Audi A3 Sportback | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 170–111 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,5–4,2 l/100km

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vooraanzicht Audi A3 Sportback

Voel de vooruitgang

Vooruitstrevend design en innovatieve technologieën - de Audi A3 Sportback.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi A3 Sportback zijaanzicht met persoon

Audi A3 Berline

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,4–4,1 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 167–108 g/km

Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,4–4,1 l/100 km (WLTP); CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 167–108 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
3
Een gepolariseerde zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
4
Afhankelijk van land en motorversie.
5
Beschikbaar in bepaalde steden en voor bepaalde straten.
6
Maakt deel uit van Audi connect navigatie & infotainment (IT4).
7
Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
8
Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
9
Enkel voor wagens met S tronic 7-versnellingsbak met dubbele koppeling. Voor mild hybrids, zonder biezen en contrasterende stiksels op de vloermat.
10
Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
11
De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
12
Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
13
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
14
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.