Audi A6 Berline > Audi A6 > Audi België

Luxe. Een nieuwe definitie.
De nieuwe Audi A6 Berline

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,2–5,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 190–134 g/km (NEDC: 161–114 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Zo ziet luxe eruit. Althans volgens Audi. Een fascinerend design met meerdere aanpassingsopties, een onfeilbare functionaliteit met nog meer comfort dan zijn voorganger en boordevol technologische innovaties om het rijden nog aangenamer te maken. Dat is hoe Audi alles tot in de details afwerkt. Zoals u dat verwacht. Ontplooi uw persoonlijkheid. Achter het stuur van de nieuwe Audi A6 Berline.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_CLASSIC_M01_SEDAN_COMP_09_FINAL_FLAT.jpg
1920x1080_CLASSIC_M01_SEDAN_COMP_09_FINAL_FLAT.jpg
  • Het karakter van deze berline blijkt onmiskenbaar uit de gespierde, strakke lijnen.

  • De Audi A6 Berline is een waardig toonbeeld van de nieuwe Audi designtaal.

  • Met Audi Connect Key heeft u niet langer een traditionele autosleutel. Het ont- en vergrendelen van de portieren en het starten van de motor gebeurt eenvoudigweg met een Android smartphone (NFC-ondersteuning). Het gebruik van de Audi A6 Berline wordt dus nog makkelijker.

  • De korte achterklep en de ronde vormen zorgen voor een gestroomlijnd karakter en zijn een streling voor het oog.

  • Een lange voorsteven, grote wielbasis en korte overhangen. De Audi A6 Berline heeft harmonieuze verhoudingen en een atletische inborst.

  • Pure dynamiek. De krachtige contouren benadrukken de wielen, als verwijzing naar de quattro-genen van Audi.

  • Het bestaande loslaten, nieuwe dingen ontdekken en de wereld anders bekijken. Veel mensen delen dit verlangen. Audi komt eraan tegemoet.

  • Met nieuwe, nog verfijnder werkende rijassistentiesystemen is de Audi A6 Berline dé benchmark in zijn segment. Voor nog meer comfort, autonomie en veiligheid op korte en lange ritten.

  • Een sportieve uitstraling dankzij de laag geplaatste, brede Singleframe-rooster, de slanke koplampen en de krachtig aangezette luchtinlaten.

  • De nieuwe Audi A6 Berline is groter dan zijn voorganger en dat levert achterin meer beenruimte op. De kofferbak heeft een inhoud van 530 liter.

Een helder statement.
Vanuit elk oogpunt.

Van het verbeterde singleframe rooster, over de zijdelingse luchtinlaat met sportieve chroomaccenten tot de ranke koplampen … De voorsteven van de A6 Berline imponeert met zijn vooruitstrevendheid, vanaf de eerste oogopslag. De scherp aangezette schouderlijn die krachtig welft boven de wielkasten is een hint naar Audi’s quattro DNA. De buitenspiegels staan sportief op de deurstijlen. En de vloeiende daklijn mondt elegant uit in de driedimensionale sierlijk gevormde achterpartij.

Een helder statement.<br>Vanuit elk oogpunt.
Meer over de verlichtingstechnologie
Das Ambientelicht der neuen A6 Limousine bereichert das stimmige Interieur-Design.

Sfeerbrenger

Het optionele Contour-Ambiente-lichtpakket creëert een unieke setting en geeft het interieur van de A6 Berline een fascinerende feelgoodsfeer mee. Gerichte contourverlichting accentueert het dashboard, de middenconsole en andere designelementen. Dit in 30 verschillende, naadloos dimbare kleurtonen.

Specificaties
400

Personaliseerbare instellingen

4

Chassis-instellingen

21"

Velgen

Meer over de highlights
Meer over de assistentiesystemen

Altijd een generatie voor op de anderen.
Al acht generaties lang.

Innovatie met vooruitziende blik vormgeven. De digitalisering in de praktijk brengen. Met een toekomstgerichte service, een uitgebreid Audi netwerk en een breed aanbod aan rijhulpsystemen. Voor meer veiligheid. Meer comfort. En voor nieuwe maatstaven in de Business Class. Dat is ons leitmotiv. Dat is de achtste generatie van de A6 Berline.

Auch im Weitwinkel ein echter Hingucker: die neue A6 Limousine.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.