Een Audi A7 Sportback kopen? | Audi België
Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback

Vier ringen. Eén duidelijke lijn.
De Audi A7 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,4–5,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 190–135 g/km

Uniek, onmiskenbaar, Audi A7. Van de scherp getekende lichtblokken met unieke verlichtingssignatuur, via de krachtige voorzijde met brede Audi Singleframe en het coupéachtige silhouet, tot aan de sculpturale achterkant. De Audi A7 Sportback is ambassadeur van een revolutionaire designtaal, en draagt tegelijkertijd de klassieke quattro genen in zich.

Indrukwekkend divers

Het design van een coupé, het ruimteaanbod van een berline, de veelzijdigheid van een Avant. De Audi A7 Sportback combineert het beste van alle werelden tot een dynamische allrounder voor werk en vrije tijd.

Dynamisch zijaanzicht Audi A7 Sportback

Dynamiek in zijn meest aantrekkelijke vorm

Ieder aspect van de Audi A7 Sportback straalt vooruitgang uit, van zijn grote oppervlakken en scherpe randen tot zijn atletische, strakke lijnen.

De nieuwe vrijheid

Het optionele glazen panoramadak verwelkomt de hemel aan boord en creëert een helder interieur dat overspoeld wordt met licht. Het handige zonnescherm kunt u naar wens elektrisch verstellen, naargelang de lichtinval. Met het scherm gesloten bent u beschermd tegen de zon en blijft uw interieur fris.

Panoramic glass sunroof of the Audi A7 Sportback
Cockpit Audi A7 Sportback

Hoogwaardige materialen

In het interieur van de A7 Sportback komen twee belangrijke eigenschappen naar voren: sportiviteit en topkwaliteit. Alle details, materialen en decoratieve lijsten benadrukken het topklasse design – van de basisversie via de optionele design selection tot het S line pakket: premiumkarakter overal waar u kijkt.

Audi exclusive in het interieur van de Audi A7 Sportback

Maatwerk

Maak uw eigen Audi A7 Sportback net zo uniek als uzelf, met Audi exclusive². Met geselecteerde inzetstukken, gekleurd leer en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren. Precies zoals u het wilt.

Meer weten
Smartphone met open myAudi-app en  Functions on demand
 

Functions on demand

Met Functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

Sportieve rijervaring

Dankzij zijn optionele ophanging inclusief demperregeling combineert de Audi A7 Sportback het prestatievermogen van een sportwagen met het rijcomfort van een luxeberline. Voor een sportieve rijstijl is er de optionele quattro-aandrijving met sportdifferentieel, die garant staat voor dynamische prestaties, een uiterst nauwkeurige handling en een superieure rechtuitstabiliteit op zo goed als elke ondergrond.

Geassisteerd parkeren. Eenvoudig parkeren

Comfortabel, handig parkeren in langs- en dwarsparkeerplaatsen. Vooruit of achteruit. En bij het verlaten van parkeerplaatsen langs de weg. Uw Audi A7 Sportback doet alles: sturen, accelereren, remmen en de motor uitschakelen. Met park assist plus⁴ dient u gewoon de >>P-knop ingedrukt te houden in de wagen. Met remote park assist plus⁴ kunt u de wagen ook op afstand besturen bij het parkeren, door de smartphoneknop in de myAudi-app⁵ ingedrukt te houden. De bestuurder dient het volledige parkeerproces te volgen bij beide parkeersystemen.

Parkeerassistent
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.
3
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
4
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende App Store. U moet vooraf registreren op www.audi.com/myaudi.