Neem contact op met Audi voor al uw vragen en opmerkingen.
Audi contact

Een team van experts
staat voor u klaar

We laten u bij Audi graag van A tot Z van een uitzonderlijke ervaring genieten. Daarom kunt u op heel wat manieren op ons rekenen: voor testritten met nieuwe modellen, accessoires, bijzondere condities ... Bovendien krijgt u op al uw vragen een antwoord van ons.

 • interet-nouvelle-audi-1920x1080.jpg
  Heeft u interesse in een nieuwe Audi?

  U vindt alle informatie over het model van uw voorkeur op het platform MyNewAudi. Wilt u uw keuze vergemakkelijken? Vraag dan meteen uw testrit of uw gepersonaliseerde aanbod aan.

  Vind uw nieuwe Audi
 • distributeur-audi-1920x1080.jpg
  Vertrouw op uw Audi verdeler

  Om u van dag tot dag te helpen, is er altijd een Audi verdeler in uw buurt. Vraag uw onderhoud of testrit aan, verbeter uw Audi ervaring door extra accessoires to te voegen, vraag raad voor de aankoop van uw volgende wagen ... uw verdeler helpt u met plezier in heel wat verschillende domeinen.

  Neem contact op met uw verdeler
 • contact-1920x1080.jpg
  Neem contact op met Audi België

  Audi België
  NV D'Ieteren SA - Customer Care
  Leuvensesteenweg 639
  3071 Kortenberg

  Tel: +32 2 754 02 67

  Contactformulier
 • audi-connect-1920x1080.jpg
  Audi connect / Digital services

  Voor al uw vragen over Audi connect of onze digitale diensten is ons callcenter bereikbaar op het gratis nummer

  Tel: +32 800 38087
  Email: digitalsupport@audi.be

  Maak een afspraak
 • sponsor-1920x1080.jpg
  Zoekt u een sponsor?

  Audi sponsort met plezier activitieiten die de merkvisie delen. Denkt u dat dat het geval is, stuur ons dan gerust uw sponosrverzoek door. Wie weet waar de weg ons samen heen leidt ...

  Stuur ons uw aanvraag
Hebt u een duplicaat nodig? 

Hebt u een duplicaat nodig? 

U wil een duplicaat van uw gelijkvormigheidsattest aanvragen, of een ander officieel document van uw Audi? Daarvoor hoeft u niet meer langs uw Audi verdeler te gaan. Voortaan kan dit ook makkelijk online. Klik op de link hieronder om de services van het departement homologatie te ontdekken.

Vraag een document aan
Audi fleet team

Fleet manager? Reken op uw Audi Fleet team

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, ook voor uw wagenpark. Hebt u vragen over uw vloot? Uw Audi Fleet team blijft zoals vanouds voor u beschikbaar.

Hebt u een specifieke vraag voor uw vaste verdeler? Ook die kunt u op de vertrouwde manier bereiken via telefoon of e-mail.

Neem contact op met het Audi fleet team
 • social-1920x1080.jpg
  Blijf op de hoogte via sociale media

  Is er nieuws dat een impact heeft op onze service? Of wenst u op de hoogte te blijven over de nieuwste lanceringen? U leest het eerst via onze sociale kanalen. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

  Volg Audi op Facebook
 • drive-jobs-1920x1080.jpg
  Voel jij ook onze drive?

  Hou je van knappe wagens en nieuwe technologieën? Beschik je over een paar meesterhanden? Dan is een technische job bij Audi beslist iets voor jou, bijvoorbeeld bij een van onze verdelers. Laat hieronder je gegevens achter, en wij sturen je een e-mail met onze vacatures.

  Solliciteer hier