Audi A3 Sportback | Audi België
Side view Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Voel de vooruitgang.
De nieuwe Audi A3 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–4,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 170–112 g/km (NEDC: 155–99 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe Audi A3 Sportback ademt vooruitgang. Uitgerust met innovatieve technologieën, voorzien van een progressief design én met een sportieve rijdynamiek in de genen. Voortaan gaat u geen enkele uitdaging meer uit de weg. Vooruitgaan is de enige optie.

Val op met een progressief design

De nieuwe Audi A3 Sportback in atolblauw en de optionele "edition one". Een progressief design met expressieve wielkasten, een grotere spoorbreedte en een doorlopende schouderlijn op de flanken. In combinatie met het nieuwe, vergrote Audi Singleframe in honingraatlook valt u in deze Audi A3 Sportback sowieso op.

Revolutionaire evolutie met sportieve rijdynamiek

De nieuwe Audi A3 Sportback is dankzij de optionele quattro vierwielaandrijving, de progressieve stuurinrichting en de optionele Audi drive select berekend op praktisch iedere route. Met Audi drive select kunt u het karakter van de Audi A3 Sportback aanpassen aan uw rijstijl, door te kiezen tussen de modi comfortable, dynamic, automatic of geheel persoonlijk. De modus efficiency kan u helpen brandstof te besparen.

Voel de vooruitgang, met het touch responsive display

Blijf altijd geconnecteerd met de Audi A3 Sportback. Voel de vooruitgang dankzij de touch responsive display, die u makkelijk onderweg bedient. Dankzij optionele uitrustingen, zoals Audi virtual cockpit plus en de head-updisplay, verschijnt aanvullende informatie in uw directe gezichtsveld. Voor een fantastische klankbeleving zorgt het optionele Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-geluid.

3F3F_U53_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_004_00.jpg
Atolblauw metaalkleur Atolblauw metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur Gletsjerwit metaalkleur
Manhattangrijs metaalkleur Manhattangrijs metaalkleur
Pythongeel metaalkleur Pythongeel metaalkleur
Tangorood metaalkleur Tangorood metaalkleur
18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign 18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Trapezoid design 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Trapezoid design
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edge-design 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edge-design
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-A3_2020_0084_updatet.jpg
1920x1080-A3_2020_0084_updatet.jpg
  • In de ruime koffer van de Audi A3 Sportback is plaats voor 380 liter. Klapt u de achterbank neer? Dan komt u aan maar liefst 1.200 liter.

  • Ervaar de magie van de nieuwe Audi A3 Sportback.

  • Een bijzonder kenmerk van de nieuwe Audi A3 Sportback: de vloeiende schouderlijn aan de zijkant.

  • De Audi A3 Sportback zet zijn dynamiek nog meer in de verf met de optionele 19" wielen.

  • The optionally available edition one includes sportier elements: for example darkened Matrix LED headlights and the Audi rings on the rear doors.

  • Op aanvraag kunt u kiezen voor een elektrische kofferklep, die u ook met een voetbeweging kunt bedienen.

  • Geniet van een uitzonderlijke klankbeleving met het optionele Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-geluid.

  • Van dakkoffers tot unieke wielontwerpen – de optionele Audi Originele Accessoires bieden u tal van personaliseringsmogelijkheden.

  • Zet uw Audi A3 Sportback helemaal naar uw hand met de lakafwerking van Audi exclusive – hier in Misanorood met parelmoereffect.

Bewonder hem in 360°

In het interieur is het 10,1" MMI touch-kleurendisplay ingebed in een hoogglanzend zwart vlak. De optionele sportzetel vooraan, het naar de bestuurder gerichte dashboard en de nieuwe middenconsole met shifter-keuzehendelbediening dragen – op voertuigen met S tronic – bij aan de algemene sportieve uitstraling van het interieur.

Kijk ver vooruit met de Matrix ledkoplampen

De standaardledkoplampen zorgen voor een optimaal zicht. De optionele Matrix ledkoplampen verlichten de rijbaan fel en gelijkmatig en zijn dankzij de unieke Audi lichtsignatuur ook een streling voor het oog. De kans dat u tegenliggers en vooruitrijdende weggebruikers verblindt, verkleint daardoor aanzienlijk.

Animated Matrix LED headlights of the Audi A3 Sportback

Hi potential! Een interieur waarin u centraal staat

Voor het interieur kunt u dankzij het optionele contour- en sfeerlichtpakket kiezen uit 30 verschillende kleuren om uw persoonlijke kleurenprofiel samen te stellen.

Animated ambiente light in the Audi A3 Sportback

Zet uw wagen nog meer naar uw hand

Met opties uit de Audi Originele Accessoires kunt u het dagelijks gebruik van uw Audi A3 Sportback nog vereenvoudigen. Zo beschikt u bijvoorbeeld over meer laadruimte met een dakbox. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten.

Alloy wheels of the Audi A3 Sportback

Laat u van uw sportiefste kant zien

A sporty look is provided by the alloy wheels, 5-V-Acumen in black with contrasting quartz grey and signal red, which singularly emphasise the dynamic design of the vehicle.

1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.