Een Audi S3 Berline kopen? | Audi België

De Audi S3 Berline.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0–7,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 183–177 g/km

Sterker. Sportiever. Fascinerend op het eerste gezicht: de Audi S3 Berline² in Tangorood metaalkleur. Hij combineert dynamische rijprestaties met een elegant, coupéachtig design en is standaard voorzien van de luxe automatische airconditioning met 2 zones, progressieve besturing en andere handige technologieën voor elke dag.
Voel de vooruitgang.

De S van sensaties achter het stuur

De Audi S3 Berline² is uitgerust voor snelle manoeuvres dankzij de uitstekende tractie van de standaard vierwielaandrijving quattro, samen met een grotere rijdynamiek en een sportiever rijgedrag dankzij de S-sportophanging. De S tronic-automaat met dubbele koppeling is ook standaard en combineert het gemak van een automatische transmissie met de sportiviteit van een handgeschakelde versnellingsbak.

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

228

kW*

(310 pk)

Acceleratie

4.8

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

400

Nm*

Maximum

*Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,3-7,2 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 166-165 g/km.

De Audi S3 berline in vooraanzicht

Aandrijving en motor

Met de 228 kW TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,3-7,2 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 166–165 g/km) accelereert de Audi S3 Berline² met gemak naar zijn topsnelheid van 250 km/u. Zijn koppel van 400 Nm garandeert een adembenemende rijdynamiek en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 4,8 seconden.

Weergave achterspoiler van de Audi S3 Berline

Exterieur: de elegante manier om uw spieren te stretchen

Het messcherpe design, de elegante achterzijde en S-specifieke elementen van de Audi S3 Berline benadrukken zijn sportieve karakter: bijvoorbeeld het tweeledige uitlaatsysteem met dubbel uitlaatpijpsierstuk aan elke kant, de expressieve optionele 19” lichtmetalen velgen en de krachtige schouders van de wagen, dorpelbeschermlijsten en dynamische achterspoiler.

Panoramisch zicht

Opmerking: bekijk de Audi S3 Berline vanuit verschillende hoeken in deze 360-graden animatie.

360-graden panoramisch zicht Audi S3 Berline

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi S3 Berline² te ontwerpen.
Y1Y1-U92_AVP2D_A_2_000.jpg
Tangorrood, metaalkleur Tangorrood, metaalkleur
Pythongeel, metaalkleur Pythongeel, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Turboblauw Turboblauw
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
18” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-blade design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking 18” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-blade design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking
18" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-vlag design, platinagrijs, hoogglanzende afwerking 18" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-vlag design, platinagrijs, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-Y-arm-structuur design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-Y-arm-structuur design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking
Sportieve genen, vanbinnen en vanbuiten

In het interieur van de nieuwe Audi S3 Berline² wordt het designconcept voortgezet: dynamisch, helder en elegant. S-specifieke elementen zoals de optionele sportzetels voorin met ruitvormig stikpatroon, die een uitstekende zijdelingse steun bieden, en het optionele afgeplatte lederen sportstuur in 3-spaaks design met multifunctie plus geven de wagen een sportief karakter. Hoogwaardige details zoals de verlichte aluminium instaplijsten met S-logo accentueren het geheel.

Het infotainment- en bedieningsconcept inclusief MMI-systeem in een cockpitweergave

Hou altijd uw bestemming voor ogen

De bedieningselementen in de nieuwe Audi S3 Berline² zijn eenvoudig en handig te bedienen. De optionele MMI navigatie plus met MMI touch, in combinatie met de optionele Audi virtual cockpit plus, geeft u een duidelijk overzicht van alle voertuiginformatie en kaarten. En het optionele head-up display³ projecteert extra informatie op de voorruit. Ook entertainment wordt niet vergeten: de krachtige motor is niet de enige bron van indrukwekkend geluid – hetzelfde geldt voor het Bang & Olufsen 3D Premium Sound System.

Carbon Style pack

Carbon Style pack

Het Carbon Style pack accentueert het sportieve karakter van de Audi S3 Berline² met hoogwaardige onderdelen van koolstofvezelversterkt polymeer (carbon). Dit materiaal valt op door zijn gelijkmatige geometrische en zichtbare vezelstructuur. De buitenspiegelbehuizingen en de achterklepspoiler in carbon zorgen voor dynamische accenten en een expressief contrast met de koetswerkkleur.

Nu configureren

Functions on Demand

Met Functions on Demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁴ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Audi Functions On Demand
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,3-7,2 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 166-165 g/km.
3
Met gepolariseerde zonnebrilglazen is de head-updisplay minder goed af te lezen.
4
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.