Audi A3 Berline > Audi A3 > Audi België

Audi A3 Berline

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 7,7–4,9 l/100km (NEDC*: 6,5–4,2 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 174–124 g/km (NEDC*: 148–109 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Met zijn fijne hertekende lijnen oogt de vernieuwde Audi A3 Berline sportiever en expressiever dan ooit. Het Singleframe‐radiatorrooster vertoont scherpere omtrekken en is breder. De koplampen zijn vlakker en hebben opvallende contouren. Dankzij de horizontaal georiënteerde achterlichten en de scheidingsrand boven de hertekende diffusor accentueert de achterzijde de breedte van de vernieuwde A3 Berline. Het succesvolle model van Audi is nu nog aantrekkelijker.

De Audi A3 Berline komt aan de start met tal van nieuwe optionele uitrustingen en een ingrijpend gemoderniseerd motorenaanbod. De Audi Virtual Cockpit, rijbijstandssystemen uit het hogere segment en de Matrix‐ledkoplampen zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. De Audi A3 Berline legt andermaal de lat hoger in het segment van compacte premiumwagens.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Verschillende uitrustingslijnen: wat u ook kiest, elk van de uitrustingslijnen maakt een rit in uw A3 Berline tot een unieke ervaring.

  • Ingetogen charme: met een lengte van 4,24 meter en een wielbasis van 2,60 meter ziet de Audi A3 Berline er sportief en elegant uit.

  • De geluidsakoestiek in de Audi A3 Berline is topkwalitei dankzij de standaard geluidsisolerende voorruit.

  • De Audi A3 Berline combineert de achterlichten met individuele grafische achterlichten. Bovendien kregen de LED- en Audi Matrix LED-koplampen dynamische indicatoren ingebouwd in de LED-combinatie van de achterlichten.

  • De specifieke look aan de voorkant is ook opgenomen in de diffuser, zodat de respectievelijke uitrustingslijn zichtbaar is, voor- en achteraan. Bovendien hebben alle series verchroomde uitlaatpijpen.

  • Het interieur biedt de voor Audi typische topkwaliteit.

  • In het midden van het dashboard: de ronde draai- en drukknop en de herkenbare ring, die wit oplicht dankzij de optionele MMI-touch. Met aan de bovenkant de aanraakgevoelige touchpad.

  • Een andere blikvanger is het optionele innovatieve bedienings- en weergaveconcept van de volledig digitale Audi virtuele cockpit.

  • De Audi phone box in de middenarmsteun verbindt draadloos een compatibele mobiele telefoon met de autoantenne via een near-field-koppeling en maakt inductieladen mogelijk.

  • De high-end HiFi-oplossing: het optioneel verkrijgbare Bang & Olufsen-geluidssysteem.

Uniek design

Verschillende uitrustingslijnen maken het mogelijk: geef uw Audi A3 Berline een sportief tintje of zet zijn look nog meer naar uw hand. Wat u ook kiest, elk van de uitrustingspakketten maakt het besturen van de Audi A3 Berline een unieke ervaring. Met de A3 Sport line onderstreept u het temperament van uw Audi A3 Berline met verschillende details. Met de A3 Design line kiest u voor opvallende accenten en ontwikkelt u een individuele persoonlijkheid.

Audi A3 Berline 2019 in blauw

Progressieve lichttechnologie

Nacht wordt dag: de optionele Audi Matrix LED-koplampen zorgen voor een heldere en gelijkmatige verlichting van de weg. Binnen de grenzen van het systeem worden aankomende en voorgaande voertuigen gedetecteerd en vervaagd zodat de andere gebieden ertussen en ernaast volledig verlicht worden. Deze adaptieve lichtverdeling verbetert niet alleen de verlichting van het wegdek, maar zorgt ook voor meer veiligheid en comfort. Bovendien onderstrepen de dynamische richtingaanwijzers de vooruitstrevende verlichtingstechnologie - ook achteraan.

Led lampen Audi A3 Berline 2019
Meer over de lichttechnologie

Uitgebalanceerde sportiviteit

Het onderstel van de Audi A3 Berline maakt indruk met zijn sportieve look: met de optionele sportophanging is de carrosserie 15 millimeter lager, met de S line sportophanging is deze 25 millimeter lager. De elektromechanische stuurbekrachtiging reageert gevoelig en efficiënt. Het elektrisch ondersteunde progressieve stuursysteem is ook verkrijgbaar als optie. Alle motoren maken indruk met een behendige aandrijving met hoog rendement.

Comfortabel en innovatief

De blikvanger in het interieur van de Audi A3 Berline is de Audi virtuele cockpit. Dankzij de verschillende uitrustingslijnen is er vast ook een look naar uw smaak - bovendien is er naast de basisuitrusting het S line-sportpakket voor een sportiever uiterlijk.

Interieur Audi A3 Berline

Het bedieningsconcept en het infotainment

Om onderweg steeds up-to-date te zijn van relevante info, biedt de A3 Berline optioneel de volledig digitale Audi virtuele cockpit. Het instrumentenpaneel met 12,3-inch display met hoge resolutie biedt u een nog beter overzicht. Een breed scala aan intelligente technologieën is ook beschikbaar als optie: zo is het top-infotainmentsysteem MMI Navigation plus met MMI aanraak- en stembediening - voor een intuïtieve bediening - beschikbaar voor de Audi A3 Berline.

Meer over het bedieningsconcept en het infotainment
Voorkant Audi A3 Berline in blauw

Meer veiligheid

Met een uitgebreid aanbod rijhulpsystemen in de Audi A3 Berline wordt rijden op het platteland en in de stad nog veiliger: bijvoorbeeld met de dwarsverkeersassistent achteraan, die u waarschuwt voor een mogelijke aanrijding tijdens het parkeren. De optionele rij-assistent, die werkt in combinatie met de adaptieve rij-assistent met Stop & Go-functie, zorgt dankzij de geïntegreerde afstandshouder voor nog meer veiligheid op de weg. Andere optioneel verkrijgbare hulpsystemen zijn de park assist plus en cameraherkenning van verkeersborden met snelheidswaarschuwing.

Compact comfort

Het ruime interieur van de sportieve vierdeurs is licht en helder. De bagageruimte van 425 liter kan worden uitgebreid door de achterbank neer te klappen. De optionele trekhaak kan met één druk op de knop elektrisch worden ontgrendeld - dit maakt de Audi A3 Berline tot een trouwe partner, ook als u even aan uw alledaagse leven ontsnapt.

A3 Sedan 2019
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.