Modellen > Audi e-tron > Audi België
e-tro n modellen

Elektriciteit volgens Audi: een gamma dat groeit

Alles begon met de Audi e-tron. Maar sindsdien heeft Audi heel wat inspanningen ondernomen om nog andere modellen op de markt te brengen.

 • etron-models-1.1_1920x1080.jpg
  Audi e-tron: leider in de elektrische revolutie

  Met de Audi e-tron zetten Audi de bakens uit van zijn elektrische ambities: een grote autonomie, een krachtige motor, rijcomfort, innovatieve technologie en een uniek design. Vergeet uw vooroordelen en stap vandaag al in de mobiliteit van morgen.

  Ontdek hem nu
 • 1920x1080-7-A_E-TRON_191021.jpg
  Audi e-tron Sportback: elektrisch en krachtig

  Als sportieve coupé-versie van de Audi e-tron, maakt de SUV Audi e-tron Sportback de elektrische rijervaring nog opwindender, met nog sterkere prestaties. Beschikbaar vanaf december 2019.

  Ontdek hem nu
 • etron-models-2.1_1920x1080.jpg
  Audi e-tron GT concept: elektrische Gran Turismo

  Deze conceptwagen is een zuiver elektrische vierdeurscoupé met een carosserie in carbonvezels, aluminium en staal. De Audi e-tron GT concept introduceert Gran Turismo in de elektrische revolutie. Commercialisering vanaf 2021.

  Ontdek hem
 • etron-models-2.2_1920x1080.jpg
  Audi Q4 e-tron concept: de compacte SUV van de toekomst

  De fysieke gelijkenis met de Audi e-tron is frappant, maar deze Audi Q4 e-tron conceptwagen is een compacte, zuiver elektrische SUV. Hij levert topprestaties, zijn interieurcomfort is onuitgegeven. Commercialisering vanaf 2020.

  Ontdek hem