Audi sustainability

Audi België
Duurzaamheid volgens Audi

Elke bijdrage telt

Duurzaam handelen is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Elke bijdrage telt om de wereld cruciaal te veranderen. Wij willen onze klanten de best mogelijke vorm van duurzame mobiliteit aanbieden en zelf ook duurzaam tewerk gaan in alles wat we doen.

 • 1920x1080_01.jpg
  Hoe Audi de natuurlijke grondstoffen vrijwaart

  Audi verlaagt de CO2-uitstoot al bij het begin van de waardeketen en wil hierin nog verder gaan in samenwerking met zijn leveranciers. Deze aanpak heeft een groot potentieel, zeker op het vlak van staal, aluminium en batterijen.

  Meer weten
 • 1920x1080_04.jpg
  Hoe Audi inzet op een koolstofneutrale productie

  Tegen 2025 moeten alle Audi vestigingen volledig koolstofneutraal zijn. Dat is nu al het geval voor onze fabriek in Brussel. Andere maatregelen, zoals het verwerken van afvalwater en het recycleren van afval, brengen geleidelijk aan alle Audi vestigingen ertoe om ecologischer te werk te gaan.

  Meer weten
 • 1920x1080_10.jpg
  Hoe Audi zijn laadinfrastructuur uitbreidt

  In samenwerking met IONITY, het Europese netwerk van snelladers, bouwt Audi aan een elektrische mobiliteit die ook in het dagelijkse leven praktisch haalbaar is. Sinds begin 2020 kunnen elektrische auto's dankzij IONITY snel worden opgeladen aan 400 laadstations in 25 landen.

  Meer weten

Audi in beweging: zoveel meer dan elektrische wagens

De komende jaren breidt Audi zijn gamma elektrische voertuigen in het premiumsegment verder uit. Naast 100% elektrische modellen worden er ook plug-inhybrides gebouwd. Al in 2018 legde Audi met de e-tron met succes de basis voor elektrische modellen. Onlangs onthulde het bedrijf met de nieuwe Audi e-tron Sportback het tweede model uit de e-tronreeks.

Audi e-tron: onze elektrische wagens

Overzicht

Audi g-tron: onze wagens op CNG

Overzicht

Audi TFSI e: onze plug-in hybride wagens

Overzicht
 • 1920x1080_07.jpg
  Hoe Audi inzet op duurzaamheid in zijn bedrijfsvoering

  Tegen 2025 zal Audi zijn ‘Together4Integrity’-programma in alle domeinen van zijn activiteit hebben ingevoerd. Dat programma combineert bedrijfscultuur, compliance en integriteit. Ook het 'consistentieteam' maakt deel uit van de transitie naar een duurzame bedrijfscultuur.

  Meer weten
 • 1920x1080_11.jpg
  Hoe Audi duurzaam te werk gaat en toch economisch succesvol is

  Duurzaamheid is niet alleen voor Audi een prioriteit maar ook voor onze premiumklant. Om die reden zal het bedrijf op lange termijn koolstofneutrale premiummobiliteit aanbieden in alle modellen. Met de integratie van ethische, ecologische en sociale aspecten zet Audi opnieuw een grote stap richting een geëlektrificeerde toekomst.

  Meer weten