Een Audi A3 Sportback kopen? | Audi België
De nieuwe Audi A3 Sportback in zijaanzicht

Audi A3 Sportback

De Audi A3 Sportback.

Brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,8-3,9 l/100 km
CO₂-emissie gecombineerd¹: 155-99 g/km

In een snel veranderende wereld hebt u een metgezel nodig die klaar is voor nieuwe uitdagingen. Met een vooruitstrevend design en innovatieve technologieën zoals Audi connect².
Ideaal dus om het ook voor u te laten vooruitgaan.

Exterieur

De nieuwe Audi A3 Sportback in Atolblauw metaalkleur. Een progressief design met expressieve wielkasten, een grotere spoorbreedte en een doorlopende schouderlijn op de flanken. In combinatie met het nieuwe, vergrote Audi Singleframe in honingraatlook ziet deze Audi A3 Sportback er atletischer uit dan ooit.

360-graden panoramisch zicht Audi A3 Sportback*

Panoramisch zicht

Opmerking: beleef de Audi A3 Sportback vanuit verschillende hoeken in deze 360-graden animatie.

Audi drive select

Dankzij de progressieve stuurinrichting en optionele Audi drive select is de Audi A3 Sportback klaar voor elke rit. Met Audi drive select kunt u het karakter van de Audi A3 Sportback aanpassen aan uw rijstijl, door te kiezen tussen de modi Comfortable, Dynamic, Automatic of geheel persoonlijk. De modus Efficiency kan u helpen om brandstof te besparen.

Vooraanzicht Audi A3 Sportback

Digitaal wordt eenvoudig

U bedient alle functies van het MMI-display comfortabel via aanraking, ook tijdens het rijden. Dankzij optionele uitrusting zoals de Audi virtual cockpit plus en het head-up display³, wordt aanvullende informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder weergegeven. En het optionele Bang & Olufsen 3D Premium Sound System biedt u een fantastische geluidservaring. Dankzij de on-street parking functie van de optionele MMI navigation plus weet u meteen hoeveel kans u maakt om een parkeerplaats te vinden in bepaalde straten.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi A3 Sportback te ontwerpen.
3F3F_U53_AVP2D_A_2_000.jpg
Atolblauw metaalkleur Atolblauw metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur Gletsjerwit metaalkleur
Manhattangrijs metaalkleur Manhattangrijs metaalkleur
Pythongeel metaalkleur Pythongeel metaalkleur
Tangorood metaalkleur Tangorood metaalkleur
18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spaak design, grafietgrijs, glanzende afwerking 18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spaak design, grafietgrijs, glanzende afwerking
18" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-vlag design, platinagrijs, hoogglanzende afwerking 18" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-vlag design, platinagrijs, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-Y-arm-structuur design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-Y-arm-structuur design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking

Interieur

In het interieur is het 10,1" MMI touch-kleurendisplay ingebed in een hoogglanzend zwart vlak. De optionele sportzetels vooraan, het naar de bestuurder gerichte dashboard en de nieuwe middenconsole met shifter-keuzehendelbediening dragen – op voertuigen met S tronic – bij aan de sportieve uitstraling van het interieur.

Sfeerverlichting Audi A3 Sportback

Alles verandert, zelfs de verlichting

In het interieur biedt het optionele sfeerverlichtingspakket Plus 30 verschillende kleuren waarmee u uw eigen individuele kleurprofiel kunt creëren.

Opmerking: beleef het interieur van de Audi A3 Sportback met deze sfeerverlichtingsanimatie.

Kijk eens rond in het interieur

Kijk ver vooruit met de Matrix ledkoplampen

De standaard ledkoplampen zorgen voor een optimaal zicht. De optionele Matrix ledkoplampen verlichten de rijbaan fel en gelijkmatig en zijn dankzij de unieke Audi lichtsignatuur ook een streling voor het oog. De kans dat u tegenliggers en vooruitrijdende weggebruikers verblindt, verkleint daardoor aanzienlijk.

Blijf de verwachtingen overtreffen

Ontwerp uw eigen Audi A3 Sportback met de gepersonaliseerde Audi exclusive⁵ lakafwerkingen en een breed scala aan kleuren. Aan de buitenkant bijvoorbeeld met de Audi exclusive lakkleur Misanorood pareleffect. In het interieur met gekleurde stiksels in Audi Sport rood⁶ op de zetels, de middenarmsteun vooraan, het instrumentenpaneel, het stuur en de armsteunen in de portieren. De vloermatten in zwart met zwarte rand en contrasterende rode stiksels en biezen zijn een echte blikvanger.

Lichtmetalen velgen van de Audi A3 Sportback

Oplossingen op uw maat

De lichtmetalen velgen van Audi Originele Accessoires⁷ in 5-V-spaaks Acumen-design in zwart met contrasterend kwartsgrijs en signaalrood benadrukken het dynamische design van de wagen.

Hier vindt u meer velgen

Functions on Demand

Met Functions on Demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁷ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Audi Functions On Demand
Pack Carbon Style

Pack Carbon Style

Het Pack Carbon Style accentueert het sportieve karakter van de Audi A3 Sportback met hoogwaardige onderdelen van carbon. Dit materiaal valt op door zijn gelijkmatige geometrische en zichtbare vezelstructuur. De dynamische buitenspiegelbehuizingen en de dakrandspoiler in carbon zorgen voor een expressief contrast met de koetswerkkleur.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Bezoek www.audi.com/connect of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
3
Met gepolariseerde zonnebrilglazen is de head-up display minder goed af te lezen.
4
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.com voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.
5
Alleen voor modellen met S tronic 7-versnellingsbak met dubbele koppeling. Voor voertuigen met mild hybrid, zonder biezen en contrasterende stiksels op de vloermat.
6
Originele Audi Accessories® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom mogen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
7
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.