Hoe houdt u uw Audi mooi vanbinnen?

Hou uw interieur in
onberispelijke staat

Audi Magazine

Audi maakt een sterke eerste indruk met zijn unieke en opvallende design. Wanneer u plaatsneemt in het hoogwaardige interieur wordt die eerste indruk steevast bevestigd. Luxueus en modern, met touchscreens, lederen zetels, schitterende kleuren ... Denkt u dat u die nieuwe uitstraling niet kunt bewaren? Met de juiste producten is het nochtans heel eenvoudig.

Hou uw interieur in onberispelijke staat
MMI-infotainmentsysteem

Voor een aangename rijervaring zijn veel nieuwe Audi-modellen standaard uitgerust met een aanraakscherm, geïntegreerd in het MMI-infotainmentsysteem. Met een aanraakscherm hebt u toegang tot belangrijke verkeersinformatie, kunt u gemakkelijk naar uw favoriete nummers luisteren, uw e-mails raadplegen of de weersvoorspellingen bekijken. Zo wordt het een onmisbaar hulpmiddel voor al uw verplaatsingen. Een aanraakscherm heeft weliswaar twee vijanden: vingerafdrukken en stof. Haal het maximum uit de uitzonderlijke resolutie dankzij regelmatig onderhoud.

2 en 1 schermreiniger

De juiste producten kiezen

Een touchscreen kan niet worden schoongemaakt met om het even welke doek of antivlekkenspray. Sommige producten zijn zelfs volledig te vermijden. Azijn is te bijtend. Ammoniak is te agressief. En papieren doekjes kunnen krassen veroorzaken. Laat ook zeep maar achterwege, want dat laat kleine vetdeeltjes achter. Schoonmaakdoeken met patronen kunnen het scherm dan weer beschadigen.

Welke producten zijn wel geschikt, en waarom is dat zo belangrijk? Uw aanraakscherm is bedekt met een antireflectiefilter, iets wat gewone schermen niet hebben. Neem dus de nodige voorzorgen om het niet te beschadigen. Audi heeft een 2-in-1-schermreiniger die speciaal is ontworpen voor het onderhoud van uw aanraakscherm. De reinigingsvloeistof en de microvezeldoek garanderen dat stof en vingerafdrukken veilig worden verwijderd.

Bestel uw 2-in-1-schermreiniger
Altijd een schoon scherm

Altijd een schoon scherm - werkwijze

Zorg ervoor dat uw scherm is uitgeschakeld, zo kunt u alle onzuiverheden zien en bent u zeker dat ze na het schoonmaken ook zijn verdwenen. Bevochtig een deel van uw Audi-microvezeldoekje met het product. Wrijf eerst over het scherm met het vochtige deel en daarna met het droge deel. Bewonder vervolgens het resultaat.

Touchscreens zijn alomtegenwoordig. Echter, net als bij smartphones kunnen er veel bacteriën op zitten. Om de verspreiding van ziekten en virussen te voorkomen, is het naast de gebruikelijke handhygiëne aangewezen om ook uw scherm regelmatig schoon te maken.

Laat uw cockpit schitteren

Een sprankelende cockpit

Het aanraakscherm is uiteraard niet het enige dat u als nieuw wilt houden. De volledige cockpit verdient alle aandacht, daarom bestaat er ook een speciaal reinigingsmiddel voor. Het is ontwikkeld om het dashboard, de versnellingspook, de schakelaars, de console en de binnenbekleding te reinigen en de kleuren nieuw leven in te blazen en er weer spiksplinternieuw te laten uitzien. Maar dat is nog niet alles, de spray beschermt uw auto ook tegen uv-stralen. Als kers op de taart heeft dit product een antistatische werking.

Laat uw cockpit schitteren
Ontdek de lederverzorgingsset

Een langere levensduur voor uw lederen zetels

Geniet u het comfort van lederen zetels achter het stuur van uw Audi? Dat gevoel wilt u natuurlijk het liefst zo lang mogelijk behouden. Hebt u de speciale verzorgingsset van Audi al geprobeerd? De reiniger werkt zachtjes in op gladde leersoorten en geeft ze hun sublieme uitstraling terug. De combinatie van de reiniger en de verzorgingscrème helpt de kleur van het materiaal te bewaren en de levensduur te verlengen. Deze set bevat ook een schoonmaakdoek en een spons.

Ontdek de lederverzorgingsset
Reinig uw zetels met een handschoen

Bewaar een onderhoudshandschoen in uw auto om onderweg snel even schoon te maken zonder uw handen vuil te maken. Ideaal om onzuiverheden meteen te verwijderen, bijvoorbeeld na een wandeling in het bos.

Reinig uw zetels met een handschoen
Ontdek het volledige assortiment Audi-onderhoudsproducten

Met deze tips en producten rijdt u altijd in een zo goed als nieuw interieur, voor een verhoogd rijplezier.

Ontdek het volledige assortiment Audi-onderhoudsproducten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels