De Audi SQ2 - Compacte sportwagen voor individualisten.

Compacte sportwagen voor individualisten.
De Audi SQ2

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,5–8,3 l/100km (NEDC: 7,7–7,7 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 193–188 g/km (NEDC: 176–176 g/km)

In het nieuwe topmodel van de Q2-familie ervaart u het onstuimige vermogen van een Audi S-model. De compacte SUV combineert dynamisch rijplezier, sportief design, progressieve infotainmentfuncties en intelligente rijbijstandssystemen.

Download alle
00:00 | 00:00
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
  • De sportiviteit van de Audi SQ2² komt tot uiting in de opvallende bumpers, de nieuwe radiatorrooster en de karakteristieke achterkant – met zijn vooruitstrevende design maakt u gegarandeerd indruk.

  • Toon u van uw sportiefste kant met het Audi SQ2 exterieurpakket.

  • S-specifieke kenmerken, zoals de instellingen voor vering en demper, bieden u directe feedback van de weg, wat leidt tot maximaal rijplezier.

  • Adaptieve cruise assist³ helpt u om een constante snelheid en afstand aan te houden ten opzichte van uw voorligger, en zorgt ervoor dat de wagen op zijn rijstrook blijft.

  • Met een zorgvuldig geselecteerd pakket van uitrusting, materialen en kleurenschema's benadrukt u de sportiviteit van het interieur en laat u een ​​blijvende indruk achter. Inclusief meerkleurige verlichting dankzij het sfeerverlichtingspakket plus.

  • Wat betreft bediening en infotainment omvat het gamma ook de Audi virtual cockpit, waarin u voor de sportweergave kunt kiezen, en MMI navigatie plus (verkrijgbaar bij het navigatiepakket).

  • De Audi virtual cockpit is innovatief en volledig digitaal. Het scherm met hoge resolutie past u eenvoudig aan uw eigen specifieke vereisten aan.

  • De functies van de MMI Navigatie plus bedient u met een draaiknop op de middenconsole.

  • Maak kennis met de Audi SQ2² in 360°.

Plezier aan het stuur: dynamisch en krachtig

Naast de krachtige TFSI-motor staat ook de volledig variabele quattro-aandrijving garant voor dynamisch rijplezier met uw Audi SQ2². Daardoor kunnen de aandrijfkrachten volgens behoefte worden verdeeld over de afzonderlijke wielen. De S-ophanging met S-specifieke veer/demper-afstelling en verlaging verschaft meer rijdynamiek met een rechtstreekse terugkoppeling van het wegdek en een sportievere wegligging. Het S-specifieke motorgeluid beklemtoont het sportieve karakter van uw Audi SQ2².

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

221

kW*

(300 pk)

Koppel

400

Nm*

Maximum

Acceleratie

4.9

s*

0 tot 100 km/u

*Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,7 l/100 km; gecombineerde CO₂-emissies¹: 176 g/km.

all-round view Audi SQ2

Laat u betoveren door de Audi SQ2² in een 360°-aanzicht.

Sportief exterieurdesign: opvallend en excentriek

De dynamische en sportieve look wordt op schitterende wijze versterkt door optionele zwarte, verchroomde sportieve uitlaatsierstukken in S-specifiek 4-ledig design en door de opvallende achterkant die doorloopt dakrandspoiler in S-design. Het optionele Black-stijlpakket met zwarte accenten rond het Audi Singleframe en de voor- en achterbumpers zorgt voor contrast. De blade en de buitenspiegelkappen in briljantzwart ronden de algemene indruk mooi af. Opvallende kenmerken van deze sportieve uitrusting zijn de quattro-logo's op de portieren.

MMI system Audi SQ2

Rechtstreekse verbinding met de bestemming

Met de optionele MMI navigatie plus kunt u navigeren, communiceren, informatie opvragen en genieten van een waaier van infotainmentfuncties. Eveneens als optie verkrijgbaar is de Audi virtual cockpit: het innovatieve, volledig digitale 12,3-inch combi-instrument verschaft een flexibele en helder gestructureerde weergave van informatie over de wagen en zijn functies. Inclusief een S-specifieke weergave met de toerenteller in het midden.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om een nieuwe Audi SQ2² te ontwerpen, geheel volgens uw eigen voorstellingen.
Y1Y1_40S_Pyramid_AU32x_Q2_008_03.jpg
Tangorood, metaalkleur Tangorood, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Daytonagrijs (pareleffect) Daytonagrijs (pareleffect)
Appelgroen, metaalkleur Appelgroen, metaalkleur
Gletsjerwit, metaalkleur Gletsjerwit, metaalkleur
19" lichtmetalen velgen met 5 V-dubbelspaaks design, grafietgrijs, gepolijst 19" lichtmetalen velgen met 5 V-dubbelspaaks design, grafietgrijs, gepolijst
19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge design, mat titaniumgrijs, hoogglans afgewerkt 19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge design, mat titaniumgrijs, hoogglans afgewerkt
19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 10-Y-spaak design 19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 10-Y-spaak design
19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks modulair design, wit, met mat platinagrijze inzetstukken 19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks modulair design, wit, met mat platinagrijze inzetstukken
19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 10 Y-spaak design, zwart gepolijst 19" Audi Sport lichtmetalen velgen in 10 Y-spaak design, zwart gepolijst

Rijbijstandssystemen: meer comfort en overzicht

Er is een aantrekkelijke reeks rijbijstandssystemen³ verkrijgbaar voor de Audi SQ2². Zoals het optionele bijstandspakket “Rijden”, dat u ondersteunt met de adaptieve rijassistent bij het optrekken, remmen, constant aanhouden van snelheid en afstand, en in de rijstrook blijven.

Dynamic front and side view Audi SQ2
Kijk eens rond in het interieur

Sportief interieurdesign: progressief en charismatisch

De Audi SQ2² maakt ook indruk in het interieur met zijn consequente focus op sportiviteit. De sportzetels voorin bieden de perfecte zitpositie en uitgesproken zittingzijkussens. Het interieurpakket dat uitsluitend verkrijgbaar is voor de SQ2², met bekledingen in fijn nappaleder met ruitvormig stikpatroon en magmarode centrale zetelstrook, accentueert de stijlvolle look. Het optionele sfeerverlichtingspakket plus dompelt het interieur van uw Audi SQ2² onder in een sfeervol, veelkleurig licht.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,7 l/100 km; gecombineerde CO₂-emissies¹: 176 g/km.
3
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.