Een Audi A4 allroad quattro kopen? | Audi België
Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro

De perfecte reisgenoot.
De Audi A4 allroad quattro

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,1–5,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 183–150 g/km
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe Audi A4 allroad quattro onderscheidt zich door zijn genereuze bodemspeling, een extraverte look en ongeziene veelzijdigheid. Dankzij de standaard quattro vierwielaandrijving, zijn krachtige motor en vijfarmige ophanging blijft hij rijden, ook wanneer het asfalt ophoudt.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
  • De Audi A4 allroad quattro combineert de voordelen van een Avant met de offroadkwaliteiten van een terreinwagen.

  • De bodembescherming tussen de twee trapezevormige uitlaatpijpen is kenmerkend voor de Audi A4 allroad quattro.

  • De optionele Matrix ledkoplampen zijn ontworpen als dynamische verlichting en hebben ook dynamische richtingaanwijzers.

  • Door de specifieke allroad-standaardophanging staat de Audi A4 allroad quattro 23 millimeter hoger vergeleken met het basismodel.

  • Typisch voor de Audi A4 allroad quattro zijn de verticale lamellen in het Singleframe-radiatorrooster.

  • De drempelbeschermlijsten aan de zijkanten van de wagen zijn voorzien van het quattro-logo.

  • Drempelbeschermlijsten met aluminium inlegplaatjes, voorin en allroad-logo zijn standaarduitrusting voor de Audi A4 allroad quattro.

  • Het interieur van de Audi A4 allroad quattro biedt een zee van ruimte, met optionele functies zoals het sfeerverlichtingspack.

  • Het totale laadvolume van de Audi A4 allroad quattro bedraagt tot 1.495 liter wanneer de rugleuning wordt neergeklapt.

Uniek uiterlijk

Visueel wordt het offroadkarakter van de Audi A4 allroad quattro¹ onderstreept door het herkenbare design van het koetswerk. De wielkasten zijn goed zichtbaar en worden extra in de verf gezet doordat ze dezelfde kleur hebben als de voor- en achterbumper en de zijspoilers. Deze elementen, die zo typerend zijn voor een terreinwagen, zijn in de standaardversie afgewerkt in een matgrijze structuurlak. Optioneel kunt u kiezen voor een metaal- of koetswerkkleur. De wielen zijn 12 mm breder dan bij het basismodel door het bredere voor- en achterspoor. De afscherming en de specifieke diffuser met geïntegreerde trapezevormige uitlaten vormen achteraan de blikvangers. Dankzij het Singleframe-radiatorrooster met verticale lamellen maakt de voorkant ongetwijfeld indruk.

Heivel oprijden met de Audi A4 allroad quattro

Ongeëvenaard rijplezier en comfort

Dankzij de chassis- en aandrijvingstechnologieën van de Audi A4 allroad quattro is deze auto uw perfecte reisgezel voor het lichtere terreinwerk. De standaard quattro vierwielaandrijving verhoogt de tractie en maakt rijden dynamischer. Door de specifieke allroad-standaardophanging staat de Audi A4 allroad quattro¹ 23 millimeter hoger vergeleken met het basismodel. De twee vijfarmige lichtgewicht aandrijvingsassen zorgen voor optimale wendbaarheid. Verbeter het offroadkarakter nog meer met de optionele luchtklepsturing die het voertuig elektronisch aanpast aan verschillende situaties. Met de standaard Audi drive select beïnvloedt u actief uw rijervaring: in de offroadstand worden parameters zoals de motor en de transmissie, stuurbekrachtiging en chassis aangepast aan offroadtrajecten. De Audi A4 allroad quattro¹ wordt aangedreven door een krachtige 2.0-liter TFSI-motor (gecombineerd brandstofverbruik*: 6,6-6,8 l/100 km, gecombineerde CO₂-uitstoot*: 150-155 g/km) met 180 kW (245 pk) en een maximumkoppel van 370 newtonmeter.

Ruimte in overvloed en hoge kwaliteit - het interieur

In het interieur van de Audi A4 allroad quattro ervaart u een royale ruimte en worden de verschillende elementen gecombineerd tot een design dat helderheid combineert met een zee aan ruimte. Zo benadrukt het doorlopende luchtrooster de breedte van het voertuig, terwijl de verchroomde strip erboven een hoogwaardig accent toevoegt. In de centrale console is een grote, praktische opbergruimte voorzien. De standaard interieurverlichting omvat leeslampjes die u vooraan ook kunt gebruiken voor een optimale zintuiglijke ervaring. Of kies voor een van de optionele sfeerverlichtingspacks om een sfeervol interieur te creëren.

Opbergruimte Audi A4 allroad quattro

Flexibel en functioneel

De praktische laad- en lostechnologieën benadrukken hoe geschikt hij is voor dagelijks gebruik: de laadcapaciteit bedraagt 495 liter en met neergeklapte rugleuning (verhouding 40:20:40) wordt dat 1.495 liter. De standaarduitrusting omvat bijvoorbeeld de elektrische afdekking van de bagageruimte en de afstandsbediening voor de rugleuning. De optionele bevestigingsset biedt nog meer mogelijkheden: twee telescopische stokken worden in het railsysteem van de kofferbak gemonteerd en kunnen uw bagage extra beveiligen. Als u de handen niet vrij hebt wanneer u de wagen wilt inladen, opent u de kofferbak makkelijk met de optionele sensorgestuurde voetontgrendeling.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi A4 allroad quattro volledig volgens uw wensen te creëren.
5J5J_V18_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Terragrijs, metaalkleur Terragrijs, metaalkleur
Mythoszwart, metaalkleur Mythoszwart, metaalkleur
Ibiswit, metaalkleur Ibiswit, metaalkleur
Floretzilver, metaalkleur Floretzilver, metaalkleur
Briljantzwart Briljantzwart
18" lichtmetalen velgen in 5 dubbele spaken V-design 18" lichtmetalen velgen in 5 dubbele spaken V-design
18" lichtmetalen velgen in 5 spaken V-design 18" lichtmetalen velgen in 5 spaken V-design
17" lichtmetalen velgen in 15 spaken 17" lichtmetalen velgen in 15 spaken
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Y-design, glanzend zwart 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Y-design, glanzend zwart
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Y-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Y-design

Subtiele rijbijstand

Laat rijbijstandssystemen² u helpen bij het rijden met uw Audi A4 allroad quattro - bijvoorbeeld het Pack assistance CIty. Het combineert systemen die zijn ontworpen om te helpen in stadsverkeer, met inbegrip van parking system plus² en de achteruitrijcamera². Uitstapwaarschuwing², ook inbegrepen in dit pakket, kan weggebruikers die van achteren naderen detecteren en u waarschuwen met een ledsignaal voordat u het portier opent. De Audi A4 allroad quattro is standaard uitgerust met Audi pre sense city, dat bij snelheden van maximaal 85 km/u kan waarschuwen voor een dreigende botsing via visuele en geluidssignalen en, indien nodig, een remschok.

MMI system in de Audi A4 allroad quattro

Ervaar de digitale mogelijkheden

Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de Audi connect³-diensten meteen binnen handbereik. U krijgt toegang tot nuttige digitale diensten op het vlak van infotainment, navigatie, beveiliging en service. Ontvang in real time info over de verkeerssituatie, interessante bestemmingen in de buurt of de actuele brandstofprijzen.

Child seat Audi A4 allroad quattro
 

U beschikt over de juiste oplossingen

Audi Originele Accessoires⁴ biedt u tal van manieren om nog meer aspecten toe te voegen aan uw Audi A4 allroad quattro. Profiteer van aangepaste oplossingen met een fascinerend design en een hoog niveau van functionaliteit.

Audi exclusive

Maak uw Audi A4 allroad quattro inspirerend uniek - met Audi exclusive⁵. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Audi A4 allroad quattro in a blue Audi exclusive paint
 
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij Audi AG. Bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig wordt geen rekening gehouden met de accessoires. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
5
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.com voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.