Audi Q2 > Audi Q2 > Audi België

Een echt karakter.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,4–5,3 l/100km (NEDC*: 6,6–4,4 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 189–134 g/km (NEDC*: 150–116 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi Q2 doet zijn intrede – een stadswagen met veel hoeken en kanten, een eigenzinnig karakter met een geometrische vormtaal. Uitgesproken zelfverzekerd en met krachtige TFSI- en TDI-motoren, die 116 tot 190 pk ontwikkelen en optioneel met de permanente vierwielaandrijving quattro kunnen worden gecombineerd. Zijn uitrusting laat niets te wensen over en omvat features die tot nu toe waren voorbehouden voor de hogere klasse. En de connectivity? Ook die is voorbeeldig, met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainmentsystemen en geluidsinstallaties.

Download alle
00:00 | 00:00
  • De wigvormige koplampen van de Audi Q2 zijn beschikbaar met LED-koplampen en dynamische richtingaanwijzers achteraan.

  • Typisch voor de Audi Q2: het high-end Singleframe en de luchtinlaten.

  • De motorkap is driedimensionaal geïntegreerd en de achthoekige rooster met Singleframe is verhoogd. Het geeft de voorkant van de Audi Q2 een duidelijke SUV-look.

  • Of het nu gaat om avonturen buiten de platgetrede paden of het dagelijks leven in de grote stad - de Audi Q2 is een echte allrounder.

  • De achterlichten van de Audi Q2 lijken eerder tweedimensionaal dan plat en zijn typisch voor de nieuwe ontwerptaal van Audi.

  • Als een alternatief voor de makkelijk te lezen analoge instrumenten is de volledig digitale Audi virtuele cockpit beschikbaar als optie.

  • De talrijke uitrustingspakketten bieden volop ruimte voor het personaliseren van de zetelbekleding en de decoratieve afwerking van uw Audi Q2.

  • Voor wie een statement wil maken: de geselecteerde quattro aandrijving kan ook op de Audi Q2 worden aangegeven met de bijbehorende markeringen op de deurstijlen.

  • Met een hoog instapniveau, goed zicht en een groot kofferruimte van 355 tot 1.050 liter is de Audi Q2 een typische compacte SUV.

Play Aandrijving en onderstel Met de Audi Q2 op ontdekkingsreis door #scandinavië.

De Audi Q2 speelt graag met kleuren en designelementen – voor meer flexibiliteit en individualiteit. De blade van de C-stijl kan in vijf contrastkleuren worden gekozen. Deze optie vormt bijvoorbeeld een perfecte aanvulling bij de nieuwe koetswerkkleur quantumgrijs.

Audi Q2 speelt met kleur en design
Meer weten

Dynamisch rijplezier

Het standaard progressieve besturigssysteem garandeert een directe en dynamische bediening. De quattro aandrijving, het dynamische rijssysteem en de adaptieve schokdemperregeling zorgen voor een ongezien rijplezier.

De dynamische Audi Q2 2019
Meer over de rijdynamiek

Robuuste look

De Audi Q2 toont meteen zijn ware gelaat. Of beter: zijn gespierde karakter. Zijn brede schouders en hoekige functies stralen energie en zelfvertrouwen uit. Het lage dak met de hoge ramen geven hem coupé-allures. Bijzonder opvallend: de wigvormige koplampen, het high-end single rooster en de luchtinlaten. De lange dakspoiler accentueert dan weer zijn sportieve achterkant.

Audi Q2 SUV
Meer over het exterieur
Koplamp Audi Q2

Progressief lichtdesign

De Audi Q2 is standaard uitgerust met halogeenkoplampen. De LED-koplampen, inclusief de dynamisch richtingaanwijzers achteraan, zijn als optie beschikbaar. Ze zorgen niet alleen voor meer veiligheid en minder energieverbruik, ze hebben ook een langere levensduur.

Functioneel interieur

Het interieur van de Audi Q2, die de slanke, hoekige designtaal van de buitenkant voortzet, biedt ruimte aan vijf personen. De deuren bieden gemakkelijk toegang met voldoende zichtbaarheid. De zitpositie van u en uw passagier is sportief en lost alle verwachtingen ruimschoots in.

Audi Q2 2019 Interieur
Meer over het design en de binnenruimte

Een besturings- en infotainmentconcept met veel afwisseling

De Audi Q2 is uitgerust met een 5,8-inch MMI-monitor. Als u de MMI Plus met MMI touch bestelt, krijgt u ook een touchpad op het centrale bedieningselement. Het systeem kan ook worden gebruikt via de natuurlijke taalcontrole en de geïntegreerde MMI-zoekfunctie. Als alternatief voor de standaard analoge instrumenten zijn alle schermen perfect zichtbaar in de volledig digitale Audi virtuele cockpit. Een andere high-end functie: een head-up display is ook optioneel beschikbaar. Het projecteert relevante gegevens voor de bestuurder in de vorm van gekleurde afbeeldingen en cijfers op een glasplaat in uw directe gezichtsveld en biedt een nog beter overzicht.

Dashboard Audi Q2 SUV
Meer over het infotainment
driver assistance systems

Veiligheid eerst

De Audi Q2 heeft uitgebreide hulpssystemen voor de bestuurder - inclusief het standaard Audi pre-sense-front. Dit systeem bevat functies die met behulp van andere voertuigen kunnen worden gedetecteerd of, indien nodig, beginnen met remmen bij lage snelheden tot volledige stilstand. Ook beschikbaar: stop-and-go-functie, congestie-assistent, rijstrookwisselassistent, rijbaanassistent, verkeersbordherkenning evenals de park assist en de dwarsverkeersassistent achteraan.

Altijd up-to-date

Met MMI Navigation wordt surfen en streamen met uw smartphone mogelijk gemaakt dankzij de geïntegreerde WIFI-hotspot van de LTE / UMTS-module. De gegevens zijn opgenomen voor de ingebedde SIM die permanent in de auto is geïnstalleerd. Mobiele telefoons met iOS- en Android-besturingssystemen zijn geïntegreerd via de interface van de Audi-smartphone.

connectivity

Strakkere look

Het veelhoekige ontwerp voegt nieuwe facetten toe aan de ontwerptaal van Audi. De motorkap is driedimensionaal geïntegreerd en de achthoekige rooster met Singleframe is verhoogd. Het geeft de voorkant van de Q2 een duidelijke SUV-look.

Vooraanzicht Audi Q2 2019
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.