Een Audi A4 Avant kopen? | Audi België

Sportief design, hoge functionaliteit.
De Audi A4 Avant

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,1–4,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 183–125 g/km

Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Het valt niet te ontkennen: de Audi A4 Avant is een en al sportiviteit, kwaliteit, digitalisering en flexibiliteit. Aan de buitenkant onderscheidt hij zich met zijn nieuwe designstijl duidelijk van zijn voorganger. In het hoogwaardige interieur kunt u dankzij baanbrekende technologieën uw gedigitaliseerde dagelijkse leven voortzetten. De ruime laadcapaciteit geeft u heel wat flexibele transportmogelijkheden.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a4-avant-rear-AA4_A_191002_1.jpg
1920x1080-audi-a4-avant-rear-AA4_A_191002_1.jpg
  • Het horizontale design domineert de achterzijde.

  • Zorg ervoor dat de Audi A4 Avant het gewenste effect heeft.

  • De Audi A4 Avant overtuigt door zijn sportieve totaalplaatje.

  • De Audi A4 Avant met de optionele S line-uitrusting en optionele lichtmetalen 19”-velgen.

  • Het brede en vlakke Singleframe-radiatorrooster wordt omlijst door de karakteristieke koplampen en zijluchtinlaten.

  • In de Audi A4 Avant kunt u de hulp inschakelen van optionele rijhulpsystemen.

  • De optionele lichtmetalen velgen in 5-V-spakendesign in mat titaniumgrijs en de optionele rood gelakte remzadels ronden de algemene indruk mooi af.

  • Gebruik het expressieve Audi exclusive³-assortiment (foto: fijn nappaleder, zwart met contraststiksel in iguana green) om extra accenten in het interieur te leggen, bijvoorbeeld op de middenconsole, met inlegplaatjes of met contraststiksel op de zetels.

  • Het totale laadvolume van de Audi A4 Avant bedraagt tot 1510 liter wanneer de rugleuning wordt neergeklapt.

Focus op sportiviteit - het exterieur

De Audi A4 Avant dankt zijn indrukwekkende vooraanblik aan zijn brede Singleframe-radiatorrooster en zijn opvallende, brede luchtinlaten. Aan de achterzijde is er het aparte diffuseroppervlak met geïntegreerde trapeziumvormige uitlaatpijpen en een doorlopende verchroomde strip die de ledlampen met elkaar verbindt. Een bijzonder kenmerk is ons modulaire lijnconcept. Dat geeft u meer flexibiliteit in de configuratie, want nu kunt u verschillende designpakketten voor interieur en exterieur met elkaar combineren. Voor het exterieur kunt u voor het S-linepakket kiezen, voor een bijzonder sportieve uitstraling. Dat omvat een sportvering, een specifiek radiatorrooster en een specifieke diffuser voor de S line.

Royaal veel ruimte, hoge kwaliteit, individueel

Het doorlopende luchtrooster benadrukt de breedte van het interieur, van de Audi A4 Avant, terwijl de verchroomde strip erboven een hoogwaardig accent toevoegt. Kies voor de optionele elektrisch instelbare en bijzonder comfortabele S-sportzetels met S-embleem en ruitvormig stikpatroon. Voeg een accent toe aan het interieur in een opvallende Audi exclusive³-kleur, bijvoorbeeld in de middenconsole, of in contrasterende stiksels in de zetels en op het stuur.

Flexibel en functioneel

De standaarduitrusting omvat bijvoorbeeld de elektrische openende kofferklep en elektrische afdekking van de kofferruimte. De optionele bevestigingsset biedt nog meer mogelijkheden: twee telescopische stokken worden in het railsysteem van de kofferbak gemonteerd en kunnen uw bagage extra beveiligen. Als u de handen niet vrij hebt wanneer u de wagen wilt inladen, opent u de kofferbak makkelijk met de optionele sensorgestuurde voetontgrendeling. Met de optionele comfortsleutel kunt u het hele voertuig vergrendelen en ontgrendelen met behulp van sensoren in de deurklinken. Al waar u aan moet denken, is dat u de sleutel op zak hebt.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi A4 Avant volledig volgens uw wensen te creëren.
Y1Y1_47E_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Tangorood, metaalkleur Tangorood, metaalkleur
Manhattangrijs, metaalkleur Manhattangrijs, metaalkleur
Floretzilver, metaalkleur Floretzilver, metaalkleur
Ibiswit Ibiswit
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken V-Star-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken V-Star-design
18" lichtmetalen velgen in 10 spaken V-design 18" lichtmetalen velgen in 10 spaken V-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Turbine-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Turbine-design
18" lichtmetalen velgen in 5 spaken Dynamic-design 18" lichtmetalen velgen in 5 spaken Dynamic-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design
MMI system Audi A4 Avant

Ervaar de digitale mogelijkheden

Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de Audi connect⁴-diensten meteen binnen handbereik. U krijgt toegang tot nuttige digitale diensten op het vlak van infotainment, navigatie, beveiliging en service. Zo kan u in real time geïnformeerd blijven over de verkeerssituatie, interessante bestemmingen in uw buurt of de actuele brandstofprijzen. De Google Earth™⁵-navigatietool bevat informatie over het terrein, straatnamen en bedrijven. U bedient het systeem eenvoudigweg via het spraakgestuurde systeem en het 10,1 duims grote centrale display.

Assistance systems sensors of the Audi A4 Avant

Subtiele rijbijstand

Laat u bijstaan door de rijhulpsystemen² in uw Audi A4 Avant. Maak uw keuze uit de optionele voorgeconfigureerde pakketten met verschillende accenten, zoals de Pack Assistance Tour. Dat combineert systemen voor lange afstanden, zoals de file-assistent². Het ondersteunt ook uw stuurgedrag tot een snelheid van 65 km/u en zorgt zo voor een bijzonder comfortabele en natuurlijke rijervaring. Het systeem herkent rijstrookmarkeringen, gebouwen aan de rand van de weg, voertuigen op andere rijstroken en meerdere voertuigen vóór u. De bochtenassistent², die ook deel uitmaakt van de Pack Assistance Tour, herkent voertuigen die van links komen en kan kritieke remsituaties tegengaan.

Krachtige motoren

Voor de Audi A4 Avant is een breed aanbod van TFSI- en TDI-motoren van 100 kW (136 pk) tot 180 kW (245 pk) (gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 8,2–5,0 l/100km (NEDC: 6,8–3,8 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹ WLTP: 195–132 g/km (NEDC: 155–100 g/km)) beschikbaar. Verschillende motoren zijn voorzien van een mild-hybride technologie, die het brandstofverbruik kan verminderen door het terugwinnen van energie tijdens het dagelijkse gebruik.

Child seat in the Audi A4 Avant

Oplossingen op maat

Met opties van Audi Originele Accessoires⁶ kunt u uw dagelijks gebruik van de Audi A4 Avant nog vereenvoudigen. Bijvoorbeeld met de Dualfix i-SIZE-kinderzitjes, voor pasgeborenen tot kinderen van 105 cm groot. De zetel draait 360° zodat kinderen er gemakkelijk in en uit kunnen; en kan naar wens in een naar voren of naar achteren gerichte positie worden geïnstalleerd.

Meer informatie

Audi exclusive

Maak uw Audi A4 Avant inspirerend uniek - met Audi exclusive³. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Side view of an Audi A4 Avant in green Audi exclusive paint
 
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
3
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.com voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
4
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
5
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
6
Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij Audi AG. Bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig wordt geen rekening gehouden met de accessoires. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.