Een Audi RS3 Berline kopen? | Audi Belgie
Audi RS 3 Berline

Audi RS 3 Berline

Zijaanzicht van de Audi RS 3 Berline op de weg

Prestatievermogen – belichaamd in een Berline

Performance is an attitude.

Vermogen

294

kW

Acceleratievermogen (0–100 km/h)

3,8

s.

Koppel

500

Nm

Snelle configurator

Combineer verschillende lakkleuren en velgen en ervaar de Audi RS 3 Berline² in de interactieve 3D-weergave.

RS 3 Berline

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.8–8.3; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 201–190.Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.7–8.2; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 198–188. | In een bereik uitgedrukte bandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Buitenkleuren

Velgen

Kyalamigroen
Kemoragrijs metaalkleur
Turboblauw
Pythongeel metaalkleur
Tangorood metaalkleur
Mythoszwart metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur
Daytonagrijs pareleffect
Lichtmetale velgen in 5-spaak Y-stijl design, zwart met grafische print, 9.0J|8.0J x 19, 265/30|245/35 R19 banden
Lichtmetale velgen in 5-spaak Y-stijl design, matzwart, 9.0J|8.0J x 19, 265/30|245/35 R19 banden
Lichtmetale velgen in 5-spaak Y-stijl design, platinagrijs, diamantgeslepen, 9.0J|8.0J x 19, 265/30|245/35 R19 banden

Kyalamigroen


RS 3 Berline

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.8–8.3; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 201–190.Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.7–8.2; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 198–188. | In een bereik uitgedrukte bandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Audi RS 3 Sedan Front

Meer dynamiek, meer comfort of het RS-specifieke karakter in een notendop. Met het RS dynamic package plus⁵, Launch Control en het RS-sportuitlaatsysteem voelt u de prestaties tot in de toppen van uw tenen. Met Audi drive select kunt u het karakter van de auto aanpassen via extra RS-specifieke rijmodi.

Audi function on demand
Bovenaanzicht zijkant Audi RS 3 Sportback en een jonge vrouw

Audi RS 3 Sportback

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.8–8.3; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 201–190. In een bereik uitgedrukte bandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.7–8.2; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 198–188. In een bereik uitgedrukte bandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.
3
Bij temperaturen onder de 10 °C (50 °F) verminderen regen en waterplassen de grip drastisch, waardoor het essentieel is om over te stappen op standaardbanden. WAARSCHUWING! Bij het rijden met deze banden bij lage omgevingstemperaturen leiden regen en stilstaand water tot aquaplaning en dus verlies van de controle over het voertuig – gevaar voor ongevallen! Deze banden mogen niet worden gebruikt in regenachtige of vochtige wegomstandigheden. Mochten dergelijke omstandigheden onverhoopt optreden, rijd dan uiterst voorzichtig, langzaam en alleen zo ver als nodig is – gevaar voor ongevallen! Deze banden mogen niet worden gebruikt bij buitentemperaturen lager dan 10 °C (50 °F). Bovendien moeten deze banden worden opgeslagen bij een minimumtemperatuur van 5 °C (41 °F), omdat opslag bij een lagere temperatuur hun prestaties negatief beïnvloedt. Door de samenstelling van de band slijt de profieldiepte relatief snel, wat leidt tot aanzienlijk minder kilometers. U moet derden informeren over het gebruik van het voertuig buiten de bovengenoemde beperkingen, ook als het voertuig op enigerlei wijze wordt verkocht of overgedragen. Het is met name van belang dat het addendum bij de gebruikershandleiding aan derden wordt overhandigd. Alleen te bestellen in combinatie met velgen, 5-Y-spaaks, matzwart, 9.0J | 8.0Jx19, met 265/30 | 245/35 R 19 banden. In combinatie met P Zero Trofeo R sportbanden van Pirelli, 265/30 | 245/35 R 19 93Y XL afhalen in de fabriek is niet mogelijk. Afhalen alleen mogelijk bij uw Audi verdeler door de koper.
4
Neem contact op met uw Audi verdeler om te weten wanneer dit kenmerk beschikbaar is.
5
Het RS dynamic package plus kan alleen worden besteld in combinatie met het optionele RS-keramische remsysteem met remklauwen in glanzend antracietgrijs, glanzend blauw of glanzend rood.
6
Het RS design package plus kan alleen worden besteld in combinatie met sportzetels, voorin in fijn nappaleder met honingraatpatroon en RS-logo.
7
De bruikbare bagagecapaciteit kan afnemen bij gebruik van optionele uitrusting.
8
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.