Audi Q7 > Audi Q7 > Audi België

Thuis in de urban jungle.
De nieuwe Audi Q7

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 11,2–7,7 l/100km (NEDC: 9,0–6,9 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 255–203 g/km (NEDC: 205–181 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Aangeboren rijplezier zit in zijn bloed. Hij is uitgerust met verfijnde zintuigen. En hij heeft ruimte voor 5 + 2. De nieuwe Audi Q7 met de meest innovatieve technologieën op het gebied van infotainment- en rijhulpsystemen biedt een adembenemende rijervaring dankzij de quattro vierwielaandrijving. Welkom in de urban jungle.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_exterior_AQ7_191002.jpg
1920x1080_exterior_AQ7_191002.jpg
  • Het grote, achthoekige Singleframe-rooster is het meest opvallende kenmerk aan de voorkant van de Audi Q7.

  • Achteraan zijn de twee vlakke achterlichten verbonden door een doorlopende chroomstrip.

  • Met een totale lengte van ruim vijf meter is de Audi Q7 een imposante verschijning.

  • De shadowlook is een optioneel designknenmerk met sportieve accenten, bijvoorbeeld in het radiatorrooster en de zijdelingse luchtinlaten.

  • Laat uw ontwerpfantasieën de vrije loop: de Audi Q7 is in het Barrelbruin gelakt en voorzien van 22-duimsvelgen van gietaluminium van het Audi Sport-gamma met een 5-armig trapeziumvormig design.

  • Het optionele pack prestige met lichttechnologie omvat HD Matrix-ledkoplampen met Audi-laserlicht en ledachterlichten.

  • Het interieur van de Audi Q7 is een combinatie van comfort en digitale technologieën.

  • De Audi Q7 biedt optioneel plaats aan maximaal zeven personen.

  • Het topinfotainmentsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch response is standaard aanwezig in de Audi Q7.

Verfijnde zintuigen

Dankzij innovatieve en intuïtieve infotainmenttechnologieën kunt u uw gedigitaliseerde levensstijl ongehinderd voortzetten in de Audi Q7. Recht voor u bevindt zich de optionele Audi virtual cockpit plus. Op het 12,3 duim grote scherm met hoge resolutie toont het volledig digitale instrumentencluster informatie over het voertuig, zoals snelheid en toerental. Naast de klassieke instrumentenweergave heeft u twee extra weergaveopties: “Dynamic" en "Sport". U kunt de extra functies bedienen via de standaard MMI Navigatie plus met MMI touch.

Klaar voor het nieuwe digitale tijdperk
Meer over het MMI-systeem

Aangeboren rijplezier

De Audi Q7 bedwingt moeiteloos een hele resem uitdagingen, ongeacht het oppervlak, de belasting en de snelheid, en biedt tegelijkertijd een dynamische rijervaring. De standaard quattro vierwielaandrijving verzekert een sportief rijgedrag. U kunt de eigenschappen van de auto actief aanpassen aan de hand van zeven verschillende modi van het standaard Audi drive select-rijdynamieksysteem van deze reeks, waaronder de optionele sportluchtvering die de hoogte van het voertuig reguleert. Het optionele rolstabilisatiesysteem vermindert de zijwaartse overhelneiging van de Audi Q7 en de optionele vierwielbesturing maakt het gemakkelijker om te manoeuvreren en sportief te rijden. Op vlak van motorisaties (Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 11,2–7,7 l/100km (NEDC: 9,0–6,9 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 255–203 g/km (NEDC: 205–181 g/km)) bieden we twee krachtige 170 kW (231 pk) of 210 kW (286 pk) V6 TDI-motoren aan. Beide zijn standaard uitgerust met mild hybrid-technologie, die efficiënt rijgedrag en bijgevolg een lager brandstofverbruik garandeert.

De Audi Q7
Volledig 360 gradenzicht

Flexibele transportmogelijkheden

De optionele functies van de Originele Audi Accessoires maken uw dagelijkse leven nog gemakkelijker. Bijvoorbeeld de ski- en bagagebox. De box kan worden afgesloten, is aan beide zijden gemakkelijk te vullen en biedt u, afhankelijk van het model, meer dan 400 liter extra opbergruimte.

Flexibele transportmogelijkheden
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.