TT Coupé > Audi TT > Audi België
Audi TT Coupé

De nieuwe Audi TT Coupé

Een tijdloze klassieker.
De Audi TT Coupé.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,2–6,8 l/100km (NEDC*: 7,0–6,0 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 186–153 g/km (NEDC*: 161–137 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Stap in en laat u verrassen door de vernieuwde Audi TT Coupé: twintig jaar nadat de allereerste Audi TT Coupé van de band rolde, blijft hij inspireren met zijn unieke designtaal, zijn ultieme rijgenot en zijn omvangrijke standaarduitrusting.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Voor het lakwerk kunt u kiezen uit drie nieuwe kleuren: cosmosblauw, pulsoranje en turboblauw (alleen op de S line).

  • De Audi TT Coupé maakt indruk met zijn herkenbare lijnen.

  • De forse luchtinlaten aan de zijkant vooraan zetten zijn sportieve karakter nog eens extra in de verf.

  • De led- of matrixledkoplampen maken de Audi TT Coupé helemaal af.

  • Neem de teugels in handen met het multifunctionele stuur (standaard op heel de serie), het infotainmentsysteem en de spraakactivering.

  • De blikvanger binnenin is het standaard 12,3-duims scherm van de Audi virtual cockpit.

  • Voor ultiem luistergenot: het optionele Bang & Olufsen Sound System.

  • Kies uit een ruim assortiment Audi en Audi Sport velgen.

  • Internet op wielen: ervaar de digitale toekomst in de Audi TT Coupé.

TT 20th anniversary

Audi TT 20 years: een heel speciale editie

1998-2018: al 20 jaar lang laat de Audi TT zijn kracht en prachtige lijnen zien aan heel de wereld. Om deze verjaardag te vieren, heeft het merk met de vier ringen een beperkte serie uitgebracht: de Audi TT 20 years.

Beschikbaar in Coupé-versie en Roadster-versie en een eerbetoon aan de eerste concept car met als hoogtepunt de lederen afwerking, die zo representatief is voor de eerste versie van de Audi TT. Met slechts 999 wagens zal deze speciale editie de fans van het eerste uur zeker kunnen bekoren.

Lees meer

Krachtig en dynamisch

De Audi TT Coupé is verkrijgbaar met twee sterke 2.0-TFSI-motoren (Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,2–6,8 l/100km (NEDC*: 7,0–6,0 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 186–153 g/km (NEDC*: 161–137 g/km)): enerzijds de 40 TFSI met 145 kW (197 pk) en anderzijds de 45 TFSI met 180 kW (245 pk), die bovendien verkrijgbaar is met vierwielaandrijving. Standaard uitgerust met het rijdynamieksysteem Audi drive select, waarmee u de rijmodus kiest die op dat moment het meest is aangewezen. Die instellingen beïnvloeden bijvoorbeeld de besturing, schakelmomenten en motoreigenschappen.

Sportief en expressief

U zult het direct merken: de Audi TT Coupé is een echte atleet. Zijn vertrouwde look dankt hij aan zijn Singleframe-rooster met driedimensionaal radiatorrooster, de grote luchtinlaten aan de zijkant vooraan en de twee uitlaten achteraan. Om uw droomwagen net dat tikje meer te geven, kunt u kiezen uit een brede waaier aan Audi en Audi Sport velgen. Binnenin werden de strakke lijnen van zijn voorgangers doorgetrokken. Neem plaats in de standaard sportzetels met ingebouwde hoofdsteun. Indien gewenst kunt u kiezen voor S-sportzetels met opblaasbare zijwangen.

Meer over het bedieningscomfort en infotainment

Zien en gezien worden

Ervaar de voordelen van progressieve verlichting in de Audi TT Coupé: de optionele Audi matrix-ledkoplampen zijn niet alleen opvallend stijlvol, maar ook buitengewoon geavanceerd. Ze maken het leven een pak makkelijker. Constant wisselen tussen de grootlichten en de gewone koplampen in het duister wordt overbodig. Nu speelt de Audi TT Coupé in op elke rijsituatie door automatisch afzonderlijke leds aan of uit te zetten.

Uw veiligheid, onze prioriteit

Dankzij de slimme rij-assistentiesystemen op de Audi TT Coupé kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. Audi side assist helpt u bijvoorbeeld van rijstrook te wisselen: de technologie waarschuwt met een led voor naderende voertuigen in uw dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/u om de Audi TT Coupé binnen de lijnen te houden door middel van subtiele stuurcorrecties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent met surroundweergave en achteruitrijcamera.

Pak uw koffers... en trek eropuit

Onder de verlengde achterklep van de Audi TT Coupé gaat 305 liter bagageruimte schuil. Zo kunt u er op elk moment een dag of twee op uit, zonder zorgen.

*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.