Audi A4 Avant 2019 > Audi A4 > Audi België

Strakkere looks. Meer ruimte.
De Audi A4 Avant.

Met zijn innovatieve synthese tussen technologie en schoonheid, heeft de Audi A4 Avant het echt allemaal. Het gedurfde design geeft vorm aan een lichte constructie voor nog meer dynamiek. Bovendien kunt u het superieure infotainmentsysteem MMI Navigation Plus met MMI Touch als extra optie integreren. Met dit systeem wordt de Audi connect datatransfermodule geïntegreerd met de LTE Advanced standaard en een wifi-hotspot. De Audi A4 Avant: opwindend, inspirerend, innemend.

Download alle
00:00 | 00:00
Audi A4 Avant specificaties

Tot

2.100

kilogram

trekkracht

Tot

1.510

liter

totale bergruimte

Tot

505

liter

bagageruimte

Functionaliteit en superieure degelijkheid
Bij het interieurontwerp van de Audi A4 Avant is overal aan gedacht: van de klassevolle uitstraling tot de indrukwekkende bagageruimte. Wanneer de rugleuning van de achterzetels naar beneden wordt geklapt, bedraagt de totale beschikbare opslagruimte niet minder dan 1.510 liter. De controlesensor in de achterbumper zorgt voor nog extra comfort. Dankzij die als optie beschikbare sensor, kunt u de achterklep van de auto handig openen door heel eenvoudig met een voet een zwaaibeweging te maken onder de bumper. Samen met de topmaterialen, hoogstaande haptische technologie en high-tech elementen, zorgt dit detail voor een indrukwekkende uitstraling en brengt het de innovatieve opbouw van de Audi A4 Avant tot leven.

Verbeterd binnenklimaat

Het optionele tweedelige panoramische glazen dak vormt de perfecte aanvulling voor het aircosysteem: het zorgt voor een aangenaam, lichtrijk interieur met een verbeterd binnenklimaat dankzij efficiënte ventilatie. Wanneer het zonlicht te fel wordt, beperkt het rolscherm met elektrische bediening de hitte en blootstelling aan de zon. De geïntegreerde windschermen zorgen voor een aangename stilte wanneer u rijdt met open dak.

Panorama-Glasdach

Superieur rijcomfort

Sportief maar toch comfortabel. De achtertrein met 5 draagarmen en de elektromechanische stuurbekrachtiging vormen de basis voor een superieur dynamische en comfortabele rij-ervaring. Beide zijn bovendien zeer licht en dragen bij tot een lager brandstofverbruik. U kunt ook opteren voor een dynamisch stuursysteem. Dit laat de ratio variëren afhankelijk van de snelheid en de stuurhoek voor nog meer zelfvertrouwen en een sportieve rij-ervaring.

Fahrdynamik
Assistance systems

Veilig. Comfortabel. Efficiënt.

Hoger comfort, bijkomende veiligheid en een lager brandstofverbruik: de Audi A4 Avant is uitgerust met tal van begeleidingssystemen. De optionele efficiëntievoorspeller helpt met voorspelbaar rijgedrag, waardoor uw brandstofverbruik tot 10% efficiënter wordt. De adaptieve snelheidsregelaar met start-stopfunctie, inclusief filebegeleiding, zorgt ervoor dat u zich ontspannen door traag verkeer beweegt en neemt een deel van de besturing over bij snelheden tot 65 km/u.

Informatie en fascinatie

De Audi A4 Avant biedt een uitgebreid gamma van intelligente technologieën en kan worden uitgerust met een hoogwaardig infotainmentsysteem, de MMI Navigation Plus met MMI Touch. Tegelijk is de bediening intuïtiever dan ooit tevoren: MMI Navigation Plus biedt u een innovatieve navigatietechnologie met een waaier aan functies, maximaal bedieningscomfort en tal van extra's. De optionele Audi Virtual Cockpit, een volledig digitaal combi-instrument, geeft de belangrijkste informatie grafisch weer op het 12,3-inch lcd-scherm met hoge resolutie. Met zijn schitterende display en sterke details geeft het de bestuurder een nog beter overzicht.

Information & fascination

Vertrouwde degelijkheid van neus tot koffer.

Innovatief design in combinatie met hoge functionaliteit: dat is de Audi A4 Avant. Dankzij zijn genereuze en hoogwaardige interieur in combinatie met innovatieve technologie, vormt hij de perfecte partner voor zowel werk als ontspanning.

Progressive design