Onderhoud en reparatie van uw Audi > Klantenportaal > Audi België
Onderhoud en reparatie

Onderhoud
& reparatie

Rij zorgeloos door de seizoenen.

De beste zorg voor uw Audi in de winter.

De winter is aangebroken. De weers- en wegomstandigheden veranderen. Maak uw Audi dus winterklaar en rij zorgeloos door de winter. Audi helpt u graag mee op weg met winterbanden, een volledige winter check-up en tal van winteraccessoires.

 • origineleonderdelen_1920.png
  Audi Originele Onderdelen

  Uw Audi verdeler gebruikt alleen Audi Originele Onderdelen. De beste waarborg dat uw auto altijd perfect in orde is. Audi Originele Onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Ze passen als gegoten in uw wagen. Het is dus geen toeval dat u twee jaar garantie geniet op Audi Originele Onderdelen én de montagewerkzaamheden.

 • auditechnieker_1920.png
  Gespecialiseerde Audi techniekers

  Audi verdelers werken uitsluitend met gespecialiseerde techniekers, die zich continu bijscholen via Audi AG. Ze zijn mee met alle technische ontwikkelingen in het Audi gamma. Daardoor zijn ze prima geplaatst om uw Audi in topconditie te houden.

 • uitmuntendeservice_1920.png
  Uitmuntende service

  Als u langskomt, gaat onze aandacht niet alleen naar uw Audi. Terwijl u even wacht, geniet u van een warme kop koffie of een frisdrank in de Audi Lounge. Geen tijd te verliezen? Werk dan verder in de Audi Business Lounge, met gratis wifi uiteraard.

 • hogereherverkoop_1920.png
  Hogere herverkoopwaarde

  U wilt uw Audi verkopen? Dan is een compleet onderhoudsboekje van een officiële Audi verdeler belangrijk.Uw koper is dan zeker dat uw Audi alleen door gespecialiseerde techniekers én met originele onderdelen van Audi werd onderhouden. Wat bijna altijd leidt tot een hogere herverkoopwaarde.

 • gratisassistance_1920.png
  Gratis Audi Assistance

  Door uw wagen te laten onderhouden bij een Audi verdeler, bent u zeker dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt rijdt. Dat noemen we met trots de Audi mobiliteitsgarantie. Elke nieuwe Audi geniet van gratis Audi Assistance. En die verlengen we automatisch na elke onderhoudsbeurt. Zo geniet u 7 dagen per week, de klok rond van bijstand bij mechanische pech, elektrische storing of immobilisatie in heel Europa, en dat zonder kilometerbeperking. U bent dus altijd gerust.

 • wintercheckup_1920x1080.jpg
  Winter check-up

  Wapen u tegen de winter en laat uw Audi van A tot Z controleren vanaf €43, nu met gratis thermos.

  Meer weten
 • winterbanden_1920x1080.jpg
  Winterbanden

  Laat u niet verrassen en rust uw Audi uit met winterbanden. Ontdek onze aantrekkelijke aanbiedingen.

  Meer weten
 • winteraccessoires_1920x1080.jpg
  Winteraccessoires

  Maak u helemaal winter(sport)klaar met de Audi winteraccessoires. Van heerlijk warme handschoenen tot ski- en snowboardhouders.

  Meer weten
 • wintervakantie_1920x1080.jpg
  Wintervakantie-checklist

  Welke verkeersregels gelden in de winter in andere Europese landen? Hoe zit het bijvoorbeeld met snelheden, winterbanden, tolheffing en sneeuwkettingen? Bekijk zeker onze checklist met de populairste winterbestemmingen voor u op vakantie vertrekt met de wagen!

  Meer weten
 • bandenchecklist_1920.png
  De banden-checklist

  Alles wat u moet weten om de beste banden voor uw Audi te selecteren.

  Meer weten