Audi A7 Sportback TFSI e
Audi A7 Sportback TFSI e

Audi A7 Sportback

55 TFSI e quattro

Elegant en efficiënt.
De Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: 2,1–1,8 l/100 km - stroomverbruik: 16,6 - 18,1 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: 48–40 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Een combinatie van een esthetisch luxueuze coupé en een innovatieve plug-inhybride: dat is de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro. Dankzij zijn efficiënte elektrische motor en batterij is hij plaatselijk uitstootvrij, en bovendien ook nog eens elegant om te zien. In het interieur geniet u van een hoge mate aan comfort en een omvattend infotainmentaanbod.

Download alle
00:00 | 00:00
1_1920x1080-default-AA7_TFSIe_191001.jpg
1_1920x1080-default-AA7_TFSIe_191001.jpg
  • De Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ valt op door zijn emotionele design, sportieve karakter en innovatieve rijconcept.

  • Het coupédesign van de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ zorgt voor een bijzonder indrukwekkend zijaanzicht.

  • Gebruik het standaard compacte e-tron-laadsysteem om uw Audi thuis op te laden, bijvoorbeeld met behulp van een industrieel stopcontact.

  • Net als bij de andere modellen uit deze reeks springt ook bij de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ de doorlopende lichtstrip op de achterkant in het oog.

  • Dankzij zijn systeemprestaties (gecombineerd brandstofverbruik*: 1,9–2,1 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik*: 17,5–18,1 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot*: 44–48 g/km) van 270 kW (367 pk) trekt de Audi A7 Sportback 55 TFSI in 5,7 seconden op van 0 tot 100 km/u.

  • Met zijn elegante vormen en uitgebalanceerde proporties belichaamt de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ onze luxueuze designtaal.

  • Dankzij zijn zuiver elektrische rijbereik van minstens 40 km in de stad² kunt u in uw buurt volledig uitstootvrij rondrijden.

  • De standaard Audi virtual cockpit recht voor u en de schermen van de standaard MMI Navigatie plus met MMI touch response geven u een duidelijk overzicht van alle gegevens en voertuiginformatie.

  • Het dynamische karakter van de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ zet zich ook door in het interieur: de sportzetels zijn daar het beste bewijs van.

Plug-inhybride aandrijving in cijfers¹

Systeemprestaties

270

kW

(367 pk)

Acceleratie

5,7

s

0 tot 100 km/u

Elektrisch rijbereik²

minstens 40

km

1
Gecombineerd brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}/¹: 2,1–1,8 l/100 km - stroomverbruik: 16,6 - 18,1 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}/¹: 48–40 g/km

Innovatief rijden

Geniet van het beste van twee werelden (Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: 2,1–1,8 l/100 km - stroomverbruik: 16,6 - 18,1 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: 48–40 g/km). Dankzij de elektrische motor in de versnellingsbak gebruikt u de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro probleemloos in zuiver elektrische modus voor al uw dagelijkse verplaatsingen: zijn rijbereik bedraagt minstens 40 km in de stad. Samen met de krachtige 2.0-liter TFSI-motor haalt hij een gecombineerd vermogen van 270 kW (367 pk) en trekt hij op van 0 tot 100 km/u in 5,7 seconden.

Audi A7 Sportback TFSI e
Meer over opladen en efficiëntie

Elegant design

Vooral in zijaanzicht ziet de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ er opvallend sportief uit: de lage schouderlijn haalt het optische zwaartepunt naar omlaag. De hellende lijn tot aan het achterste raam geeft hem een bijzonder dynamische uitstraling. Het S line-exterieurpack met specifieke S line-honingraatinzetten in voor- en achterbumper is standaard. Ook standaard is de sportophanging die de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ tien millimeter lager maakt dan de standaardophanging.

Audi A7 Sportback TFSI e

Informatieschermen met tal van functies

Geniet van de doorgedreven digitalisering in de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹. Het hoofdbedieningspaneel is de standaard MMI Navigatie plus met MMI touch response. Dat topinfotainmentsysteem bedient u via twee grote, ietwat overhellende aanraakschermen die instaan voor een voelbare drukdrempel en akoestische feedback wanneer ze worden bediend. Recht voor u geeft de Audi virtual cockpit de belangrijkste voertuiggegevens weer in hoge resolutie, ook specifieke gegevens over het hybridesysteem, zoals de laadstatus van de batterij en het resterende elektrische rijbereik.

Audi A7 Sportback TFSI e

Het interieur: sportief, comfortabel en functioneel

In het interieur van de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ behoren bepaalde elementen van het S line-sportpack al tot de standaarduitrusting, waaronder de sportzetels vooraan met S-logo. Die bieden een stevige zithouding en 4-voudig elektrisch verstelbare rugondersteuning om de natuurlijke vorm van uw rug te ondersteunen. Bovendien kunnen de zetels vooraan ook veelvuldig manueel versteld worden. Creëer zelf een aangename sfeer in uw interieur met bijvoorbeeld het optionele contour- en sfeerverlichtingspack of met het optionele luchtkwaliteitspack. Het standaard temperatuurmanagement met warmtepomp slaat de restwarmte van beide motors op en geeft die weer vrij om bijvoorbeeld het interieur in de winter op te warmen.

Audi A7 Sportback TFSI e

Geniet van belastingsvoordelen

Als u de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ koopt als bedrijfswagen, geniet u van de nieuwe regels op de belasting van de bedrijfswagens. Die geldt in bepaalde gevallen ook voor plug-inhybrides. Deze zijn 99% sinds 2020. Wat het BIV betreft, zullen in Vlaanderen, tot 31 december 2020, plug-inhybrides met een uitstoot van maximaal 50g CO2/km (A7 TFSI e) vrijgesteld worden. Opgelet : in Brussel en Wallonië geldt er wel een belasting op de inverkeerstelling.

Audi A7 Sportback 55 TFSI e
1
Gecombineerd brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}/¹: 2,1–1,8 l/100 km - stroomverbruik: 16,6 - 18,1 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}/¹: 48–40 g/km
2
Gecombineerd elektrisch rijbereik volgens WLTP: minstens 40 km; elektrisch rijbereik in de stad volgens WLTP: minstens 40 km.
3
Naargelang de beschikbaarheid per land. Hiervoor moet u zich vooraf registreren op myaudi.be. Er is een actieve WLAN-verbinding tussen de smartphone en Audi MMI nodig om onlinemedia te streamen.
4
Denk eraan dat de assistentiesystemen de chauffeur enkel kunnen ondersteunen binnen de grenzen van het systeem. U behoudt als chauffeur steeds zelf de verantwoordelijkheid om uw aandacht bij het rijden te houden.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.