Audi A6 allroad quattro > Audi A6 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
A6 allroad quattro

Audi A6 allroad quattro

Flexibel, krachtig, extravert.

De Audi A6 allroad quattro.

Gecombineerd brandstofverbruik*: 5,8-6,6 l/100 km

Gecombineerde CO₂-uitstoot: 152-172 g/kmDe Audi A6 allroad quattro combineert alle voordelen van een Avant – zoals comfort en flexibiliteit – met typische allroadeigenschappen, zoals de quattro permanente vierwielaandrijving, een rijervaring die alle zintuigen bespeelt en een adembenemend offroad-design. Daarnaast biedt de wagen ook een breed scala aan digitale technologieën. De Audi A6 allroad quattro werd voor het eerst gelanceerd in 1999 en viert in 2019 zijn twintigste verjaardag als model van de vierde generatie.

Intense rij-ervaring

Wat rijdynamiek en comfort betreft, is de Audi A6 allroad quattro een echte allrounder. De standaard quattro vierwielaandrijving levert een goede tractie op en draagt bij aan de veiligheid en een goede wendbaarheid. De geïntegreerde ultra-technologie registreert permanent de rijomstandigheden en past de aandrijving aan, afhankelijk van de conditie van de voor-en achteras. De eveneens standaard luchtvering met adaptieve dempers regelt automatisch de rijhoogte. Ten opzichte van de A6 Avant is maximaal 45 millimeter extra bodemspeling beschikbaar. Met Audi drive select beïnvloedt u daarnaast diverse parameters. Er zijn zeven instellingen, waaronder allroad en offroad. Onder de motorkap ligt altijd een 3.0 V6 TDI-motor met 48-volt elektrificatie (gecombineerd brandstofverbruik*: 5,8-6,6 l/100 km, gecombineerde CO₂-uitstoot: 152-172 g/km). Kies voor een vermogen van 170 kW/231 pk, 210 kW/286 pk of 257 kW/349 pk. De Audi A6 allroad quattro is daarmee een serieus snelle auto, die in de sterkste versie in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/u kan.

A6 allroad quattro
Meer over de rijdynamiek
Meer over de bagageruimte

Digitaal dashboard

Alle infotainmenttechnologieën vindt u in één oogopslag en binnen handbereik. De optionele ‘Audi virtual cockpit plus’ is een volledig digitaal instrumentarium. Op dit 12,3 inch high-res HD-scherm ziet u de gebruikelijke snelheidsmeter en toerenteller. U hebt de keuze uit de Classic, Dynamic of Sport versies. Het optionele MMI navigatie plus-systeem met MMI touch response geeft u toegang tot Audi connect¹. De bediening verloopt via de beide touchscreens in de middenconsole en met spraaksturing.

Cockpit Audi A6 allroad quattro
Meer over bediening en infotainment

Opvallende en doeltreffende verlichting

De vooruitstrevende koplampen passen naadloos bij de strakke uitstraling van de Audi A6 allroad quattro. De standaard led-units zijn optioneel te vervangen door HD-matrix led-koplampen. Ook dynamische knipperlichten zijn dan inbegrepen. Uw auto heeft zo hoogwaardige, goed herkenbare verlichting die voor meer veiligheid zorgt voor u en uw medeweggebruikers.

Light technology Audi A6 allroad quattro
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.