Een Audi SQ5 Sportback kopen? | Audi België
Side and front view Audi SQ5 Sportback

Audi SQ5 Sportback

Sportief. Krachtig. Dynamisch.
De nieuwe Audi SQ5 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 223–211 g/km
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De sportieve SUV met coupéachtig silhouet is de ultieme allrounder met massa’s ruimte voor veelzijdigheid. Zijn progressieve design, krachtige V6 TDI-motor en permanente vierwielaandrijving quattro brengen het vermogen van de Audi SQ5 Sportback² trefzeker over naar het wegdek.

Sprankelend en krachtig

Sprankelend en krachtig

De 3.0-liter V6 TDI-motor van de Audi SQ5 Sportback² en de snelle en comfortabele schakelmanoeuvres via de 8-speed tiptronic staan garant voor een soepele krachtoverbrenging. De standaard voorziene permanente vierwielaandrijving quattro verdeelt het vermogen variabel tussen de voor- en achterwielen. Een opwindende rijervaring.

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

251

kW*

(341 pk)

Acceleratie

5.1

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

700

Nm*

Maximum

* Gemiddeld brandstofverbruik* 8,5–8,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 223–211 g/km

Uitgesproken charisma

Sportief dynamisme en krachtige prestaties die meteen opvallen: de S-dakrandspoiler en de coupéachtige daklijn kenmerken de sportieve elegantie van de Audi SQ5 Sportback². Tweeledige ovale uitlaatsierstukken in chroom ronden de look mooi af.

Side and front view Audi SQ5 Sportback

Ook de voorpartij van de Audi SQ5 Sportback² mag er zijn, dankzij het Audi Singleframe met honingraatlook, S-specifieke bumper en luchtinlaten met uitgesproken contouren en aluminium frames. Het design staat garant voor een algemene visuele lichtheid en een buitengewone aerodynamica.

Panoramisch zicht

Opmerking: bekijk de Audi SQ5 Sportback² vanuit verschillende gezichtspunten in deze 360-graden animatie.

Panoramic view Audi SQ5 Sportback

Oled achterlichten met specifieke achterlichtsignatuur

De optionele achterlichten met innovatieve oledtechnologie maken de Audi SQ5 Sportback² onmiskenbaar. Kies uit drie verschillende optionele achterlichtsignaturen. Tijdens het rijden wordt het karakter van de achterlichtsignatuur bovendien automatisch aangepast aan de geselecteerde rijmodus. Nog een voordeel van de oleds zijn de afzonderlijke segmenten, waarvan de lichtintensiteit kan worden geregeld. Wanneer een ander voertuig of een andere weggebruiker nadert tot op minder dan twee meter achter het voertuig, worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een grotere zichtbare zone te creëren.
OLED-Rücklichtanimation Audi SQ5 Sportback
Opmerking: bij de aankoop van het voertuig kunt u kiezen uit drie verschillende optionele achterlichtsignaturen om het voertuig te personaliseren. De animatie toont de dynamische lichtsequencing van de Coming Home / Leaving Home-functie bij de achterlichtsignatuur 3.
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v1-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 1
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v2-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 2
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v3-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 3

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om een nieuwe Audi SQ5 Sportback² te ontwerpen, geheel volgens uw eigen voorkeuren.
5J5J_40T_Pyramid_AU42x_Q5_008_00.jpg
Quantumgrijs Quantumgrijs
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Ultrablauw, metaalkleur Ultrablauw, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Districtgroen, metaalkleur Districtgroen, metaalkleur
Lichtmetalen 20”-velgen Audi Sport in 5-spaken-offroaddesign, titaniumgrijs mat, gepolijst Lichtmetalen 20”-velgen Audi Sport in 5-spaken-offroaddesign, titaniumgrijs mat, gepolijst
Lichtmetalen 20”-velgen Audi Sport in 5-V-spaken-sterdesign, antracietzwart, gepolijst Lichtmetalen 20”-velgen Audi Sport in 5-V-spaken-sterdesign, antracietzwart, gepolijst
Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-V-design (S-design), grafietgrijs, gepolijst Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-V-design (S-design), grafietgrijs, gepolijst
Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-turbinedesign, mat titaniumgrijs, gepolijst Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-turbinedesign, mat titaniumgrijs, gepolijst
Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-V-spaken-offsetdesign, antracietzwart, gepolijst Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-V-spaken-offsetdesign, antracietzwart, gepolijst

Ruimte voor veelzijdigheid

Een bijzonder praktisch uitrustingselement is de achterbank bestaande uit drie segmenten (40 : 20 : 40), die flexibel kan worden neergeklapt. Afhankelijk van de configuratie heeft de bagageruimte van de Audi SQ5 Sportback² een volume van 500 tot 1.470 liter. In combinatie met de optionele comfortsleutel met sensorgestuurde ontgrendeling van het kofferdeksel, volstaat een voetbeweging (trapbeweging) om het kofferdeksel elektrisch te openen en te sluiten.

Opmerking: maak kennis met de royale bagageruimte van de Audi SQ5 Sportback² in deze achterbankanimatie.

Animated rear seats Audi SQ5 Sportback
Kijk rond in het interieur

Sportief. Comfortabel. Exclusief

Het interieur van de Audi SQ5 Sportback² bekoort met zijn exclusiviteit en sportiviteit zodra u instapt. Verlichte drempels met S logo, standaardinlegplaatjes in mat geborsteld aluminium en optionele sportzetels in fijn nappaleder met S-stempels en ruitvormig stikpatroon verlenen het interieur zijn typische S-karakter.

Cockpit view Audi SQ5 Sportback
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 223–211 g/km