Een Audi RS 6 Avant kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Vooraanzicht Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant

Succes op de weg gegarandeerd.
De Audi RS 6 Avant.Naar een zakelijke bijeenkomst of op stap met het hele gezin? Zeg ja tegen de Audi RS 6 Avant². Deze high-performance sportwagen belooft compromisloos design gepaard aan een hoge geschiktheid voor dagelijks gebruik.

Performance is an attitude.

High performance in pictures

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-6-avant-my2021-1529.jpg
1920x1080-audi-rs-6-avant-my2021-1529.jpg
  • Het koetswerkdesign van de Audi RS 6 Avant² is gebouwd om indruk te maken.

  • De achterpartij van de Audi RS 6 Avant² maakt een duidelijk statement met het optionele RS-sportuitlaatsysteem en de dynamische dakrandspoiler.

  • Het bredere koetswerk met uitgebouwde wielkasten vooraan en achteraan en het Audi Singleframe met RS 6 logo verlenen de voorpartij een het indrukwekkend sportief accent.

  • De optionele 22-inch lichtmetalen velgen in 5-V-spaaks trapeziumdesign brengen de kracht van de Audi RS 6 Avant² over op de weg.

  • De 4,0-liter V8 twin-turbo TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265–263 g/km) vormt de krachtige kern van deze sportauto, met een dynamisch vermogen van 441 kW.

  • De standaard gemonteerde RS adaptieve luchtvering zorgt zowel voor rijcomfort tijdens lange ritten als voor maximale prestaties.

  • De Audi RS 6 Avant² heeft een indrukwekkend sportief karakter.

  • In het hoogwaardige interieur is er voldoende ruimte voor alle inzittenden.

  • De ruime bagageruimte in de Audi RS 6 Avant² biedt volop ruimte om spannende nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

High performance in cijfers

Vermogen

441

kW*

(600 pk)

Acceleratie

3.6

s*

0 tot 100 km/h

Topsnelheid (optioneel)

305

km/u*

250 km/u (standaard)

*Brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265-263 g/km.

Soundcheck Audi RS 6 Sportback² - ervaar het geluid van de krachtige motor

Mooi van buiten, maar ook van binnen

Vermogen: 441 kW. Maximaal koppel: 800 Nm. Van 0 tot 100 km/u 3,6 seconden. Topsnelheid: optioneel tot 305 km/u – 4,0-liter V8 twin-turbo TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265–263 g/km) met permanente vierwielaandrijving quattro en optionele dynamische pakketten.

Achteraanzicht Audi RS 6 Avant

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi RS 6 Avant² te ontwerpen.
R5R5_53F_AVP2D_A_2_000.jpg
Sebringzwart kristaleffect Sebringzwart kristaleffect
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Tangorood metallic Tangorood metallic
Lichtmetalen velgen, 5-spaaks trapeziumvormig design Lichtmetalen velgen, 5-spaaks trapeziumvormig design
Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks trapeziumvormig design, titaangrijs mat, glanzende afwerking Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks trapeziumvormig design, titaangrijs mat, glanzende afwerking
Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks trapeziumvormig design, antracietzwart, glanzende afwerking Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks trapeziumvormig design, antracietzwart, glanzende afwerking
Lichtmetalen velgen, 10-spaaks ster design Lichtmetalen velgen, 10-spaaks ster design
Lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks trapeziumvormig design, zwart Lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks trapeziumvormig design, zwart

Ervaar z'n rijdynamiek

De standaard RS adaptieve luchtvering maakt een optionele topsnelheid tot 305 km/u mogelijk (gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,6–11,5 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 265–263 g/km). Of u nu comfort tijdens lange afstanden of topprestaties verkiest, dankzij de verschillende modi geniet u van diverse rijervaringen. Het optionele sportonderstel RS plus met Dynamic Ride Control zorgt voor verbeterde dynamische prestaties in de bochten en extra rijstabiliteit.

Baanbrekend karakter: Het interieurontwerp

De RS-sportzetels verschaffen uitstekende steun en zijn verkrijgbaar met hoogwaardig ruitenpatroon of, optioneel, geperforeerd met honingraatpatroon en zetelventilatie. Het ranke, driedimensionale instrumentenpaneel biedt u een uitstekend zicht op de informatiedisplays die naar de bestuurder toe gekanteld zijn. De black-panel-architectuur, het standaard inlegwerk in aluminium Race, antraciet, en de twee optionele RS-stylingpakketten in rood en grijs voegen nog meer sportiviteit toe aan het indrukwekkende design.

Interieur in de Audi RS 6 Avant
Kijk eens rond in het interieur
De koffer van de Audi RS 6 Avant

Ruimte te over

1680 liter bagageruimte met de achterzetels neergeklapt is ruim voldoende om buitengewone momenten in te passen in uw dagelijks leven. Voor gemakkelijk laden en lossen kan het kofferdeksel worden bediend met een voetbeweging.

Audi RS 6 Avant met Audi exclusive

Verwen uzelf

Maak uw Audi RS 6 Avant² inspirerend uniek met Audi exclusive⁴. Met geselecteerd inlegwerk, gekleurd leer en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren.

Panoramisch zicht

Opmerking: Beleef de Audi RS 6 Avant² vanuit verschillende hoeken in deze 360-graden animatie.

Audi RS 6 Avant
Smartphone met open myAudi-app en functions on demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265-263 g/km.
3
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.