Configureer de Audi R8 Spyder V10 Performance quattro van uw dromen in 9 eenvoudige stappen

Uw Audi R8 Spyder V10 performance

9 stappen tot uw perfecte Audi.

Configureer in 9 eenvoudige stappen de Audi van uw dromen.

Of u nu uw nieuwe privé- of bedrijfswagen samenstelt, elke klant heeft recht op de voor hem/haar meest interessante condities. De online configurator houdt echter enkel rekening met de catalogusprijzen.

Benieuwd naar de voor u geldende condities? Op basis van de unieke Audi-code die op het einde van het configuratieproces wordt gegenereerd, kan uw Audi-verdeler u een erg voordelig aanbod doen.

Stap 1: Kies uw uitvoering

i = standaarduitrusting

R8 Spyder V10 Performance quattro

R8 Spyder V10 Performance quattro

Specifieke uitrusting van de R8 Spyder V10 Performance quattro:
  • 5.2 V10 FSI met 620 pk
  • quattro®
  • Sportonderstel
  • Keramische remmen, blauwe remklauwen
  • Achterspoiler in glanzend carbon look, vast
  • Pack glanzend carbon
  • MMI Navigatiesysteem Plus
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.