De nieuwe A3 Sportback

Voel de vooruitgang.
De nieuwe Audi A3 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 6,3–4,4 l/100km (NEDC: 5,4–3,9 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 143–115 g/km (NEDC: 125–99 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe Audi A3 Sportback ademt vooruitgang. Uitgerust met innovatieve technologieën, voorzien van een progressief design én met een sportieve rijdynamiek in de genen. Voortaan gaat u geen enkele uitdaging meer uit de weg. Vooruitgaan is de enige optie.

Val op met een progressief design

De nieuwe Audi A3 Sportback* in atolblauw metaalkleur en de optionele edition one. Een progressief design met expressieve wielkasten, een grotere spoorbreedte en een doorlopende schouderlijn op de flanken. In combinatie met het nieuwe, vergrote Audi Singleframe in honingraatlook valt u in deze Audi A3 Sportback* sowieso op.

Revolutionaire evolutie met sportieve rijdynamiek

De nieuwe Audi A3 Sportback* is dankzij de optionele quattro-vierwielaandrijving, de progressieve stuurinrichting en de optionele Audi drive select berekend op praktisch iedere route. Met Audi drive select kunt u het karakter van de Audi A3 Sportback* aanpassen aan uw rijstijl, door te kiezen tussen de modi comfortabel, dynamisch, automatisch of geheel persoonlijk. De modus efficiency kan u helpen brandstof te besparen.

Voel de vooruitgang, met het touch responsive display

Blijf altijd geconnecteerd met de Audi A3 Sportback. Voel de vooruitgang dankzij de touch responsive display, die u makkelijk onderweg bedient.

Dankzij optionele uitrustingen, zoals Audi virtual cockpit plus en de head-updisplay, verschijnt aanvullende informatie in uw directe gezichtsveld. Voor een fantastische klankbeleving zorgt het optionele Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-geluid.

3F3F,U53_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_004.jpg
Atolblauw metaalkleur Atolblauw metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur Gletsjerwit metaalkleur
Manhattangrijs metaalkleur Manhattangrijs metaalkleur
Pythongeel metaalkleur Pythongeel metaalkleur
Tangorood metaalkleur Tangorood metaalkleur
Lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign Lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign
Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign
Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Trapezoid design Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Trapezoid design
Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edge-design Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edge-design
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_A3_2020_0084.jpg
1920x1080_A3_2020_0084.jpg
  • In de ruime koffer van de Audi A3 Sportback is plaats voor 380 liter. Klapt u de achterbank neer? Dan komt u aan maar liefst 1200 liter.

  • Ervaar de magie van de nieuwe Audi A3 Sportback.

  • Een bijzonder kenmerk van de nieuwe Audi A3 Sportback: de vloeiende schouderlijn aan de zijkant.

  • De Audi A3 Sportback zet zijn dynamiek nog meer in de verf met de optionele 19 inch-wielen.

  • De optionele edition one beschikt over sportievere elementen, zoals verduisterde Matrix ledkoplampen en de bekende Audi ringen op de achterdeuren.

  • Op aanvraag kunt u kiezen voor een elektrische kofferklep, die u ook met een voetbeweging kunt bedienen.

  • Geniet van een uitzonderlijke klankbeleving met het optionele Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-geluid.

  • Van dakkoffers tot unieke wielontwerpen – de optionele Audi Originele Accessoires bieden u tal van personaliseringsmogelijkheden.

  • Zet uw Audi A3 Sportback helemaal naar uw hand met de lakafwerking van Audi Exclusive – hier in Misano rood met parelmoereffect.

Bewonder hem in 360°

In het interieur is het 10,1-inch MMI touch-kleurendisplay ingebed in een hoogglanzend zwart vlak. De optionele sportzetel vooraan, het naar de bestuurder gerichte dashboard en de nieuwe middenconsole met shifter-keuzehendelbediening dragen – op voertuigen met S tronic – bij aan de algemene sportieve uitstraling van het interieur.

Kijk ver vooruit met de Matrix ledkoplampen

De standaardledkoplampen zorgen voor een optimaal zicht. De optionele Matrix ledkoplampen verlichten de rijbaan fel en gelijkmatig en zijn dankzij de unieke Audi lichtsignatuur ook een streling voor het oog. De kans dat u tegenliggers en vooruitrijdende weggebruikers verblindt, verkleint daardoor aanzienlijk.

Matrix LED-Technologie in de Audi A3 Sportback

Hi potential! Een interieur waarin u centraal staat

Voor het interieur kunt u dankzij het optionele contour- en sfeerlichtpakket kiezen uit 30 verschillende kleuren om uw persoonlijke kleurenprofiel samen te stellen. De MMI-display is verzonken in een hoogglanzend zwart vlak en zorgt samen met de sportzetel voorin, het naar de bestuurder gerichte dashboard en de nieuwe middenconsole met shifter-keuzehendelbediening voor een overheersend sportieve flair in het interieur.

Licht Audi A3 Sportback

Zet uw wagen nog meer naar uw hand

Met opties uit de Audi Originele Accessoires kunt u het dagelijks gebruik van uw Audi A3 Sportback* nog vereenvoudigen. Zo beschikt u bijvoorbeeld over meer laadruimte met een dakbox. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten. Een bijzonderheid van het flexibele kinderzitje Dualfix I-SIZE is dat het 360 graden kan worden gedraaid. Daardoor kan het eenvoudig van een voorwaarts gerichte in een achterwaarts gerichte positie worden gedraaid, zonder dat het volledig moet worden gedemonteerd en weer gemonteerd. Bovendien kan het kinderzitje in de geparkeerde wagen naar het open portier worden gedraaid. Wat het aanbrengen en uitnemen van het kind vergemakkelijkt.

Audi A3 Sportback lichtmetalen velgen

Laat u van uw sportiefste kant zien

Voor een sportieve look zorgen de lichtmetalen velgen in 5-V-spaken-Acumen-design in zwart met de contrastkleuren kwartsgrijs en signaalrood, die het dynamische design van de wagen consequent beklemtonen.

* Gecombineerd brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}/¹: WLTP: 6,3–4,4 l/100km (NEDC: 5,4–3,9 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}/¹: WLTP: 143–115 g/km (NEDC: 125–99 g/km). Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Gegevens over brandstofverbruikswaarden en CO₂-emissie afhankelijk van de breedte van de gebruikte velgen en banden.
¹ Nadere informatie over Audi connect vindt u onder www.audi.com/connect en bij uw Audi-verdeler.