Audi SQ2 | Audi België

Compacte sportwagen voor individualisten.
De Audi SQ2

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 193–188 g/km (NEDC: 176–176 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

In het nieuwe topmodel van de Q2-familie ervaart u het onstuimige vermogen van een Audi S-model. De compacte SUV combineert dynamisch rijplezier, sportief design, progressieve infotainmentfuncties en intelligente rijbijstandssystemen.

Download alle
00:00 | 00:00
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
 • De sportieve aard van de SQ2² is herkenbaar aan zijn opvallende bumpers, zijn nieuwe radiatorrooster en zijn karakteristieke achterkant, en hij maakt indruk met zijn progressieve design.

 • Extra dynamisch: de nieuwe Audi SQ2²

 • De nieuwe Audi SQ2² met sportief design.

 • De nieuwe Audi SQ2² met quattro vierwielaandrijving.

 • Met het SQ2-koetswerkpakket kunt u zich over de hele lijn van uw meest sportieve zijde tonen.

 • S-specifieke kenmerken zoals de veer/demper-afstelling zorgen voor een rechtstreekse terugkoppeling van het wegdek, voor maximaal rijplezier.

 • Dynamische rijassistent³: Houdt de afstand tot het voorliggend voertuig constant en blijft binnen de rijstrook. Helpt de bestuurder een constante snelheid en afstand aan te houden, en binnen zijn rijstrook te blijven.

 • Beklemtoon het sportieve karakter van het interieur met een zorgvuldig samengesteld pakket van uitrustingselementen, materialen en kleurenschema’s om een blijvende indruk na te laten. Inclusief veelkleurige lichtsequentie als onderdeel van het sfeerverlichtingspakket plus.

 • In termen van bediening en infotainment strekt het gamma zich uit tot de Audi virtual cockpit, die in een sportweergave kan worden geschakeld, en de MMI navigatie plus (verkrijgbaar met het navigatiepakket).

 • Audi virtual cockpit. Innovatief en volledig digitaal. Een scherm met hoge resolutie dat u kunt afstemmen op uw eigen specifieke vereisten.

 • De functies van de MMI Navigatie plus worden bediend met een draai-en-drukknop op de middenconsole.

 • Laat u betoveren door de Audi SQ2² in een 360°-aanzicht.

Plezier aan het stuur: dynamisch en krachtig

Naast de krachtige TFSI-motor staat ook de volledig variabele quattro-aandrijving garant voor dynamisch rijplezier met uw Audi SQ2². Daardoor kunnen de aandrijfkrachten volgens behoefte worden verdeeld over de afzonderlijke wielen. De S-ophanging met S-specifieke veer/demper-afstelling en verlaging verschaft meer rijdynamiek met een rechtstreekse terugkoppeling van het wegdek en een sportievere wegligging. Het S-specifieke motorgeluid beklemtoont het sportieve karakter van uw Audi SQ2².

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

221

kW*

(300 pk)

Koppel

400

Nm*

Maximum

Acceleratie

4.9

s*

0 tot 100 km/u

* Gemiddeld brandstofverbruik* 8,5–8,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 193–188 g/km (NEDC: 176–176 g/km)
all-round view Audi SQ2

Laat u betoveren door de Audi SQ2² in een 360°-aanzicht.

Sportief exterieurdesign: opvallend en excentriek

De dynamische en sportieve look wordt op schitterende wijze versterkt door optionele zwarte, verchroomde sportieve uitlaatsierstukken in S-specifiek 4-ledig design en door de opvallende achterkant die doorloopt dakrandspoiler in S-design. Het optionele Black-stijlpakket met zwarte accenten rond het Audi Singleframe en de voor- en achterbumpers zorgt voor contrast. De blade en de buitenspiegelkappen in briljantzwart ronden de algemene indruk mooi af. Opvallende kenmerken van deze sportieve uitrusting zijn de quattro-logo's op de portieren.

MMI system Audi SQ2

Rechtstreekse verbinding met de bestemming

Met de optionele MMI navigatie plus kunt u navigeren, communiceren, informatie opvragen en genieten van een waaier van infotainmentfuncties. Eveneens als optie verkrijgbaar is de Audi virtual cockpit: het innovatieve, volledig digitale 12,3" combi-instrument verschaft een flexibele en helder gestructureerde weergave van informatie over de wagen en zijn functies. Inclusief een S-specifieke weergave met de toerenteller in het midden.

Kleuren en wielen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om de Audi SQ2² te ontwerpen die geheel aan uw voorstelling voldoet.
Y1Y1_40S_Pyramid_AU32x_Q2_008_03.jpg
Tangorood, metaalkleur Tangorood, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Appelgroen, metaalkleur Appelgroen, metaalkleur
Gletsjerwit, metaalkleur Gletsjerwit, metaalkleur
Lichtmetalen 19”-velgen, 5-dubbele-V-spakendesign, grafietgrijs, glanzend Lichtmetalen 19”-velgen, 5-dubbele-V-spakendesign, grafietgrijs, glanzend
Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign mat titaniumgrijs, gepolijste afwerking Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign mat titaniumgrijs, gepolijste afwerking
Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 10-Y-spakendesign Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 10-Y-spakendesign
Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-modulairdesign, wit, mat platinagrijze inzetelementen Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-modulairdesign, wit, mat platinagrijze inzetelementen
Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 10-Y-spakendesign, zwart, gepolijst Lichtmetalen 19”-velgen Audi Sport in 10-Y-spakendesign, zwart, gepolijst

Rijbijstandssystemen: meer comfort en overzicht

Er is een aantrekkelijke reeks rijbijstandssystemen³ verkrijgbaar voor de Audi SQ2². Zoals het optionele bijstandspakket “Rijden”, dat u ondersteunt met de adaptieve rijassistent bij het optrekken, remmen, constant aanhouden van snelheid en afstand, en in de rijstrook blijven.

Dynamic front and side view Audi SQ2
Panorama 360° Module

Sportief interieurdesign: progressief en charismatisch

De Audi SQ2² maakt ook indruk in het interieur met zijn consequente focus op sportiviteit. De sportzetels voorin bieden de perfecte zitpositie en uitgesproken zittingzijkussens. Het interieurpakket dat uitsluitend verkrijgbaar is voor de SQ2², met bekledingen in fijn nappaleder met ruitvormig stikpatroon en magmarode centrale zetelstrook, accentueert de stijlvolle look. Het optionele sfeerverlichtingspakket plus dompelt het interieur van uw Audi SQ2² onder in een sfeervol, veelkleurig licht.

Ambientelicht im Audi SQ2

Het optionele sfeerverlichtingspakket plus dompelt het interieur van uw Audi SQ2² onder in een sfeervol, veelkleurig licht.

Opmerking: beleef het sfeervolle interieur van de Audi SQ2² met behulp van deze sfeerverlichtingsanimatie.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 193–188 g/km (NEDC: 176–176 g/km)
3
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.