Modellen > Audi TFSI e > Audi België
Les modeles TFSI e

Een compleet gamma met verbeterde autonomie en prestaties

Audi zet zijn zoektocht verder naar een meer duurzame mobiliteit. De afgelopen maanden zagen heel wat hybride modellen het levenslicht. Dit diverse gamma heeft een minimale autonomie van 40 kilometer in zuiver elektrische modus. Rij elektrisch op dagdagelijkse trajecten, gebruik de benzinemotor voor verre afstanden en geniet tegelijk van vele fiscale voordelen.

 • tfsi-e-model-3.1_1920x1080.jpg
  Audi Q5 TFSI e: soepel op elk terrein

  Met de Audi Q5 TFSI e bestuurt u een SUV met uitzonderlijke afmetingen die dankzij het hybride syteem ook erg soepel rijdt. Hij selecteert voor u automatisch de beste rijstrategie. Ideaal voor elektrisch gebruik op de dagelijkse trajecten, op langere afstanden doet u beroep op zijn benzinemotor.

  Ontdek hem nu
 • tfsi-e-model-1.1_1920x1080.jpg
  Audi A6 Berline TFSI e: hybride en innovatief

  Wees ambitieus op vlak van duurzame mobiliteit aan het stuur van de Audi A6 Berline TFSI e. De definitie van luxe volgens Audi. Met ontelbare opties, innovaties en talloze mogelijkheden om uw wagen te personaliseren, wordt elke rit nog aangenamer.

  Ontdek hem nu
 • tfsi-e-model-1.2_1920x1080.jpg
  Audi A6 Avant TFSI e: de professionele hybride

  Voor al uw persoonlijke en professionele behoeften is er de Audi A6 Avant TFSI e en zijn innoverende technologie. Zijn elektrische motor is geschikt voor uw dagelijks woon-werkverkeer, de benzinemotor helpt bij langere trajecten. Dankzij de stille motor kan u heerlijk ontspannen tussen twee vergaderingen door. Beschikbaar voorjaar 2020.

  Blijf op de hoogte van de lancering
 • tfsi-e-model-2.1_1920x1080.jpg
  Audi A7 Sportback TFSI e: luxueuze hybride

  De Audi A7 Sportback TFSI e is een elegante luxecoupé en een innovatieve plug-in hybride. Dankzij zijn elektrische motor en een batterij met sterke prestaties, stoot de wagen lokaal geen CO₂ uit. De krachtige 2.0 liter TFSI motor geeft de wagen een gecombineerd vermogen van 270 kW (367 pk). Het gaat van 0 naar 100 km/h in 5,7 seconden.

  Ontdek hem nu
 • tfsi-e-model-2.2_1920x1080.jpg
  Audi A8 L TFSI e: hybride limousine

  Stap binnen in een luxueus hybride universum met de Audi A8 L TFSI e. De wagen combineert een 3.0 liter benzinemotor met een synchrone elektrische motor. De automatische tiptronic versnellingsbak telt 8 versnellingen. De twee motoren kunnen tegelijk gebruikt worden en leveren ontzagwekkende prestaties.

  Ontdek hem nu
 • 1920x1080_AA8_TFSIe_191011.jpg
  Audi A8 TFSI e: hybride intelligentie

  Uitgerust met de meest innoverende technologie, maakt de Audi A8 TFSI e optimaal gebruik van plug-in hybride technologie. Dankzij de anticiperende strategie worden routegegevens proactief geanalyseerd en wordt de aandrijflijn efficiënt onafhankelijk aangestuurd. Het luxueuze interieur zal uw rijervaring onvergetelijk maken.

  Ontdek hem nu
 • tfsi-e-model-2.3_1920x1080.jpg
  Audi Q3 TFSI e en Q3 Sportback TFSI e: hybride en polyvalent

  Polyvalent, familiaal en bijzonder krachtig. De Audi Q3 TFSI e voelt zich huis op alle terreinen; in de stad en ver daarbuiten. De hybride motor profiteert van een soepele sportieve ophanging, waardoor er een rijcomfort zonder vergelijk ontstaat. Beschikbaar eind 2020.

  Blijf op de hoogte van de lancering
 • tfsi-e-model-3.1_1920x1080-2.jpg
  Audi Q7 TFSI e: elektriciteit in het groot

  Word heer en meester over de urban jungle met de Audi Q7 TFSI e. Zijn twee motoren leveren indrukwekkende prestaties. U geniet elke keer opnieuw van een fascinerende, geluidsloze rijervaring. Laat heel uw gezin ervan genieten.

  Ontdek hem nu