De nieuwe Audi A3 Sportback | Audi België

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,8–5,0 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 141–123 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

Audi A3 Sportback voorzijde

Een expressieve lijn

Ontdek de nieuwe Audi A3 Sportback met zijn expressieve voor- en achterzijde, en dynamische silhouet. In deze wagen bent u altijd 100% verbonden.

Maakt elke weg mooier

U bepaalt welke carrosseriekleur voor het grootste effect zorgt bij de nieuwe Audi A3 Sportback, bijvoorbeeld districtgroen metaalkleur².

Een verhelderende keuze De Matrix ledkoplampen² met aangepaste elementen binnenin geven de nieuwe Audi A3 Sportback een bijzondere uitstraling. Kies uw persoonlijke lichtscenario uit vier nieuwe dagrijlichtsignaturen. De opvallende lichtsignatuur aan de achterzijde maakt het totaalbeeld compleet.

Ruimte voor meer

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 neerklapbare achterbankleuning² is de nieuwe Audi A3 Sportback uiterst flexibel gezelschap. De bagageruimte kan zelfs uitgebreid worden van 380 tot 1.200 liter wanneer de zetels volledig zijn neergeklapt.

Audi A3 Sportback koffer

Intense geluidservaring

Optioneel kan uw Audi A3 Sportback worden uitgerust met het SONOS 3D premium geluidssysteem². 15 hoogwaardige luidsprekers inclusief subwoofer maken van elk streepje muziek een onvergetelijke ervaring. Beleef ten volle het briljante geheel van hoge en lage tonen, samen met de rijke bassen.

Audi Sonos

Audi A3 Sportback CockpitAudi A3 Sportback Cockpit

Ervaar digitalisatie

Navigeer, communiceer, krijg informatie of geniet gewoon van de uitgebreide infotainmentfuncties via het MMI-navigatie plus systeem met MMI-touch². Dit omvat ook een breed scala aan Audi connect services²,⁴ die u toegang geven tot de digitale wereld van mobiliteit.

Functions on Demand

Functions on demand: Voeg verschillende extra functies toe na aankoop van uw wagen, bijvoorbeeld in de categorie infotainment of rijhulpsystemen. Ga daarvoor naar de Audi Functions Store in uw myAudi app³.

Buitengewoon persoonlijk

Fascinerende foto's of beroemde filmhelden: selecteer uw favoriete afbeelding in de myAudi app³ onder Thema's¹⁴,¹⁶ en stel het beeld in als achtergrond in het MMI. Opvallend effect: het sfeerverlichtingspakket plus² past de kleursfeer automatisch aan het motief aan.

Audi A3 Sportback CockpitAudi A3 Sportback Cockpit

Opmerking: achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dynamisch op zoveel manieren

Extra comfort of een sportieve rijstijl – u beslist hoe u met uw nieuwe Audi A3 Sportback de weg op gaat. Krijg daarbij assistentie van intelligente rijhulpsystemen²,⁵, terwijl mild-hybrid technologie¹⁷ energierecuperatie mogelijk maakt.

Audi exclusive¹⁹.

Maak uw nieuwe Audi A3 Sportback even bijzonder als uzelf. Kies uit verschillende gepersonaliseerde lakafwerkingen, zoals Shirazrood metaalkleur.

Audi A3 Sportback Exclusicve

Even veelzijdig als het leven

De Originele Audi Accessoires¹⁸ bieden u talloze manieren om extra facetten toe te voegen aan uw Audi. Geniet van oplossingen op maat met een fascinerend design en een hoog niveau van functionaliteit.

Audi A3 Sportback zijaanzicht

Dynamisch in elk detail De dakrandspoiler in carbon² is speciaal afgestemd op het karakter van uw Audi. Deze benadrukt het sportieve design nog meer en geeft de achterkant van de wagen een opvallende afwerking.

Audi A3 Berline.

Audi A3 Berline.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,7–4,8 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 137–118 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

Audi A3 allstreet.

Audi A3 allstreet.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,8–5,0 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 141–123 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is optioneel tegen een meerprijs beschikbaar.
³Beschikbaarheid varieert per land. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi app in de appstore in kwestie. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁴Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁵Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁶Alleen in combinatie met S line.
⁷Van Audi Sport GmbH.
⁸Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁹Pulse stof is een duurzaam materiaal dat deels gemaakt is uit gerecycleerde vezels.
¹⁰Alleen in combinatie met S interieur.
¹¹Impressum geweven textiel is een duurzaam materiaal dat deels gemaakt is uit gerecycleerde vezels.
¹²Deel van de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs. Om de apps te gebruiken, zijn een myAudi-account en een dataverbinding vereist.
¹⁴Een deel van de uitrusting Audi connect navigatie & infotainment plus optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs, evenals de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁶Beschikbaarheid varieert per land.
¹⁷Alleen in combinatie met model 35 TFSI S tronic (brandstofverbruik (gecombineerd): 5,9–5,2 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 133–119 g/km; CO₂-uitstootklasse: D).
¹⁸Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
¹⁹Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
²⁰Originele Audi Accessoires zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs bij Audi AG. Met accessoires wordt geen rekening gehouden bij de berekening van het brandstofverbruik en de uitstootcijfers van de wagen. Daarom kunnen accessoires pas worden toegevoegd na de eerste registratie.
²¹Alleen in combinatie met dakdragers.