Audi A4 Berline 2019 > Audi A4 > Audi België

Degelijkheid van neus tot koffer.
De Audi A4 Berline.

Met zijn innovatieve technologie en eigenzinnigheid, laat de Audi A4 Berline een onmiskenbare indruk na. De bumpers gaan mooi samen met de velgen, wat zijn sportieve karakter nog benadrukt. Bovendien kunt u hier nog het S line Competition uitrustingspack aan toevoegen voor extra dynamische accenten. Een fascinerende synthese van innovatieve technologie en schoonheid: U kunt de Audi A4 Berline bovendien optioneel uitrusten met het superieure infotainmentsysteem MMI Navigation Plus, inclusief de Audi connect datatransfermodule. Zo is uw auto tegelijk uitgerust met de LTE Advanced standaard en een wifi-hotspot. Daarbovenop zorgen tal van assistentiesystemen voor nog meer veiligheid en comfort.

Download alle
00:00 | 00:00

Superieur rijcomfort

Sportief en tegelijkertijd comfortabel. De ophanging met vijf draagarmen en de elektromechanische stuurbekrachtiging vormen de basis voor een superieur dynamische en comfortabele rij-ervaring. Beide zijn bovendien zeer licht en beperken het brandstofverbruik. U kunt ook opteren voor een dynamisch stuursysteem. Dit laat de ratio variëren afhankelijk van de snelheid en de stuurhoek voor nog meer zelfvertrouwen en een sportieve rij-ervaring.

driving dynamics
driver assistance systems

Veilig. Comfortabel. Efficiënt.

Hoger comfort, bijkomende veiligheid en een lager brandstofverbruik: de Audi A4 Berline is uitgerust met tal van assistentiesystemen. De optionele efficiëntievoorspeller helpt met voorspelbaar rijgedrag, waardoor uw brandstofverbruik met tot 10% verlaagt. De adaptieve snelheidsregelaar met start-stopfunctie, inclusief filebegeleiding, zorgt ervoor dat u zich ontspannen door traag verkeer beweegt en neemt een deel van de besturing over bij snelheden tot 65 km/u.

Informatie en fascinatie

De Audi A4 Berline biedt een uitgebreid gamma van intelligente technologieën en kan worden uitgerust met een hoogwaardig infotainmentsysteem, de MMI Navigation Plus met MMI Touch. Tegelijk is de bediening intuïtiever dan ooit tevoren: MMI Navigation Plus biedt u een innovatieve navigatietechnologie met een waaier aan functies, maximaal bedieningscomfort en tal van extra's. De optionele Audi Virtual Cockpit, een volledig digitaal combi-instrument, geeft de belangrijkste informatie grafisch weer op het 12,3-inch lcd-scherm met hoge resolutie. Met zijn schitterende display en sterke details geeft het de bestuurder een nog beter overzicht.

operating concept

Exclusief: de uitrustingspacks

De beschikbare uitrustingspacks zijn een andere blikvanger van de Audi A4 Berline. Het interieur van de S line Competition is gebaseerd op dat van het S line Black interieurpack, dat wordt aangevuld met RS carbon inlegplaatjes, een driespakig multifunctioneel stuur en gedeeltelijk zwartlederen sportzetels. De S sportzetels zijn ook beschikbaar in magmarood en in andere kleuren.

equipment packages

Sterker, efficiënter en slimmer

De Audi A4 Berline overtuigt met zijn hoogwaardige technologie en dynamische design. Met het uitgebreide aanbod van uitrustingspacks kunt u zijn sportieve karakter benadrukken op uw eigen unieke manier. De Audi A4 Berline is solide van neus tot koffer en is uw partner bij uitstek voor werk en ontspanning.

Design