Audi TTS Roadster > Audi TT > Audi België
Hier sehen Sie den Audi TTS Roadster in einer Heckansicht

Audi TTS Roadster

Open en authentiek.
De Audi TTS Roadster.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,3–8,2 l/100km (NEDC*: 7,3–7,2 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 189–186 g/km (NEDC*: 166–165 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Vrijheid, frisse lucht en onvervalst rijplezier – de nieuwste versie van de Audi TTS Roadster is de belichaming van emotionaliteit. En dankzij zijn dynamische rijstijl en topprestaties geniet u van alles wat een sportieve tweezitter te bieden heeft.

Rijplezier gegarandeerd

225

kW (306 hp)

Power

4.8

sec.

Acceleratie van 0 tot 100 km/u in 4,8 s

400

Nm

Koppel

Onvervalst rijplezier

In de Audi TTS Roadster geniet u van een echte sportwagen: twee zitplaatsen, een lage zitpositie, een directe en dynamische rijstijl en standaard quattro vierwielaandrijving. Onvervalst rijplezier. Zijn prestaties zijn ronduit indrukwekkend: dankzij de 225 kW (306 pk) 4-cilinder turbomotor (Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,3–8,2 l/100km (NEDC*: 7,3–7,2 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 189–186 g/km (NEDC*: 166–165 g/km)) trekt hij in 4,8 s op van 0 tot 100 km/u. Dat is 4 tienden sneller dan zijn voorganger.

Onvervalst rijplezier
Een fascinerende Roadster

Een fascinerende Roadster

Terwijl u nog bezig bent met de bladeren van de motorkap te vegen of de weersvoorspellingen te checken op uw telefoon, gaat het softtopdak volledig open. In amper 10 seconden. Het zachte dak, dat amper 39 kg weegt, zit in gesloten toestand stevig vast en biedt een uitstekende geluidsisolatie. En als u onderweg besluit dat u zin hebt in puur roadsteravontuur, dan kunt u tot een snelheid van 50 km/u het dak automatisch openen. Tegen hogere snelheden kunt u het optionele elektrisch bediende windscherm gebruiken om de luchtturbulentie in de auto te verminderen.

Alles onder controle

Het interieur van de Audi TTS Roadster is sportief en functioneel. Krachtig versnellen, dynamisch rem- of bochtenwerk ... Met de standaard S-sportstoelen met S-embleem geniet u van de perfecte ondersteuning. En het sportieve lederen TTS-multifunctiestuur plus met contrasterende S-stiksels ligt heel comfortabel in de hand. Gebruik de hendel op de middenconsole om te schakelen. De standaard S-tronic met 7 versnellingen schakelt dankzij zijn twee tussenversnellingen zo soepel dat u de veranderingen tussen de versnellingen nauwelijks opmerkt.

Alles onder controle
Zien en gezien worden

Zien en gezien worden

Geniet in de Audi TTS Roadster van de voordelen van vooruitstrevende verlichtingstechnologie: de optionele Audi Matrix-ledkoplampen zetten een nieuwe standaard op het gebied van design en technologie en maken uw dagelijkse leven gemakkelijker. Constant wisselen tussen dim- en grootlichten in het donker is niet langer nodig. Een besturingseenheid schakelt individuele elektrische onderdeeltjes aan en uit, en reageert op elke rijsituatie.

Alles in één oogopslag

De cockpit van de Audi TTS Roadster is uw controlecentrum: u krijgt er belangrijke info over intelligente technologieën. De topuitvoering van de bedieningseenheid, de MMI Navigation plus met MMI touch, bestuurt u met draai-drukknop, waarvan het touchpad bovenaan uw handschrift herkent. U hebt een overzicht van alle displays in de innovatieve en standaard Audi Virtual Cockpit. Met het standaard multifunctiestuur plus voert u makkelijk allerlei aanpassingen door.

Alles in één oogopslag
Meer over het bedieningsconcept en infotainment
Gewoon vertrouwen

Gewoon vertrouwen

Opdat u zich uitsluitend zou kunnen concentreren op het wegverkeer, maakt de Audi TTS Roadster het u makkelijker met intelligente rijassistentiesystemen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de rijstrookwisselassistent, die u aan de hand van een ledlichtje waarschuwt wanneer er zich een voertuig in uw blinde hoek bevindt. Het rijstrookwaarschuwingssysteem, de Audi active lane assist, houdt u in uw rijstrook vanaf 65 km/u door subtiel tussen te komen in de besturing. Het herkent zelfs lijnmarkeringen tijdens wegenwerken. Dankzij de parkeerassistent met omgevingsdisplay en achteruitrijcamera parkeert u makkelijk in elk plaatsje.

Afsluiten met een verrassing

Zin om met z'n tweetjes een paar dagen eropuit te trekken? Geen probleem, want de Audi TTS Roadster heeft een kofferinhoud van 280 liter. En de kap zit niet in de weg van uw uitzicht. Dat maakt van deze roadster ook een auto voor dagelijks gebruik.

Afsluiten met een verrassing
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.