Een Audi SQ2 kopen? | Audi België

Compacte sportwagen voor de individualist.
De Audi SQ2.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 193–188 g/km
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe ster van de Q2-familie laat u de passie en kracht van een Audi S-model ervaren. Deze compacte SUV combineert ultiem rijplezier, een sportief design, geavanceerde infotainmentfuncties en intelligente rijhulpsystemen.

Download alle
00:00 | 00:00
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
 • Het sportieve karakter van de SQ2² strekt zich uit van de opvallende bumpers en de nieuwe radiatorgrille tot de karakteristieke achterkant. De auto blijft indruk maken met zijn vooruitstrevende design

 • Voor meer dynamiek in het leven: De nieuwe Audi SQ2².

 • De nieuwe Audi SQ2² met sportief design

 • De nieuwe Audi SQ2² met quattro-vierwielaandrijving.

 • Zet uw sportieve kant in de verf met het SQ2-exterieurpakket.

 • Door S-specifieke kenmerken zoals de veer-/demperinstellingen geniet u van een betere wegligging, voor maximaal plezier aan het stuur.

 • Adaptive cruise assist³: Behoudt een stabiele positie achter de voorligger en houdt het voertuig op de rijstrook. Helpt de bestuurder bij het handhaven van een constante snelheid en afstand, en zorgt ervoor dat hij in zijn rijstrook blijft.

 • Benadruk de sportiviteit van het interieur met een zorgvuldig overeenkomend pakket van apparatuur, materialen en kleurenschema's om een blijvende indruk te verlaten. Met inbegrip van veelkleurige lichtanimatie dankzij het Ambient Lighting Package Plus.

 • Het scala aan bedienings- en infotainmentopties strekt zich uit tot de Audi virtual cockpit, die in sportmodus kan worden ingesteld, en de MMI navigation plus (meegeleverd in het navigatiepakket).

 • Audi virtual cockpit. Innovatief en volledig digitaal. Een display met hoge resolutie dat u kunt afstemmen op uw eigen specifieke eisen.

 • U bedient de functies van de MMI navigation plus met een draai-/drukknop op de middenconsole.

 • Ervaar de Audi SQ2² in deze 360 ° -video

Plezier aan het stuur: Dynamisch en krachtig

Naast de krachtige TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd): 7,7 l/100 km; gecombineerde CO2-emissie¹: 176 g/km) zorgt de volledig variabele quattro-aandrijving ook voor dynamisch rijplezier in uw Audi SQ2². Dat maakt het mogelijk de aandrijfkrachten volgens behoefte te verdelen over de afzonderlijke wielen. De S-sportophanging met S-specifieke veer-/demperinstellingen en lagere rijhoogte zorgt voor een betere rijdynamiek met een betere wegligging en een sportiever rijgedrag. Het S-specifieke geluid beklemtoont het sportieve karakter van uw Audi SQ2².

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

221

kW*

(300 pk)

Koppel

400

Nm*

Maximum

Acceleratie

4.9

s*

0 tot 100 km/u

*Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,7 l/100 km; gecombineerde CO2-emissie¹: 176 g/km.
Rondom zicht Audi SQ2

Laat de Audi SQ2² indruk op u maken in deze 360° video

Sportief exterieurdesign: Meeslepend excentriek

Het dynamisch-sportieve karakter van uw Audi SQ2² wordt duidelijk in de verf gezet door de optionele zwart verchroomde sportuitlaatpijpen in S-specifiek 4-pijps design en door de opvallende achterzijde met dakrandspoiler in S-design in carrosseriekleur. Het optionele SQ2²-exterieurpakket met zwarte accenten rond het Audi Singleframe en de voor- en achterbumpers, de blade en de buitenspiegelbehuizingen in glanzend zwart creëert een overtuigend contrast. Deze sportieve uitrusting blijkt ook uit de emblemen met quattro-logo op de portierbekleding. U kunt er ook voor kiezen om deze indrukwekkend exclusieve look af te werken met de Shadow look plus met Audi-ringen, voor en achter, en met de modelnaam in het zwart, zowel aan de achterkant als in de radiatorgrille.

MMI-systeem en Audi virtual cockpit in de Audi SQ2

Direct verbonden met uw bestemming

Met de optionele MMI navigation plus kunt u navigeren, communiceren, informatie verkrijgen of genieten van het brede scala aan infotainment-opties. Een andere optie is de Audi virtual cockpit: het innovatieve, volledig digitale 12,3” instrumentenpaneel biedt een flexibele en duidelijk gestructureerde weergave van informatie over het voertuig en zijn functies. Inclusief S-specifieke weergave met centraal geplaatste toerenteller.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi Q2 te ontwerpen.
Y1Y1_40S_Pyramid_AU32x_Q2_008_03.jpg
Tangorrood metallic Tangorrood metallic
Navarrablauw metallic Navarrablauw metallic
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Appelgroen metallic Appelgroen metallic
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
19” lichtmetalen velgen in 5-V dubbelspaaks design grafietgrijs, glanzende afwerking 19” lichtmetalen velgen in 5-V dubbelspaaks design grafietgrijs, glanzende afwerking
19” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, titaangrijs mat, glanzende afwerking 19” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, titaangrijs mat, glanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 10-Y-spaaks design 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 10-Y-spaaks design
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks modulair design, wit, inzetstukken mat platinagrijs 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks modulair design, wit, inzetstukken mat platinagrijs
19” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 10-Y-spaaks design, zwart glanzende afwerking 19” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 10-Y-spaaks design, zwart glanzende afwerking

Rijhulpsystemen: Meer comfort en overzicht

Voor uw Audi SQ2² is een reeks intelligente rijhulpsystemen³ beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het optionele assistentiepakket Drive, met adaptive cruise assist om u te helpen accelereren, remmen, snelheid en afstand te behouden en binnen de rijstrook te blijven.

Dynamisch voor- en zijaanzicht Audi SQ2
Kijk eens rond in het interieur

Sportief interieurdesign: Progressief en charismatisch

Ook het interieur van de Audi SQ2² valt op door zijn consequente focus op sportiviteit. Kijk maar naar de sportstoelen met S-reliëf, die u met hun gevormde zijwangen de perfecte zitpositie bieden. Het exclusief voor de SQ2² verkrijgbare interieurpakket accentueert de stijlvolle uitstraling van de auto door middel van een bekleding in fijn nappaleder met ruitpatroon en de middenpanelen van de stoelen in magmarood.

Sfeerverlichting in de Audi SQ2

Het op verzoek verkrijgbare sfeerverlichtingspakket plus zorgt voor een sfeervolle finishing touch door met veelkleurige verlichting de contouren en vlakken van uw Audi SQ2² optimaal tot zijn recht te laten komen.

Opmerking: Beleef het sfeervolle interieur van de Audi SQ2² door middel van deze sfeerverlichtingsanimatie.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,7 l/100 km; gecombineerde CO2-emissie¹: 176 g/km.
3
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
4
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
5
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.