Uitzonderlijke condities op Audi modellen in stock | Audi België

Tot € 15.000* korting op Audi stockwagens

Zin om binnenkort al in een nieuwe Audi te rijden? Heel wat plug-inhybrides en 100% elektrische modellen zijn snel verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen. Ontdek ze nu.

Audi A3 Sportback TFSI e

Tot € 2.200 korting op de Audi A3 Sportback TFSI e*

Als plug-inhybride combineert de Audi A3 Sportback TFSI e de voordelen van een verbrandingsmotor en een elektromotor. Hun gecombineerde kracht zorgt voor een sportieve en dynamische rijervaring voor elke dag.

Audi Q3 TFSI e

Tot € 4.300 korting op de Audi Q3 TFSI e

Op zoek naar meer veelzijdigheid en efficiëntie? Met zijn krachtige tweede elektromotor biedt deze plug-inhybride SUV 180 kW vermogen en een actieradius tot 50 km.

Audi Q5 TFSI e

Tot € 7.500 korting op de Audi Q5 TFSI e

Dankzij de kracht en precisie van zijn verbrandings- en elektromotoren past de Audi Q5 TFSI e zich aan elke situatie aan. Ontdek het perfecte huwelijk tussen sportiviteit en efficiëntie.

A6 TFSI e

Tot € 4.500 korting op de Audi A6 TFSI e

Bent u op zoek naar de ideale wagen voor zowel privé als professioneel gebruik? Ontdek de Audi A6 TFSI e. Zijn innovatieve plug-inhybride motor en hoogtechnologische uitrusting maken rijden nog aangenamer.

Audi A7 TFSI e

Tot € 6.000 korting op de Audi A7 TFSI e

Een luxecoupé die tegelijk een innovatieve plug-inhybride is? De Audi A7 TFSI e biedt het perfecte antwoord. De 2.0-liter TFSI-motor levert een gecombineerd vermogen van 270 kW (367 pk).

Audi A8 TFSI e

Tot € 12.500 korting op de Audi A8 TFSI e

Een luxueus interieur, uitzonderlijk comfort en geavanceerde technologie: met de Audi A8 TFSI e rijdt u elke keer weer eersteklas. Een onvergetelijke ervaring ... en fiscaal voordelig dankzij de innovatieve hybride technologie.

Audi Q4 e-tron

Tot € 7.000 korting op de Audi Q4 e-tron*

U wil blijven vooruitgaan en nieuwe doelen stellen? De 100% elektrische Audi Q4 e-tron ook. Een interieur dat u verwacht in een grote SUV, geavanceerde technologieën, een rijbereik van meer dan 520 km: klaar voor rijplezier zonder compromissen?

Audi Q8 e-tron

Tot € 5.700 korting op de Audi Q8 e-tron*

Het vlaggenschip van de elektrische revolutie maakt onmiddellijk indruk met zijn unieke proporties, sportieve design en innovatieve verlichtingstechnologie. Ervaar vooruitgang in versnelling, met een actieradius tot 582 km en snel opladen.

Audi e-tron GT quattro

Tot € 15.000 korting op de Audi e-tron GT quattro

Ruime actieradius, hoge oplaadcapaciteit en opwindende rijdynamiek: met de Audi e-tron GT quattro wordt elektrisch rijden bedwelmend. Zin om zijn rijgenot en prestaties te ontdekken in elke bocht?

Audi Sport Editions. Subliem uitgerust, ongezien voordelig.

U zoekt een wagen die sportiviteit uitstraalt in elk detail, met een bijzonder complete interieuruitrusting en tegen een uitzonderlijke prijs? Dat zijn onze Sport Editions, beschikbaar op de Audi A1 Sportback, Audi A3 Sportback, AUdi A3 Berline, Audi Q3 en Audi Q3 Sportback.

Audi A1 Sportback Sport Edition

Audi A1 Sportback Sport Edition

Dankzij het standaard Pack Business Plus en S line-exterieur is de Audi A1 Sportback Sport Edition gemaakt voor de stad. En wat dacht u van allerlei moois zoals 17" lichtmetalen velgen, ledkoplampen, dak in contrasterende kleur en Audi virtual cockpit?

Audi A3 Sportback Sport Edition

Audi A3 Sportback Sport Edition

De wereld verandert snel. Gelukkig blijft u bij dankzij de Audi A3 Sportback Sport Edition en zijn standaard Pack Platinum en S line exterieur. Rij vol vertrouwen met o.a. Audi virtual cockpit plus, sportzetels, 18" lichtmetalen velgen.

Audi A3 Berline Sport Edition

Audi A3 Berline Sport Edition

Ga voor extra stijl, sportiviteit en connectiviteit met de Audi A3 Berline Sport Edition en zijn standaard Platinum Pack en S line-exterieur. Voel de vooruitgang met de Audi virtual cockpit plus, sportzetels en 18" lichtmetalen velgen.

Audi Q3 Sport Edition

Audi Q3 Sport Edition

Reken op meer comfort en veelzijdigheid met de Audi Q3 Sport Edition en zijn rijkelijke standaarduitrusting met S line exterieur en Pack Platinum. Geniet van o.a. Audi virtual cockpit Plus, verwarmbare zetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

Audi Q3 Sportback Sport Edition

Audi Q3 Sportback Sport Edition

Op het vlak van elegantie en kracht bevindt de Audi Q3 Sportback Sport Edition zich op eenzame hoogte. Zijn troeven? Audi virtual cockpit plus, verwarmbare zetels voorin, MMI Navigation plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

Vind uw Audi bij de verdeler in uw buurt

Benieuwd welke stockmodellen bij uw dichtstbijzijnde Audi verdeler staan?