Een Audi A5 Coupé kopen? | Audi België

Street Art.
De nieuwe Audi A5 Coupé
Geloof uw ogen.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,9–4,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 179–124 g/km
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi A5 Coupé maakt indruk. Vanaf het allereerste moment. Zijn gesofisticeerde design is het summum van elegantie. Zijn krachtige motor ondersteunt zijn dynamische sportiviteit. En zijn uiterst geavanceerde technologieën beloven een ongeëvenaarde rijervaring. Gelooft u in liefde op het eerste gezicht?

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA5_191004.jpg
1920x1080_AA5_191004.jpg
  • Een diffusorinzetstuk met trapeziumvormige uitlaatpijpen geeft de achterkant van de Audi A5 Coupé een bredere look.

  • De Audi A5 Coupé laat zijn sporen na.

  • District Green Metallic is een van de vele kleuren waarin u de Audi A5 Coupé kunt krijgen.

  • Het brede en vlakke Singleframerooster met honingraatstructuur geeft de Audi A5 Coupé¹ zijn karakteristieke voorkant.

  • Met de optionele Audi connect key³ kunt u de wagen vergrendelen en openen met uw Android smartphone⁴.

  • Krachtige motoren (Gemiddeld brandstofverbruik<a href="#nemo-fn_eec-global-disclaimer" class="audi-j-footnote-reference" target="_self"><sup class="audi-footnote-anchor__text">*</sup></a> 7,9–4,7 l/100km | Gemiddelde CO<sub>2</sub> emissie : WLTP: 179–124 g/km) in de Audi A5 Coupé staan garant voor onvervalst rijplezier.

  • Het horizontaal gestroomlijnde interieur van de Audi A5 Coupé valt op door zijn kwaliteitsmaterialen en tal van digitale technologieën.

  • In de optionele Audi virtual cockpit plus recht voor u krijgt u een duidelijk overzicht in hoge resolutie van de belangrijkste voertuiggegevens.

  • Het 10,1" MMI touch-aanraakscherm geeft tijdens het bedienen ervan haptische feedback.

  • Met de optionele Audi phone box⁵ kunt u uw smartphone draadloos opladen.

Een pareltje – vanuit elk perspectief

De Audi A5 Coupé is één brok sportiviteit – en dan hebt u er nog niet eens mee gereden. Dat heeft hij niet het minst te danken aan de nieuwe designtaal van de elegante driedeurs, met zijn brede luchtinlaten en chromen afwerking, die de voorkant van een sportieve edge voorzien. In het zijaanzicht onderstrepen de geaccentueerde dorpels centraal zijn atletische uiterlijk; de uitgesproken wielkasten trekken de aandacht naar de optionele 20” lichtmetalen velgen. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show. U kunt de Audi A5 Coupé verder personaliseren met dank aan de geavanceerde en S line-designpakketten.

Front of Audi A5 Coupé

Baden in het licht

Koplampen met ledtechnologie zijn standaard bij de Audi A5 Coupé. Optioneel kunt u ook kiezen voor Matrix ledkoplampen met Audi laserlight. Dat vormt bij hoge snelheden een aanvulling op het ledgrootlicht. Doordat het bereik bijna dubbel zo groot is als dat van het ledgrootlicht, gaat de veiligheid er aanzienlijk op vooruit. Nog inbegrepen in het verlichtingspack zijn de dynamische verlichtingseffecten van de Coming and Leaving Home-functie en de dynamische richtingaanwijzers.

Audi A5 Coupé Matrix ledkoplampen
Audi A5 Coupe interior met ambient light

Een compromis sluiten? Waarom zou u.

De horizontaal gestileerde elementen in het interieur van de Audi A5 Coupé creëren een wonderbaarlijke zee aan ruimte. De exclusieve materialen en het infotainmentsysteem met state-of-the-art Audi technologie vervolledigen het luxegevoel binnenin. En voeg daar nog de vernieuwde middenconsole, deurafwerking met glazen look en optionele ledsfeerverlichting aan toe. Pas het interieur aan naar uw wens met de designkleur Okapibruin en het S line-designpakket.

Chauffeur opent deur van een Audi A5

Discrete rijhulpsystemen

De optionele rijhulpsystemen⁸ bieden u innovatieve steun wanneer u onderweg bent in uw Audi A5 Coupé. Zo gaat er bijvoorbeeld een waarschuwingsledlampje branden om u er voor u uitstapt op te wijzen dat er andere weggebruikers langs achteren naderen.

Stem uw rijstijl af op uw persoonlijkheid

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Coupé past de stuurverhouding en -kracht van uw wagen voortdurend aan uw rijsnelheid aan. Resultaat: een onweerstaanbaar sportieve en comfortabele rijervaring. Voel u één met de weg: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency past u uw rijstijl op elk ogenblik aan. Om de efficiëntie te verhogen, beschikken de meeste TFSI- en TDI-motoren (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,9–4,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 179–124 g/km) ook over een 12V mild hybrid-systeem. De quattro vierwielaandrijving met ultratechnologie, voor een buitengewoon dynamisch rijgedrag, is ook beschikbaar op bepaalde motoren.

Bovenaanzicht Audi A5 Coupé
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Voor meer informatie over de beschikbaarheid van deze functie kunt u contact opnemen met uw Audi verdeler.
3
De optionele comfort-sleutel is een vereiste voor de Audi connect-sleutel.
4
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler (de vereisten omvatten: Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een veilig element dat in de smartphone is geïntegreerd.
5
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
6
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
7
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
8
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.