Een Audi Q5 Sportback kopen? | Audi België
Dynamic front-side view Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

De SUV heruitgevonden.
De nieuwe Audi Q5 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,1–5,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 207–147 g/km
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi Q5 Sportback koppelt de krachtige prestaties van een SUV aan zijn uitermate geschiktheid voor dagelijks gebruik. Zijn coupéachtige daklijn beklemtoont de nieuwe, sportieve designtaal, terwijl de permanente vierwielaandrijving quattro van iedere rit een fascinerende ervaring maakt.

Iedere rit is een statement

Het design van de Audi Q5 Sportback verleent het voertuig een indrukwekkend, dynamisch en zelfverzekerd charisma. Een ander bijzonder kenmerk is de brede, vlak hellende achterkant, die de coupéachtige daklijn expressiever maakt en de aerodynamische look van de wagen versterkt. De diffusor met horizontale afwerking, de chroomstrip over de volledige voertuigbreedte en de sportieve dakrandspoiler ronden het dynamische design mooi af. De optionele S line voegt nog meer sportieve accenten toe.

the Audi Q5 Sportback front

De voorkant van de Audi Q5 Sportback, met zijn opvallende luchtinlaten en vlakke, brede Audi singleframe in honingraatlook, getuigt van een ongeëvenaard zelfvertrouwen.

Panoramisch zicht

Opmerking: bekijk de Audi Q5 Sportback vanuit verschillende gezichtspunten in deze 360-graden animatie.

Audi Q5 Sportback video

Oled achterlichten met specifieke achterlichtsignatuur

De optionele oleds van de Audi Q5 Sportback bestaan uit kleine, afzonderlijk regelbare segmenten met een driedimensionale lay-out, die nieuwe verlichtingsscenario’s creëren dankzij hun indrukwekkende sequencingfunctie. Bij de aankoop van het voertuig kunt u kiezen uit drie verschillende achterlichtsignaturen. Bovendien verandert het karakter van de achterlichtsignatuur automatisch tijdens het rijden afhankelijk van de gekozen rijmodus. De optionele achterlichten met oledtechnologie zijn uitgerust met nabijheidsdetectie²: wanneer het voertuig stilstaat en een andere weggebruiker nadert tot op minder dan twee meter achter het voertuig, worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een grotere zichtbare zone te creëren.
Audi Q5 Sportback rear light animation
Opmerking: bij de aankoop van het voertuig kunt u kiezen uit drie verschillende optionele achterlichtsignaturen om het voertuig te personaliseren. De animatie toont de dynamische lichtsequencing van de Coming Home / Leaving Home-functie bij de achterlichtsignatuur 1.
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v1-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 1
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v2-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 2
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v3-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 3
Top view Audi Q5 Sportback

Fascinerende rijdynamiek

De Audi Q5 Sportback biedt een indrukwekkende spontane, dynamische acceleratie en een uitgesproken wendbaarheid. De wagen is standaard uitgerust met een quattro-aandrijving met ultratechnologie, die de rijomstandigheden permanent monitort en de aandrijfkracht bijgevolg over de wielen verdeelt. Dat resulteert in een uiterst nauwkeurig en sportief, achterwielgericht rijgedrag. Om een rijgevoel te bekomen dat is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren biedt Audi drive select u een verscheidenheid aan modi waarmee u de gewenste voertuigkenmerken kunt instellen. Ga voor betere prestaties, meer comfort of een gepersonaliseerde combinatie van beide.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om een nieuwe Audi Q5 Sportback te ontwerpen, geheel volgens uw eigen voorkeuren.
6I6I-46Q_Pyramid_AU42x_Q5_008_00.jpg
Ultrablauw metaalkleur Ultrablauw metaalkleur
Navarrablauw metaalkleur Navarrablauw metaalkleur
Daytonagrijs pareleffect Daytonagrijs pareleffect
Districtgroen metaalkleur Districtgroen metaalkleur
Quantumgrijs Quantumgrijs
Lichtmetalen 21”-velgen, in 5-dubbele-spaken-memory-turbinedesign, titaniumgrijs mat, glanzend Lichtmetalen 21”-velgen, in 5-dubbele-spaken-memory-turbinedesign, titaniumgrijs mat, glanzend
Lichtmetalen 21”-velgen, in 5-V-memory-offsetdesign, antracietzwart, glanzend Lichtmetalen 21”-velgen, in 5-V-memory-offsetdesign, antracietzwart, glanzend
Lichtmetalen 20”-velgen, in 5-V-spaken-sterdesign, antracietzwart, glanzend Lichtmetalen 20”-velgen, in 5-V-spaken-sterdesign, antracietzwart, glanzend
Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-spaken-polygoondesign Lichtmetalen 21”-velgen Audi Sport in 5-spaken-polygoondesign
Lichtmetalen 20”-velgen, in 5-spakendesign Lichtmetalen 20”-velgen, in 5-spakendesign

Functioneel en stijlvol

De typische kenmerken van de Audi Q5 Sportback zijn zijn omvang, prestaties en functionaliteit. Een bijzonder praktisch kenmerk is de flexibele achterbank bestaande uit drie segmenten die afzonderlijk of samen kunnen worden neergeklapt. Intelligente oplossingen zoals een standaard, variabele opvouwbare bagageruimtemat en optionele sensorbediening van het elektrisch bediende kofferdeksel maken het laden eenvoudiger.

Opmerking: maak kennis met de royale bagageruimte van de Audi Q5 Sportback in deze achterbankanimatie.
Audi Q5 Sportback rear seats
Het interieur: sportief en elegant

Het interieur: sportief en elegant

Zelfs met zijn vlak hellende achterkant biedt de Audi Q5 Sportback meer dan voldoende ruimte voor vijf personen, inclusief een comfortabele hoeveelheid hoofd- en beenruimte. Volledig gefocust op sportiviteit voegt de optionele S line een aantal visuele highlights toe: de sportzetels voorin bieden de perfecte zitpositie met uitgesproken zijkussens in de zitting. De zetelbekleding in fijn nappaleder, criollobruin met contraststiksel in bijpassende kleur en de S-stempels op de rugleuningen van de voorzetels beklemtonen het sportieve karakter van de wagen.

Kijk rond in het interieur
Audi virtual cockpit Audi Q5 Sportback

Hij wijst letterlijk de weg

De Audi Q5 Sportback is verbonden met u en met de wereld. Dankzij de optionele Audi connect-diensten³ is het vinden van plaatsen als tankstations heel eenvoudig dankzij de optionele MMI navigatie met online points of interest. De weergegeven informatie omvat onder andere openingsuren, beschikbaarheden en prijzen. Of gebruik de online verkeersinformatie⁴ om uiterst gedetailleerde realtime informatie op te roepen over de verkeerssituatie, obstakels en de vorming en oplossing van files.

1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
3
Kijk op www.audi.com/connect of neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
4
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid.