Een Audi Q5 Sportback kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 207–146 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,1–5,6 l/100km

Gecombineerde CO₂-emissie¹: 207-147 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,1–5,6 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, en niet volgens NEDC.

Koplampen van de Audi Q5 Sportback

De SUV heruitgevonden

De Audi Q5 Sportback koppelt de krachtige prestaties van een SUV aan zijn bijzondere geschiktheid voor dagelijks gebruik.

Audi Q5 Sportback dynamisch rijden
Interieurverlichting met Audi-themaInterieurverlichting met Audi-thema

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi Q5 Sportback achteraanzicht
Audi Q5 zijaanzicht

Audi Q5

Gemiddeld brandstofverbruik*: 9,1–5,6 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 208–146 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,1–5,6 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-emissie¹: 208-146 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Alleen beschikbaar in combinatie met Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) en snelheidsbegrenzer of Audi lane departure warning. Let op: de systemen werken alleen binnen systeemlimieten en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend blijven.
³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁴Audi Originele Accessoires® zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Als zodanig kunnen accessoires pas gemonteerd worden na de eerste registratie.
⁵Kan niet besteld worden voor de Audi Q5 35 TDI / Q5 Sportback 35 TDI en alleen in combinatie met S line afwerking.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land. Maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment (IT3).