Audi S3 Berline > Audi A3 > Audi België

Sportief en elegant.
De Audi S3 Berline.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,3–7,9 l/100km (NEDC*: 6,9–6,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 187–179 g/km (NEDC*: 158–155 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Een krachtige motor in een auto die zijn karakter niet van de daken schreeuwt – de Audi S3 Berline combineert sportieve prestaties met een stijlvolle uitstraling.

Download alle
00:00 | 00:00
  • De vier uitlaten van de Audi S3 Berline verklappen dat er onder dat knappe uiterlijk een sterke motor schuilt.

  • Het grote Singleframe-rooster is een beeldbepalend designelement aan de voorkant.

  • De dynamische lijnen geven de Audi S3 Berline een sportief karakter.

  • Dankzij de optionele kleuraccenten kunt u iets extra’s toevoegen aan uw Audi S3 Berline.

  • De Audi S3 Berline biedt plaats aan vijf inzittenden.

  • IJkpunt in de cockpit: het onderaan afgevlakte, multifunctionele sportstuur.

  • De optionele Audi virtual cockpit toont belangrijke informatie op een hi-res en haarscherp scherm.

  • In de Audi phone box kunt u uw smartphone draadloos opladen.

  • Met het optionele Bang & Olufsen-geluidssysteem geniet u van surroundgeluid zoals in een concertzaal.

Dynamische rijbeleving

Diverse innovatieve technologieën zorgen ervoor dat u in de Audi S3 Berline kunt genieten van rijdynamiek in combinatie met veilige en zuinige eigenschappen. De standaard 7-traps S tronic schakelt bijna onmerkbaar. De permanente quattro vierwielaandrijving en de adaptieve rij-instellingen van Audi drive select behoren eveneens tot de standaarduitrusting. Aan de hand van diverse instellingen kunt u het karakter van de auto op uw wensen afstemmen. De 221 kW (300 pk) tweeliter TFSI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,3–7,9 l/100km (NEDC*: 6,9–6,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 187–179 g/km (NEDC*: 158–155 g/km)) garandeert sportieve prestaties.

Audi S3 Berline zijkant

Volg uw eigen smaak

Naast de brede waaier aan standaardfuncties en -technologieën bieden we u ook de mogelijkheid om het interieur van uw Audi S3 Berline met behulp van speciale uitrustingspacks helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. Met het pack Audi Design Selection Express Red krijgen verschillende elementen kleurrijke toetsen, zoals de ventilatorroostertjes op het instrumentenbord, de vloermatten en onderdelen van de sportzetels.

Overzichtelijk

De cockpit van de Audi S3 Berline is uw controlecentrum: intelligente technologieën geven u belangrijke informatie. De topuitvoering van het infotainmentsysteem, de MMI Navigation plus met MMI touch, bestuurt u met een centrale bedieningsknop, waarvan het touchpad zelfs uw handschrift herkent. U hebt een overzicht van alle informatie in de optionele Audi virtual cockpit. En met het standaard multifunctiestuur krijgt u eenvoudig toegang tot alle instellingen.

Audi virtual cockpit S3 Limousine
Meer over bediening en infotainment
Assistentiesystemen

Dat geeft vertrouwen

Dankzij het grote aanbod aan rij-assistentiesystemen doorkruist u in de Audi S3 Berline de stad en het hele land nog veiliger. Audi side assist waarschuwt u met een LED-lampje voor voertuigen in uw blinde hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/u om de auto binnen de lijntjes te houden door middel van subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent met surroundweergave van obstakels en een achteruitrijcamera.

Voel de sportiviteit

Profiteer van de standaard sportophanging waarmee uw Audi S3 Berline aan de weg kleeft. Het eveneens standaard elektromechanische progressieve stuursysteem verhoogt het rijcomfort. Vooral in de stad en tijdens het manoeuvreren hoeft u minder aan het stuur te draaien. In krappe bochten voelt u dat de Audi S3 Berline nog wendbaarder is.

Rijdynamiek Audi S3 Berline
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.