Een Audi A5 Cabriolet kopen? | Audi België
Audi A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet

Zomer in 15 seconden.
De nieuwe Audi A5 Cabriolet
Geloof uw ogen.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,2–5,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 187–140 g/km
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Met de nieuwe Audi A5 Cabriolet geniet u volop van ultiem rijplezier in de buitenlucht. Onderscheid u van de massa op de weg met zijn iconische ontwerp en Audi laserlichten. Voel zijn atletische vermogen. En blijf iedereen voor dankzij zijn innovatieve technologieën, zoals het intuïtieve infotainmentsysteem. Maak er uw realiteit van. U hoeft alleen maar achter het stuur plaats te nemen ... en de zomer te laten beginnen.

Een universele schoonheid

Beleef de overweldigende rijsensatie van de Audi A5 Cabriolet, vooral met het dak open. Uiterlijk valt hij op dankzij zijn sportieve uitstraling, van welke kant u hem ook bekijkt. De brede luchtinlaten en chromen afwerking geven de voorkant een sportievere en meer afgelijnde look; aan de zijkant onderstrepen de geaccentueerde dorpels centraal zijn atletische uiterlijk. De uitgesproken wielkasten trekken de aandacht naar de optionele 20" wielen in gegoten aluminium. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show.

Audi A5 Cabriolet achterzijde
Meer over het exterieurdesign

Geniet van het uitzicht

Beleef rijplezier in zijn puurste vorm in de Audi A5 Cabriolet. Wanneer het dak gesloten is, gaat het naadloos op in de rest van het design. De koffer heeft een volume van 370 liter. Het stoffen dak kunt u tijdens het rijden in 15 seconden openen en in 18 seconden weer sluiten, en dat bij een snelheid tot 50 km/u.

Audi A5 Cabriolet open dak
Matrix LED koplampen met Audi laserlight

Baden in het licht

Koplampen met ledtechnologie zijn standaard bij de Audi A5 Cabriolet. Optioneel kunt u ook kiezen voor Matrix ledkoplampen met Audi laserlight. Dat vormt bij hoge snelheden een aanvulling op het ledgrootlicht. Doordat het bereik bijna dubbel zo groot is als dat van het ledgrootlicht, gaat de veiligheid er aanzienlijk op vooruit. Nog inbegrepen in het verlichtingspack zijn de dynamische verlichtingseffecten van de Coming and Leaving Home-functie en de dynamische richtingaanwijzers.

100% digitaal gebruiksgemak

Geniet van een betere belkwaliteit en laad uw smartphone⁴ draadloos op dankzij de optioneel verkrijgbare Audi phone box⁵. Of sluit en open uw Audi A5 Cabriolet simpelweg met uw Audi connect key⁶ en uw Android smartphone⁷ – dus zonder dat u de fysieke sleutel nodig hebt.

Audi phone box

Compromissen? Nee. Persoonlijkheid? Ja.

Aan de binnenkant van de Audi A5 Cabriolet creëren de uitgesproken horizontaal gestileerde elementen, de hertekende middenconsole en de deurlijst met glaslook een fascinerend ruimtegevoel. Kwaliteitsmaterialen, geavanceerde infotainmentfuncties en de optionele ledsfeerverlichting vullen het progressieve interieur verder aan. Geef uw Audi A5 Cabriolet een persoonlijk accent met het optionele Design Selection pack in Okapibruin of met het S line-pack.

Cockpit Audi A5 Cabriolet
Chauffeur opent deur van een Audi A5

Discrete rijhulpsystemen

De optionele rijhulpsystemen⁸ bieden u innovatieve steun wanneer u onderweg bent in uw Audi A5 Cabriolet. Zo gaat er bijvoorbeeld een waarschuwingsledlampje branden om u er voor u uitstapt op te wijzen dat er andere weggebruikers langs achteren naderen.

Varieer uw rijplezier

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Cabriolet resulteert in een onweerstaanbaar sportief en comfortabel rijgedrag: de stuurverhouding en stuurkracht van het voertuig worden voortdurend aan de rijsnelheid aangepast. In combinatie met Audi drive select ervaart u een rijgevoel dat beantwoordt aan uw voorkeuren: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency kunt u uw rijstijl op elk ogenblik aanpassen. En als het aankomt op motoren kunt u kiezen uit verschillende TFSI- en TDI-varianten vanaf 100 KW. (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,2–5,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 187–140 g/km).

Audi A5 Cabriolet
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
4
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
5
De optionele comfort-sleutel is een vereiste voor de Audi connect-sleutel.
6
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler (de vereisten omvatten: Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een veilig element dat in de smartphone is geïntegreerd.
7
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.