Audi Family | Ontmoet de Audi ambassadeurs
Audi Family: ontmoet de Audi ambassadeurs

Audi ambassadeurs

Audi Family: ontmoet de Audi ambassadeurs

Dynamiek, innovatie, en prestaties. Het zijn de kernwaarden van Audi en ook de waarden die onze ambassadeurs met ons delen. Elk op hun eigen manier belichamen ze de spirit van Audi en staan ze aan de top van hun branche, of dat nu in de sport- of in de muziekwereld is.

Gymnaste Nina Derwael:

Gymnaste Nina Derwael: "Bij een sportvrouw past een sportief merk"

Sportief, dynamisch en wereldtop: Audi en gymnaste Nina Derwael zijn duidelijk een match made in heaven. Derwael behaalde al twee keer goud op het WK en kijkt nu uit naar de Olympische Spelen. Met de Audi A1 citycarver vond de piepjonge ambassadrice bovendien het perfecte model. “Jong en sportief, net als ik!”

Lees meer
Electrorockband Goose:

Electrorockband GOOSE: "We kijken altijd vooruit, net als Audi"

De Belgische electrorockband GOOSE schuwt geen enkele uitdaging. Als Audi ambassadeur sinds enkele jaren liet ze zelfs al een Audi R8 ‘zingen’ op één van hun nummers. Waarom die samenwerking zo goed loopt? “Ze is complexloos. We experimenteren allebei graag met nieuwe technologie en zo vullen we elkaar aan.”

Lees meer
Red Lions: niet te kloppen Belgisch mannenhockeyteam

Red Lions: niet te kloppen Belgisch mannenhockeyteam

De huidige generatie hockeyspelers voor ons nationale team is er eentje van winnaars. De Red Lions pakten achtereenvolgens de overwinning op het WK in 2018 en het EK in 2019 en zijn zo rechtstreeks geplaatst voor de Olympische Spelen in Tokio in 2021. En als partner van het merk met de vier ringen, kan die vijfde ring er ook nog wel bij ...

Red Panthers: jong, opkomend en vrouwelijk hockeytalent

Red Panthers: jong, opkomend en vrouwelijk hockeytalent

Ook het vrouwenhockeyteam knokt zich een weg naar de top. Een zilveren EK-medaille hebben ze al ... is het nu uitkijken naar goud? En als nieuwste Audi partners zijn ze alvast klaar voor de toekomst. Met nieuw, opkomend talent in de rangen, zou de ploeg weleens verrassend uit de hoek kunnen komen. De steun van Audi hebben ze alvast.