix. Droomwagens en kunst.

Zoute Grand Prix. Knappe bolides en kunst, met zicht op zee.

Audi Magazine

Knokke-Le Zoute en exclusieve wagens, ze lijken wel voor elkaar gemaakt. Liefhebbers van een verfijnde levensstijl en premium rijplezier vinden elkaar in de mondaine badplaats. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de gerenommeerde Zoute Grand Prix in oktober. Dit jaar maakt Audi er ook deel uit van een uniek concept op het strand: PRADO ZOUTE, een museum met kunst én meesterwerken op wielen.

Zoute Grand Prix.  Knappe bolides en kunst,  met zicht op zee.
Nadat de editie van vorig jaar werd uitgesteld door de coronacrisis

Nadat de editie van vorig jaar werd uitgesteld door de coronacrisis, keert de elfde editie van de prestigieuze Zoute Grand Prix terug op 7, 8 en 9 oktober 2021. En deze belooft boeiender dan ooit te worden. Dit jaar passeert de GT Tour ook in Brugge en Oostende, én is er eveneens aandacht voor kunst en lifestyle.

PRADO ZOUTE

PRADO ZOUTE

Een nieuw initiatief is PRADO, wat staat voor Premium Automobile Dome. In dit museum op het strand komen de meest exclusieve wagens samen met de kunstwerken van topniveau. Ook Audi zal er aanwezig zijn met een unieke stand waar we een blik op het heden en het verleden combineren, en de dialoog hierover aangaan onder het thema “Let’s talk progress”.

Tijdens de VIP Cocktail in PRADO ZOUTE geniet u niet alleen van de fine fleur van wagens en kunst, maar ook van exclusieve events en culinaire hoogstandjes. De toegangsprijs bedraagt €275 excl. BTW, maar uw Audi verdeler biedt u de tickets voor de VIP Cocktail tegen een speciaal tarief.

Contacteer uw verdeler voor een uitnodiging

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels