Een Audi A4 Berline kopen? | Audi België

Een uitdrukking van sportiviteit.
De Audi A4 Berline

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,8–4,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 177–121 g/km
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Mooi vanbuiten. Gesofisticeerd vanbinnen. De Audi A4 Berline belichaamt de nieuwe designtaal van het merk. Het opvallende ontwerp accentueert de elegantie. De intelligente aanraakschermen zorgen ervoor dat u uw tijd altijd vooruit bent, terwijl in het modulaire interieur al uw activiteiten perfect passen. En met meer dan 30 rijhulpsystemen blijft hij toonaangevend. Dit is vooruitdenken. Volgens Audi.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_L_191002.jpg
1920x1080_AA4_L_191002.jpg
  • Mooi vanbuiten. Gesofisticeerd vanbinnen. De Audi A4 Berline belichaamt de nieuwe designtaal van het merk. Het opvallende ontwerp accentueert de elegantie. De intelligente aanraakschermen zorgen ervoor dat u uw tijd altijd vooruit bent, terwijl in het modulaire interieur al uw activiteiten perfect passen. En met meer dan 30 rijhulpsystemen blijft hij toonaangevend. Dit is vooruitdenken. Volgens Audi.

  • De Audi A4 Berline maakt een blijvende indruk.

  • Met zijn bijna volledig nieuwe carrosserie ziet de Audi A4 Berline er sportiever uit dan ooit tevoren.

  • Indrukwekkende designelementen aan de zijkant: brede spatborden, opvallend afgewerkte dorpels en grote aluminium velgen.

  • Het diffuseroppervlak met de trapeziumvormige uitlaatpijpen geeft de achterzijde een sportieve afwerking.

  • Kies uit een breed aanbod van TFSI- en TDI-motoren

  • In de Audi A4 Berline kunt u de hulp inschakelen van optionele rijhulpsystemen.

  • De Audi A4 Berline is standaard uitgerust met lichtmetalen 17”-velgen in 5-spaken-dynamicdesign.

  • Het interieur van de Audi A4 Berline biedt een zee van ruimte, met optionele functies zoals het sfeerverlichtings-pack

Sportief vanuit elk oogpunt

Aan de achterzijde verbindt een doorlopende verchroomde strook de ledlampen met elkaar, wat het horizontale design benadrukt. Het trapvormige diffuseroppervlak met geïntegreerde trapeziumvormige uitlaten geeft het geheel een sportieve afwerking. In zijaanzicht wordt de sportieve lijn van de Audi A4 Berline doorgetrokken in de brede spatborden en de opvallende zijdorpels. Aan de voorzijde vormen het diepe en brede Singleframe-radiatorrooster, de bumper en de geaccentueerde, brede luchtinlaten een combinatie die kracht uitstraalt.

Genereus en topkwaliteit - het interieur

Het doorlopende luchtrooster benadrukt de breedte van het interieur, terwijl de verchroomde strip erboven een hoogwaardig accent toevoegt. Het ruime opbergvak in de middenconsole is een heel praktische bergruimte. De standaard binnenverlichting omvat leeslampjes die vooraan sensor gestuurd zijn.. Met een van de optionele sfeerverlichtings-packs schept u een extra aangename sfeer.

Ervaar de digitale mogelijkheden

Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de Audi connect³-diensten meteen binnen handbereik. U krijgt toegang tot nuttige digitale diensten op het vlak van infotainment, navigatie, beveiliging en service. Zo kan u in real time geïnformeerd blijven over de verkeerssituatie, interessante bestemmingen in uw buurt of de actuele brandstofprijzen. De Google Earth™⁴-navigatietool bevat informatie over het terrein, straatnamen en bedrijven. U bedient het systeem eenvoudigweg via het spraakgestuurde systeem en het 10,1 duims grote centrale display.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi A4 Berline volledig volgens uw wensen te creëren.
Z8Z8_44S_Pyramid_AU49x_A4_Limo_007_01.jpg
Terragrijs, metaalkleur Terragrijs, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Gletsjerwit, metaalkleur Gletsjerwit, metaalkleur
Briljantzwart Briljantzwart
Floretzilver, metaalkleur Floretzilver, metaalkleur
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design
18" lichtmetalen velgen in 10 spaken Dynamic-design 18" lichtmetalen velgen in 10 spaken Dynamic-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Turbine-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Turbine-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken V-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken V-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Rotor-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Rotor-design
Headlights Audi A4 Sedan

Functioneel en opvallend - verlichting

Nog een visueel kenmerk van de Audi A4 Berline is het vooruitstrevende lichtontwerp. In de standaarduitrusting zitten koplampen met ledtechnologie. Zo krijgt u verlichting met daglichtkwaliteit zodra u ze inschakelt. Optioneel kunt u voor de Matrix ledkoplampen met dynamische verlichting en dynamische richtingaanwijzers kiezen. De Matrix ledtechnologie combineert een camerasysteem met ledlichtbronnen en minutieuze optische technologie. Zo kan het systeem tegemoetkomende voertuigen selectief afschermen en tegelijk andere delen van de weg toch helder blijven verlichten. Wanneer u het voertuig vergrendelt of ontgrendelt, geven de koplampen een indrukwekkende lichtshow. Achteraan kunnen de ledlichten optioneel ook zo'n indrukwekkende lichtshow geven en kunt u dynamische richtingaanwijzers krijgen.

Krachtige motoren

Voor de Audi A4 Berline is een breed aanbod van TFSI- en TDI-motoren van 100 kW (136 pk) tot 180 kW (245 pk) (Gecombineerd brandstofverbruik¹ : WLTP: 8,0–4,9 l/100km (NEDC: 6,7–3,7 l/100 km): gemiddelde CO₂ emissie¹: WLTP: 190–128 g/km (NEDC: 153–98 g/km)) beschikbaar. Verschillende motoren zijn voorzien van een mild-hybride technologie, die het brandstofverbruik kan verminderen door het terugwinnen van energie tijdens het dagelijkse gebruik.

Rear view Audi A4 Sedan

Subtiele rijbijstand

Laat u bijstaan door de rijhulpsystemen² in uw Audi A4 Berline. Maak uw keuze uit de optionele voorgeconfigureerde pakketten met verschillende accenten, zoals het rijhulppakket voor in de stad. Dat combineert systemen voor stadsverkeer, zoals de parkeerhulp plus² en de achteruitrijcamera². De uitstapwaarschuwing², die ook in dit pakket zit, merkt op wanneer er weggebruikers van achteren naderen en waarschuwt u indien nodig met een ledsignaal om de deur niet te openen. De Audi A4 Berline is standaard uitgerust met Audi pre sense city, dat u visuele en akoestische waarschuwingen kan geven bij een dreigende aanrijding bij een snelheid tot 85 km/u, inclusief de mogelijkheid om het rempedaal te laten vibreren.

Direct beschikbare nieuwe auto’s

Rear vie Audi A4 Sedan
 
Projected Audi rings from the LED door lights of the Audi A4 Sedan
 

U beschikt over de juiste oplossingen

Audi Originele Accessoires⁵ biedt u tal van manieren om nog meer aspecten toe te voegen aan uw Audi A4 Berline. Profiteer van aangepaste oplossingen met een fascinerend design en een hoog niveau van functionaliteit.

Audi exclusive

Maak uw Audi A4 Berline inspirerend uniek - met Audi exclusive⁶. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Audi exclusive paintings
 
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
3
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.com voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
4
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
5
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
6
Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij Audi AG. Bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig wordt geen rekening gehouden met de accessoires. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.