Een Audi TTS Roadster kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi TTS Roadster TFSI

Audi TTS Roadster TFSI

Open en authentiek.
De Audi TTS Roadster TFSI


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Vrijheid, frisse lucht en onvervalst rijplezier – de Audi TTS Roadster TFSI² is de belichaming van emotionaliteit. En dankzij zijn dynamische rijstijl en topprestaties geniet u van alles wat een sportieve tweezitter te bieden heeft.

Rijplezier gegarandeerd

Vermogen

235

kW*

(320 pk)

Acceleratie

4.8

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

400

Nm*

1
*

Puur rijplezier

In de Audi TTS Roadster TFSI² geniet u van een echte sportwagen: twee zitplaatsen, een lage zitpositie, een directe en dynamische rijstijl en standaard quattro vierwielaandrijving. Onvervalst rijplezier. Zijn prestaties zijn ronduit indrukwekkend: dankzij de 235 kW (320 pk) 4-cilinder turbomotor () trekt hij in 4,8 s op van 0 tot 100 km/u. Dat is 4 tienden sneller dan zijn voorganger.

zijaanzicht Audi TTS Roadster
Open dak Audi TTS Roadster

Een fascinerende Roadster

In amper 10 seconden gaat het softtopdak volledig open. Het zachte dak, dat amper 39 kg weegt, zit in gesloten toestand stevig vast en biedt een uitstekende geluidsisolatie. En als u onderweg besluit dat u zin hebt in puur roadsteravontuur, dan kunt u tot een snelheid van 50 km/u het dak automatisch openen. Tegen hogere snelheden kunt u het optionele elektrisch bediende windscherm gebruiken om de luchtturbulentie in de auto te verminderen.

Alles onder controle

Het interieur van de Audi TTS Roadster TFSI² is sportief en functioneel. Krachtig versnellen, dynamisch rem- of bochtenwerk ... Met de standaard S-sportstoelen met S-embleem geniet u van de perfecte ondersteuning. En het sportieve lederen TTS-multifunctiestuur plus met contrasterende S-stiksels ligt heel comfortabel in de hand. Gebruik de hendel op de middenconsole om te schakelen. De standaard S-tronic met 7 versnellingen schakelt dankzij zijn twee tussenversnellingen zo soepel dat u de veranderingen tussen de versnellingen nauwelijks opmerkt.

Shifting Audi TTS Roadster
Matrix LED  Audi TTS Roadster

Zien en gezien worden

Geniet in de Audi TTS Roadster TFSI² van de voordelen van vooruitstrevende verlichtingstechnologie: de optionele Matrix ledkoplampen zetten een nieuwe standaard op het gebied van design en technologie en maken uw dagelijkse leven gemakkelijker. Constant wisselen tussen dim- en grootlichten in het donker is niet langer nodig. Een besturingseenheid schakelt individuele elektrische onderdeeltjes aan en uit, en reageert op elke rijsituatie.

Alles in één oogopslag

De cockpit van de Audi TTS Roadster TFSI² is uw controlecentrum: u krijgt er belangrijke info over intelligente technologieën. De topuitvoering van de bedieningseenheid, de optionele MMI Navigation plus met MMI touch, bestuurt u met draai-drukknop, waarvan het touchpad bovenaan uw handschrift herkent. U hebt een overzicht van alle displays in de innovatieve en standaard Audi virtual cockpit. Met het standaard multifunctiestuur plus voert u makkelijk allerlei aanpassingen door.

Audi virtual cockpit in de Audi TTS Roadster
Meer over het infotainment
man ind de Audi TTS Roadster

Focus op uw veiligheid

Dankzij de slimme rij-assistentiesystemen op de Audi TTS RoadsterTFSI² kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. Audi side assist³ helpt u bijvoorbeeld van rijstrook te wisselen: de technologie waarschuwt met een led voor naderende voertuigen in uw dode hoek. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent³ met 360°-weergave en achteruitrijcamera.

Afsluiten met een verrassing

Zin om met z'n tweetjes een paar dagen eropuit te trekken? Geen probleem, want de Audi TTS Roadster TFSI² heeft een kofferinhoud van 280 liter. En de kap zit niet in de weg van uw uitzicht. Dat maakt van deze roadster ook een auto voor dagelijks gebruik.

Achterzijde Audi TTS Roadster
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
3
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.