Q7 > Audi Q7 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
The new Audi Q7

Q7

Zelfverzekerd en comfortabel.
De Audi Q7.

Met zijn opvallende exterieur straalt de Audi Q7 zelfvertrouwen uit. Binnenin geniet u van alle denkbare comfort.

Opmerking: dit model kan nog niet geconfigureerd worden.

360-graden panoramisch zicht

Het ruimteconcept in de Audi Q7 is toegespitst op één ding: u.

Meer informatie over het bedieningsconcept en infotainment
Lighting technology Audi Q7

Baden in het licht

De optionele Matrix-ledkoplampen met laserlicht zorgen voor een aanzienlijk groter lichtbereik waardoor de baan voor u nog beter verlicht is. De specifieke 3D-lichtsignatuur met gesegmenteerde dagrijlichten, dynamische richtingaanwijzers en lichteffecten voor- en achteraan wanneer de deuren worden geopend of gesloten dragen bij tot de herkenbaarheid.

Discrete rijhulpsystemen

Zowel op het platteland als in de stad staan uw assistenten¹ u terzijde. Tijdens lange verplaatsingen ondersteunt de adaptieve rijassistent u met een combinatie van adaptieve snelheids- en rijstrookassistentie. Reageert de chauffeur niet meer, dan wordt hij gewaarschuwd door de Emergency Assist, die indien nodig het voertuig tot stilstand brengt en met de Audi connect emergency call and service² met vehicle control³ indien nodig ook een noodoproep verstuurt. De 360-graden camera's, de kruispuntassistent en tal van andere assistentiesystemen helpen de chauffeur bij het parkeren, manoeuvreren, draaien en nog veel meer.

Der Audi Q7 in der Heckansicht
1
Opmerking: de systemen werken enkel binnen de grenzen van het systeem en geven enkel ondersteuning. De chauffeur blijft steeds zelf verantwoordelijk om met de nodige aandacht aan het verkeer deel te nemen.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Naargelang de beschikbaarheid per land.