Q7 TFSI e > Audi Q7 > Audi België

Innovatieve gezins-SUV.
De Audi Q7 TFSI e.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: Benzine-Diesel : 3,9–3,1 l/100km | Stroomverbruik: 25,2–23,7 kWh/100 km (NEDC*: Benzine-Diesel : 3,0–2,8 l/100 km | Stroomverbruik: 22,9–21,9 kWh/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 88–70 g/km (NEDC*: 69–64 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Welke uitdagingen u ook op uw pad mag kruisen – met de Audi Q7 TFSI e overwint u ze allemaal. Deze imposante gezins-SUV met vernieuwende plug-inhybridetechnologie, doordacht interieur en opvallende looks kan elke situatie aan.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Het achthoekige Singleframe-rooster met zes verchroomde lamellen domineert de voorkant van de Audi Q7 TFSI e.

  • Met de 55 quattro en 60 quattro bieden we u twee verschillende motoren voor de Audi Q7 TFSI e (gecombineerd brandstofverbruik*: 2,8-3,0 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik*: 21,9-22,9 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot*: 64-69 g/km).

  • De brede wielkasten zetten de offroadcapaciteiten van de Audi Q7 TFSI e in de verf.

  • Uw dagelijkse en efficiënte reisgezel: de Audi Q7 TFSI e.

  • Dankzij de plug-inhybrideaandrijving (gecombineerd brandstofverbruik*: 2,8-3,0 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik*: 21,9-22,9 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot*: 64-69 g/km) in de Audi Q7 TFSI e rijdt u minstens 40 kilometer zuiver elektrisch in een stedelijke omgeving.

  • Suggestie: kunnen we ook iets zeggen over de laadmogelijkheden van Audi AG en over EDI op deze pagina ? of een link naar de laadmogelijkheden algemeen ?

  • Aan de achterzijde verbindt een horizontale aluminium strook de achterlichten met elkaar. Rondom de diffuser met bodembeschermplaat loopt een sierlijst.

  • Het interieur van de Audi Q7 TFSI e biedt een zee aan ruimte, extra comfort en digitale technologieën.

  • Het standaard topinfotainmentsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch response is uitgerust met twee grote schermen die toegang geven tot de digitale diensten van Audi connect¹.

Audi Q7 TFSI e

Een innovatieve aandrijflijn

De Audi Q7 TFSI e koppelt kracht aan intelligentie: samen met de elektrische aandrijving levert de V6 3.0-liter TFSI-motor een systeemvermogen van 280 kW (381 pk) in de 55 TFSI e quattro en van 335 kW (456 pk) in de 60 TFSI e quattro (Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: Benzine-Diesel : 3,9–3,1 l/100km | Stroomverbruik: 25,2–23,7 kWh/100 km (NEDC*: Benzine-Diesel : 3,0–2,8 l/100 km | Stroomverbruik: 22,9–21,9 kWh/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 88–70 g/km (NEDC*: 69–64 g/km)). Als alleen de elektromotor actief is, kunt u minstens 40 kilometer lokaal emissievrij rijden. Met zijn optionele luchtvering, elektromechanische stuurbekrachtiging, een offroadstand in Audi drive select en zijn quattro vierwielaandrijving is blinkt de Audi Q7 TFSI e uit een beest op elk terrein.

Audi Q7 TFSI e
Audi Q7 TFSI e

Efficiënt onderweg

Slimme technologieën aan boord van de Audi Q7 TFSI e ondersteunen een efficiënte, energiezuinige rijstijl en laten u lange afstanden rijden – zelfs buiten de gebaande paden. U kunt zelf beslissen om volledig elektrisch te rijden, de elektromotor niet te gebruiken of de hybridestand in te schakelen door een van de drie rijmodi te kiezen: EV, Battery Hold en Hybrid. Bovendien analyseert de voorspellende rijstrategie van het voertuig allerlei trajectgegevens om uw reis zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken. De warmtepomp van de airconditioning gebruikt restwarmte van de elektrische aandrijving, niet alleen om de binnentemperatuur te regelen maar ook om de batterij warm te houden wanneer het buiten koud is en op die manier de elektrische actieradius te vergroten.

Audi Q7 TFSI e

Ook het laden is van topniveau

Thuis of onderweg, u kunt de Audi Q7 TFSI e overal opladen. De e-tron Charging Service geeft toegang tot meer dan 120.000 laadpunten verspreid over Europa. Wie de provider is, is van geen belang. U kunt uw auto altijd en overal opladen met de e-tron Charging Service oplaadkaart. Op elektrische modellen kunt u via de myAudi-app² toegang krijgen tot alle Audi connect diensten¹ op uw smartphone. U kunt de app gebruiken om de batterij en het resterende rijbereik van uw Audi te controleren, uw auto op te laden, de oplaadtimer in te stellen en de oplaad- en verbruiksstatistieken te raadplegen. Bovendien geeft de routeplanner in de app en de MMI Navigatie in de Audi Q7 TFSI e de locatie van laadstations weer. Niets houdt u nog tegen om nieuwe wegen te verkennen.

Audi Q7 TFSI e

Extreem nuttig en bijzonder comfortabel

Kenmerkend in de Audi Q7 TFSI e zijn de ruimte en het gebruikscomfort. Met name de optionele laad- en losmogelijkheden zijn ontzettend praktisch, bijvoorbeeld het sensorgestuurde ontgrendelingssysteem van de koffer, of het railsysteem met accessoires om uw bagage nog steviger vast te maken. Als dat voor u niet volstaat, kunt u het comfort verhogen door te kiezen voor het optionele glazen panoramadak, het optionele luchtkwaliteitpack en het optionele veelkleurige contour- en sfeerverlichtingspack.

Audi Q7 TFSI e

Een exterieur met een grootse uitstraling

De vooruitstrevende en efficiënte techniek van de Audi Q7 TFSI e is aantrekkelijk verpakt. De strakke lijnen en lange, atletische vlakken vloeien voort uit de huidige Audi designtaal. Het voertuig straalt vanzelf over de hele lijn luxe en kwaliteit uit: het indrukwekkende achthoekige Singleframe-rooster met zes verchroomde lamellen en de expressieve zijdelingse luchtinlaten vooraan; de slanke trapeziumvormige dorpel die het voertuig een ranker uiterlijk verleent; en de wijd uitlopende wielkasten die zijn offroadcapaciteiten in de verf zetten. Achteraan verbindt een horizontale aluminium strook de achterlichten met elkaar. Rond de diffuser met bodembeschermplaat loopt een sierlijst.

Een lichtend voorbeeld

Al tijdens uw eerste rit met de Audi Q7 TFSI e zult u het licht zien. De HD-Matrix-ledkoplampen verlichten de weg voortreffelijk, zonder andere weggebruikers te verblinden. Het optionele Audi laserlicht zorgt voor een nog helderder licht en schijnt bijna dubbel zo ver. De koplampsproeiers zorgen dat dit zelfs na een offroadrit zo blijft. Verder is het voertuig uitgerust met ledachterlichten, dynamische lichteffecten en dynamische richtingaanwijzers.

1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Beschikbaarheid kan variëren naargelang het land. Compatibel vanaf Apple iOS 10.0 en Android 6. Voorafgaande registratie op my.audi.com vereist. Actieve WLAN-verbinding tussen smartphone en Audi MMI vereist voor mediastreaming.