SQ2 > Audi Q2 > Audi België

Sterk en zeker van zijn zaak.
De Audi SQ2.


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi SQ2 is het nieuwe topmodel van de Q2-familie. Deze wagen levert de levendige prestaties van een Audi S-model, biedt de praktische voordelen van een moderne compacte SUV en is uitgerust met toonaangevende veiligheids- en infotainmentsystemen.

Download alle
00:00 | 00:00
 • De Audi SQ2 gaat met alle aandacht lopen.

 • 4,19 meter sportiviteit, van top tot teen? Dat is de Audi SQ2.

 • Dankzij de talloze rij-assistentiesystemen komen zowel u als uw Audi SQ2 altijd veilig op uw bestemming aan.

 • De driedimensionale motorkap verleent de Audi SQ2 een onmiskenbare SUV-look.

 • Met het hoge Singleframe-rooster met verticale dubbele lamellen maakt u een onuitwisbare indruk in de achteruitkijkspiegel van uw voorligger.

 • De wigvormige ledkoplampen passen als gegoten in de voorste lichtblokken van de Audi SQ2.

 • De forse luchtinlaten geven een idee van de kracht die in de Audi SQ2 schuilgaat.

 • De opvallende achterkant van de Audi SQ2 wordt gekenmerkt door vier uitlaten.

 • Uw commandopost: het multifunctionele stuur dat onderaan is afgevlakt en de optionele Audi virtual cockpit.

 • In de standaard sportzetels voelt u zich veilig en geborgen.

 • U kunt op eenvoudig verzoek een elektrisch openende en sluitende achterklep bestellen.

 • Met de Audi SQ2 kunt u in elke situatie de baan op.

Rijplezier gegarandeerd

Dankzij de 221 kW/300 pk sterke 2.0-TFSI-viercilindermotor () legt u de acceleratietest van 0 naar 100 km/u in 4,8 seconden af. Het koppel bedraagt 400 Newtonmeter, de topsnelheid 250 km/u. Dat zijn sportwagenwaarden in een compacte SUV. De kracht van de Audi SQ2 wordt via de 7-traps S tronic en quattro permanente vierwielaandrijving efficiënt overgebracht op de weg.

Meer over de rijdynamiek
Meer over het exterieurdesign

Zien en gezien worden

De standaard ledkoplampen van de Audi SQ2 verlichten uw omgeving nauwkeurig en met een kleurtemperatuur die het vertrouwde daglicht benadert. Ook de achterlichten met dynamische knipperlichten werken met ledtechnologie, waardoor ze extra goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers.

Sportief, hoogwaardig, functioneel

Het interieur van de Audi SQ2 beantwoordt aan de eisen voor een sportieve SUV. Zo zijn er de standaard sportzetels met S-logo’s en accentkleuren: zitmeubilair dat het lichaam goed ondersteunt tijdens het optrekken, bochtenwerk en afremmen. Het sportieve multifunctionele stuur met schakelhendels ligt aangenaam in de hand. De decoratielijsten van geborsteld aluminium en de edelstalen pedaalcovers brengen nog meer dynamiek in het interieur.

Meer over het interieurdesign en de binnenruimte

Overzichtelijk

De cockpit is uw commandopost die u belangrijke informatie levert over de slimme technologieën. Standaard heeft de Audi SQ2 een 5,8-duims MMI-scherm. De topversie van MMI is ‘MMI Navigation plus’ inclusief touchpad met handschriftherkenning boven op de centrale bedieningsknop. De innovatieve Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentenbord voor alle denkbare weergaven.

Meer over bediening en infotainment

Beter voorkomen dan genezen

Dankzij de slimme rij-assistentiesystemen op de Audi SQ2 kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. Vier voorbeelden: Audi pre sense front beschermt u bij dreigende botsingen met andere voertuigen of overstekende voetgangers en voert, indien nodig, een noodstop uit. Audi side assist helpt u van rijstrook te wisselen: de technologie waarschuwt met een led voor naderende voertuigen in uw dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/u om de Audi SQ2 binnen de lijnen te houden door middel van subtiele stuurcorrecties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent met surroundweergave en achteruitrijcamera.

Een echte alleskunner

De looks van een onbezonnen wildebras, de rijvaardigheid van een atleet, het dagelijkse comfort van een kleine stadswagen en de veiligheid van een luxewagen. De Audi SQ2 heeft alles wat u zoekt.

SQ2
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.