Audi S3 Berline | Audi België

De nieuwe Audi S3 Berline

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0–7,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 183–177 g/km (NEDC: 166–165 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Sterker. Sportiever. Fascinerend op het eerste gezicht: de nieuwe Audi S3 Berline² met de optionele edition one in tangorood, metaalkleur. Hij paart dynamische rijprestaties aan een elegant, coupéachtig design en vertoont tal van technische snufjes die het dagelijks leven verlichten.
Voel de vooruitgang.

De S van plezier achter het stuur

De nieuwe Audi S3 Berline² is berekend op snelle manoeuvres dankzij de uitstekende tractie verschaft door de standaard vierwielaandrijving quattro samen met een verhoogde rijdynamiek en een sportiever weggedrag dankzij de S-sportophanging. Ook de S tronic-automaat met dubbele koppeling is standaard en combineert het gemak van een automaat met het sportieve van een handgeschakelde versnellingsbak.

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

228

kW*

(310 pk)

Acceleratie

4.8

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

400

Nm*

Maximaal

* Gemiddeld brandstofverbruik* 8,0–7,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 183–177 g/km (NEDC: 166–165 g/km)
Vooraanzicht Audi S3 Berline

Aandrijving en motor

De 228 kW TFSI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0–7,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 183–177 g/km (NEDC: 166–165 g/km)) in de nieuwe Audi S3 Berline² accelereert de wagen met gemak naar zijn topsnelheid van 250 km/h. 400 Nm koppel staat garant voor een adembenemende rijdynamiek en een acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 4,8 seconden.

Spoiler achteraan Audi S3 Berline

Exterieur: De elegante manier om uw spieren te stretchen

Het nauwkeurige design, de elegante achterpartij en de S-specifieke elementen van de Audi S3 Berline² beklemtonen zijn sportieve look: bijvoorbeeld het tweeledige uitlaatsysteem met dubbel uitlaatpijpsierstuk aan weerszijden, de expressieve optionele lichtmetalen 19" velgen, en de krachtige schouders, drempelbeschermlijsten en dynamische achterspoiler.

Panoramisch zicht

Opmerking: bekijk de Audi S3 Berline vanuit verschillende gezichtspunten in deze 360-graden animatie.

Panoramisch zicht Audi S3 Berline

Kleuren en wielen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om de Audi S3 Berline² te ontwerpen die geheel aan uw voorstelling voldoet.
Y1Y1_U92_Pyramid_AU38x_A3_Limo_001_00.jpg
Tangorood, metaalkleur Tangorood, metaalkleur
Pythongeel, metaalkleur Pythongeel, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Turboblauw Turboblauw
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
18" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spakenvlagdesign, platinagrijs, gepolijste afwerking 18" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spakenvlagdesign, platinagrijs, gepolijste afwerking
18" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-bladedesign, antracietzwart, gepolijste afwerking 18" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-bladedesign, antracietzwart, gepolijste afwerking
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign, platinagrijs mat, gepolijste afwerking 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign, platinagrijs mat, gepolijste afwerking
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign, antracietzwart, gepolijste afwerking 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign, antracietzwart, gepolijste afwerking
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-trapezoïdedesign, titaniumgrijs mat, gepolijste afwerking 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-trapezoïdedesign, titaniumgrijs mat, gepolijste afwerking
Sportieve genen, vanbinnen en vanbuiten

In het interieur van de nieuwe Audi S3 Berline² wordt het heldere designconcept voortgezet: dynamisch, helder en elegant. S-specifieke elementen zoals de sportvoorzetels met ruitvormig stikpatroon, die een uitstekende zijdelingse steun bieden, en het optionele afgeplatte met leder beklede sportcontourstuur in 3-spakig design met multifunctie plus geven de wagen zijn sportieve tintje. Hoogwaardige details zoals de drempelbeschermlijsten met S-logo plaatsen extra dynamische accenten.

MMI system and Audi virtual cockpit in de Audi S3 Berline

Houd steeds uw doel voor ogen

De bedieningselementen in de nieuwe Audi S3 Berline² zijn eenvoudig en handig te bedienen – de optionele MMI navigatie plus met MMI touch, in combinatie met Audi virtual cockpit plus, verschaft u een heleboel voertuiginformatie en kaarten op een overzichtelijke manier. De optionele head-updisplay projecteert aanvullende informatie op de voorruit. Het optimale geluid wordt niet alleen geleverd door de zware motor maar ook door het optionele Bang & Olufsen 3D Premium Sound System.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0–7,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 183–177 g/km (NEDC: 166–165 g/km)