Een probleem met uw Audi? Contacteer Audi Assistance
Assistance

Audi Assistance

Een probleem met uw Audi? Bel ons op +32 2 756 86 81.

Audi België Services | Audi Belgium | Diensten
Audi Assistance: wees gerust

Audi Assistance:
Audi begeleidt u op al uw reizen

Pech onderweg? Het overkomt de besten. Gelukkig staat Audi altijd voor u klaar, ook bij onverwachte gebeurtenissen. Waar u ook bent in Europa*, Audi kan u 24 uur per dag helpen of adviseren op het nummer +32 2 756 86 81.

De Mobiliteitsgarantie

De Mobiliteitsgarantie

Liet u uw Audi altijd onderhouden en herstellen door een van onze erkende verdelers? Of is uw Audi jonger dan 24 maanden en heeft hij niet meer dan 30.000 km op de teller?** Dan geniet u bovendien kosteloos van de Mobiliteitsgarantie binnen Audi Assistance, zonder beperking in termen van duur of kilometerstand.

De verschillende services van de Mobiliteitsgarantie in geval van een panne***:

> Pechverhelping 24 uur op dag, 7 dagen per week.
> Indien noodzakelijk, het takelen van uw Audi naar de Audi Servicepartner van uw keuze. Bent u in het buitenland, dan takelen we uw wagen naar de dichtstbijzijnde Audi Servicepartner.
> U kunt rekenen op een vervangwagen**** tot aan de herstelling van uw Audi, met een maximum 5 werkdagen (inclusief een weekend en eventueel een wettelijke feestdag die valt binnen deze 5 werkdagen).
> Als u liever ter plaatse op uw wagen wacht, kunt u genieten van 5 hotelovernachtingen voor de bestuurder en zijn passagiers (inclusief ontbijt).
> Indien u uw reis wil verderzetten**** zonder vervangwagen, zijn transportkosten (vliegtuig, trein,...) gedekt tot € 450 per persoon (bestuurder en passagiers).
> Indien u kosten maakt om uw Audi op te halen na de herstelling, komen wij tussen tot € 500.
> Taxi-, trein- of buskosten tot € 80, telefoon- of parkeerkosten tot € 30, de kosten van een spoedlevering van een onderdeel en de kosten voor de repatriëring van uw Audi tot € 1.000.

 • essui-glace.jpg
  Wat zijn de algemene voorwaarden?

  Zoals hierboven vermeld: om levenslange bijstand te genieten, moet uw wagen hersteld en onderhouden worden volgens de aanbevelingen van Audi. Maar in welke gevallen kunt u bijstand vragen? Wat zijn de aangeboden diensten? En over welke gebieden gaat het? In de voorwaarden leest u alles wat u moet weten.

  Meer weten
 • vitre.jpg
  Hou uw Audi in topvorm

  Pech of problemen met uw Audi voorkomen? Het merk met de vier ringen biedt tal van diensten om uw wagen te onderhouden zoals het hoort en te anticiperen op onaangename verrassingen. Audi Ruitenservice, Audi Carrosserie, technische controle, airco-onderhoud of zelfs een weCare-onderhoudscontract: geniet van uw Audi en uw rijplezier in de beste omstandigheden.

  Ontdek de services
*
Met uitzondering van Albanië en Moldavië.
**
12 maanden of 15.000 km voor de voertuigen die op CNG rijden en en bepaalde PHEV-modellen, zie onderhoudsplan.
***
Met ‘panne’ bedoelen we een Audi die niet op eigen kracht naar een werkplaats geraakt of waarvan de fabriek beslist heeft dat hij om technische of veiligheidsredenen niet meer kan rijden. Deze wagen moet daarom gedepanneerd of getakeld worden. Zonder pech is het dus niet mogelijk beroep te doen op de Mobiliteitsgarantie. Via Audi Assistance kan u altijd beroep doen op betalende bijstand tegen voorkeurstarieven.
****
Deze twee diensten zijn niet cumuleerbaar.