Een Audi A3 Berline kopen? | Audi België

De Audi A3 Berline

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,4–4,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 167–108 g/km

De Audi A3 Berline maakt indruk met zijn sportieve, stijlvolle exterieurdesign en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur. Bovendien is hij overal digitaal verbonden – van infotainment tot assistentiesystemen.
Dat is tastbare vooruitgang.

360-graden panoramisch uitzicht Audi A3 Berline

Panoramisch zicht

Opmerking: Bekijk de Audi A3 Berline vanuit verschillende hoeken in deze 360-graden animatie.

De eerste indruk is doorslaggevend

Het brede Audi Singleframe radiatorrooster in honingraatlook trekt meteen de aandacht. Op de zijkant strekt de doorlopende schouderlijn zich uit tot aan de achterdeur om de lengte van de Audi A3 Berline te benadrukken. Bovendien verleent de grote spoorbreedte de wagen een atletisch karakter.

Het nieuwe MMI-systeem in de Audi A3 Berline

Bedieningsconcept en infotainmentsystemen

De Audi A3 Berline is ontworpen voor intuïtief gebruik, bijvoorbeeld met de optionele MMI navigation plus met MMI touch. De optionele Audi virtual cockpit plus en het head-up display² zorgen ervoor dat aanvullende informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder verschijnt. En naast het motorgeluid is ook het optionele Bang & Olufsen 3D Premium Sound System een streling voor het oor.

Rijhulpsystemen

De verschillende rijhulpsystemen⁴ voor de Audi A3 Berline helpen u om ook in lastige situaties de controle over uw wagen te bewaren: zo waarschuwt de optionele adaptive cruise assist⁴ u bijvoorbeeld als u uw voorligger te dicht nadert. Bij het verlaten van een parkeerplaats waarschuwt de optionele dwarsverkeerassistent⁴ u als er een ander voertuig van opzij nadert.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi A3 Berline te ontwerpen.
H1H1-U53_AVP2D_A_2_000.jpg
Manhattangrijs metaalkleur Manhattangrijs metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur Gletsjerwit metaalkleur
Atolblauw metaalkleur Atolblauw metaalkleur
Navarrablauw metaalkleur Navarrablauw metaalkleur
Tangorood metaalkleur Tangorood metaalkleur
18” velgen in 5-Y-spaak design 18” velgen in 5-Y-spaak design
18" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-vlag design 18" Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-vlag design
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks edge-design, antracietzwart, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-Y-arm-structuur design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-Y-arm-structuur design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking

Veelzijdig interieur

Het interieur van de nieuwe Audi A3 Berline is volledig digitaal en naar de bestuurder gericht. Met het optionele contour- en sfeerverlichtingspakket kunt u het interieur verlichten in 30 verschillende kleuren. Het nieuwe dashboard, de middenconsole met schakelpookbediening – in voertuigen met S tronic – en de optionele sportzetels voorin beklemtonen de progressieve look. Het standaard 10,1" MMI-aanraakkleurenscherm is verzonken in een hoogglanzend zwart vlak.

MMI-systeem met sfeerverlichtingsfunctie
Kijk eens rond in het interieur

Matrix-ledkoplampen

Naast de standaard ledkoplampen zijn optionele Matrix-ledkoplampen met digitale dagrijlichtsignatuur verkrijgbaar voor de Audi A3 Berline. Ze verbeteren uw zicht op de weg en zorgen ervoor dat tegen- of voorliggers aanzienlijk minder worden verblind. De progressieve lichtsequencing van de coming home/leaving home-functie vormt een verdere uitbreiding van het verlichtingspakket.

Matrix-ledkoplampen van de Audi A3 Berline

Audi drive select

Efficient, Dynamic, Comfort, Automatic of Individual – in de Audi A3 Berline kiest u de rijmodus die het best bij uw persoonlijke rijstijl past met de optionele Audi drive select. Ga voor meer dynamiek, meer comfort of een persoonlijke combinatie van beide. De modus Efficiency kan u helpen brandstof te besparen.

Audi exclusive

Een persoonlijke touch voor uw Audi

Ontwerp uw eigen unieke Audi A3 Berline met de gepersonaliseerde Audi exclusive⁵ carrosseriekleuren, en maak hierbij uw keuze uit een ruim gamma. Bijvoorbeeld Audi exclusive Koraaloranje metaalkleur voor de carrosserie. En wat dacht u van gekleurde stiksels in Audi Sport rood⁶ in het interieur: contrasterende rode stiksels voor de zetels, de centrale armsteun vooraan, het instrumentenpaneel, het stuur en de armsteunen in de portieren. De zwarte tapijten met zwarte rand en contrasterende rode stiksels en biezen zijn echte blikvangers.

Audi Originele Accessoires® in de Audi A3 Sportback

Oplossingen op maat voor u

Met opties van Audi Originele Accessoires® kunt u uw dagelijkse gebruik van de Audi A3 Berline nog verbeteren. Een speciaal kenmerk van het flexibele Dualfix I-SIZE-kinderzitje is dat het 360 graden kan draaien. Het kan eenvoudig van de voorwaartse in de achterwaartse positie en terug worden gedraaid, zonder dat u het uit de wagen hoeft te verwijderen. Bovendien kan het zitje bij stilstand in de richting van het open portier worden gedraaid. Dat maakt het eenvoudiger om uw kind in het zitje te zetten en er weer uit te nemen.

Meer weten?

Functions on Demand

Met Functions on Demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁷ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Audi Functions On Demand
Carbon Style pack

Carbon Style pack

Het Carbon Style pack accentueert het sportieve karakter van de Audi A3 Berline met hoogwaardige onderdelen van koolstofvezelversterkt polymeer (carbon). Dit materiaal valt op door zijn gelijkmatige geometrische en zichtbare vezelstructuur. De buitenspiegelbehuizingen en de achterklepspoiler in carbon zorgen voor dynamische accenten en een expressief contrast met de koetswerkkleur.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Met gepolariseerde zonnebrilglazen is de head-up display minder goed af te lezen.
3
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
4
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.
5
Alleen voor modellen met S tronic 7-versnellingsbak met dubbele koppeling. Geen biezen en contrasterende stiksels op de tapijten voor wagen met mild hybrid.
6
Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom mogen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
7
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.