A4 allroad quattro > Audi A4 > Audi België

De perfecte reisgenoot.
De Audi A4 allroad quattro

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,6–5,6 l/100km (NEDC: 7,3–4,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 194–146 g/km (NEDC: 168–126 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe Audi A4 allroad quattro onderscheidt zich door zijn genereuze bodemspeling, een extraverte look en ongeziene veelzijdigheid. Dankzij de standaard quattro vierwielaandrijving, zijn krachtige motor en vijfarmige ophanging blijft hij rijden, ook wanneer het asfalt ophoudt.

Download alle
00:00 | 00:00
  • De bodembescherming tussen de twee trapezevormige uitlaatpijpen is kenmerkend voor de Audi A4 allroad quattro¹.

  • De Audi A4 allroad quattro¹ combineert de voordelen van een Avant met de offroadkwaliteiten van een terreinwagen.

  • De optionele Matrix-ledkoplampen zijn ontworpen als dynamische verlichting en hebben ook dynamische richtingaanwijzers.

  • Door de specifieke allroad-standaardophanging staat de Audi A4 allroad quattro¹ 35 millimeter hoger vergeleken met het basismodel.

  • Typisch voor de Audi A4 allroad quattro¹ zijn de verticale lamellen in het Singleframe-radiatorrooster.

  • Het interieur van de Audi A4 allroad quattro¹ biedt een zee van ruimte, met optionele functies zoals het sfeerverlichtingspack.

  • Het totale laadvolume van de Audi A4 allroad quattro¹ bedraagt tot 1.495 liter wanneer de rugleuning wordt neergeklapt.

  • Zet uw digitale leven van alledag voort in de Audi A4 allroad quattro¹ met toonaangevende technologieën zoals MMI navigatie plus met MMI touch.

  • Met de optionele Audi connect key² kunt u de wagen makkelijk vergrendelen en openen met uw smartphone.

Uniek uiterlijk

Visueel wordt het offroadkarakter van de Audi A4 allroad quattro¹ onderstreept door het herkenbare design van het koetswerk. De wielkasten zijn goed zichtbaar en worden extra in de verf gezet doordat ze dezelfde kleur hebben als de voor- en achterbumper en de zijspoilers. Deze elementen, die zo typerend zijn voor een terreinwagen, zijn in de standaardversie afgewerkt in een matgrijze structuurlak. Optioneel kunt u kiezen voor een metaal- of koetswerkkleur. De wielen zijn 12 mm breder dan bij het basismodel door het bredere voor- en achterspoor. De afscherming en de specifieke diffuser met geïntegreerde trapezevormige uitlaten vormen achteraan de blikvangers. Dankzij het Singleframe-radiatorrooster met verticale lamellen maakt de voorkant ongetwijfeld indruk.

Audi A4 allroad quattro

Ongeëvenaard rijplezier en comfort

Dankzij de chassis- en aandrijvingstechnologieën van de Audi A4 allroad quattro¹ is deze auto uw perfecte reisgezel voor het lichtere terreinwerk. De standaard quattro vierwielaandrijving verhoogt de tractie en maakt rijden dynamischer. Door de specifieke allroad-standaardophanging staat de Audi A4 allroad quattro¹ 35 millimeter hoger vergeleken met het basismodel. De twee vijfarmige lichtgewicht aandrijvingsassen zorgen voor optimale wendbaarheid. Verbeter het offroadkarakter nog meer met de optionele luchtklepsturing die het voertuig elektronisch aanpast aan verschillende situaties. Met de standaard Audi drive select beïnvloedt u actief uw rijervaring: in de offroadstand worden parameters zoals de motor en de transmissie, stuurbekrachtiging en chassis aangepast aan offroadtrajecten. De Audi A4 allroad quattro¹ wordt aangedreven door een krachtige 2.0-liter TFSI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,6–5,6 l/100km (NEDC: 7,3–4,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 194–146 g/km (NEDC: 168–126 g/km)) met 180 kW (245 pk) en een maximumkoppel van 370 newtonmeter.

Vooraanzicht van de Audi A4 allroad quattro

Ruimte in overvloed en hoge kwaliteit - het interieur

In het interieur van de Audi A4 allroad quattro¹ ervaart u een royale ruimte en worden de verschillende elementen gecombineerd tot een design dat helderheid combineert met een zee aan ruimte. Zo benadrukt het doorlopende luchtrooster de breedte van het voertuig, terwijl de verchroomde strip erboven een hoogwaardig accent toevoegt. In de centrale console is een grote, praktische opbergruimte voorzien. De standaard interieurverlichting omvat leeslampjes die u vooraan ook kunt gebruiken voor een optimale zintuiglijke ervaring. Of kies voor een van de optionele sfeerverlichtingspacks om een sfeervol interieur te creëren.

Interieur van de Audi A4 allroad quattro
Meer over het opbergconcept

Toonaangevende technologieën

Dankzij een intuïtief bedieningsconcept met aanraakfunctie en interactie in natuurlijke taal biedt de Audi A4 allroad quattro¹ u een groot gebruiksgemak. Maak uw infotainment nog persoonlijker met optionele technologieën zoals de digitale instrumentencluster Audi virtual cockpit plus. Op het 12,3 duims-display vlak voor u ziet u de belangrijke functies zoals de snelheid en het toerental helder en in full HD. Met optionele functies zoals de Audi connect key² en de Audi phone box² integreert u uw smartphone in uw wagen.

Infotainment Audi A4 allroad quattro
Meer informatie over het bedieningsconcept en infotainment

Functioneel en opvallend

Nog een visueel kenmerk van de Audi A4 allroad quattro¹ is het vooruitstrevende lichtontwerp. De ledkoplampen behoren tot de standaarduitrusting. Dankzij de ledtechnologie krijgt u verlichting met daglichtkwaliteit zodra u ze inschakelt. Optioneel kunt u voor de Matrix-ledkoplampen met dynamische verlichting en dynamische richtingaanwijzers kiezen. De Matrix-ledtechnologie combineert een camerasysteem met ledlichtbronnen en minutieuze optische technologie. Zo kan het systeem tegemoetkomende voertuigen selectief afschermen en tegelijk andere delen van de weg toch helder blijven verlichten. Wanneer u het voertuig vergrendelt of ontgrendelt, geven de koplampen een indrukwekkende lichtshow die meteen herkenbaar is. Achteraan kunnen de ledlichten optioneel ook zo'n indrukwekkende lichtshow geven en kunt u dynamische richtingaanwijzers krijgen.

Lichttechnologie Audi A4 allroad quattro
1
Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,6–5,6 l/100km (NEDC: 7,3–4,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 194–146 g/km (NEDC: 168–126 g/km)
2
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
5
Naargelang de beschikbaarheid per land. Hiervoor moet u zich vooraf registreren op myaudi.be. Er is een actieve WLAN-verbinding tussen de smartphone en Audi MMI nodig om onlinemedia te streamen.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.