Een Audi R8 Coupé V10 GT RWD kopen? | Audi België
R8 GT

Audi R8 GT

Opmerking: Dit exclusieve model is wereldwijd beperkt tot 333 eenheden. Neem bij interesse contact op met uw Audi verdeler.

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 341–339 g/km (WLTP)

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 15,0–14,9 l/100 km (WLTP)

Interieur Audi R8 GT

De schoonheid in het beest - de Audi R8 GT

Technisch hoogstandje & een iconisch design: de Audi R8 GT². Gelimiteerd tot 333 stuks.

Vermogen

456

kW

Acceleratie (0-100 km/u)

3.4

s

Topsnelheid

318

km/u

00:00 | 00:00

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 15,0 –14,9 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 341– 339 g/km

Nu al een sportwagenklassieker

Ondanks de hoge technische ontwikkelingsstatus ervaren bestuurders van de Audi R8 GT²,³ toch het weggedrag van een volbloed sportwagen. Dat is vooral te danken aan de achterwielaandrijving met passief sperdifferentieel op de achteras en de Torque Rear-modus, die geactiveerd mag worden op gesloten circuits.

Zijaanzicht Audi R8 GT

Technologie voor extra rijplezier: De met koolstofvezel versterkte polymeer in de sportophanging zorgt voor een lager gewicht in combinatie met een hoge stijfheid. Dit wordt alleen maar versterkt door de optionele R8 GT²,³ instelbare schroefophanging en de Torque Rear-modus in het elektronische stabilisatieprogramma.

Tien cilinders staan centraal

De Audi R8 GT²,³ levert hoge prestaties met de krachtigste en tevens laatste V10-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 15,0-14,9 l/100 km; Gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 341-339 g/km) gecombineerd met achterwielaandrijving in de geschiedenis van Audi: ook herkenbaar aan het zwarte inlaatspruitstuk.

Motor van de Audi R8 GT

Het summum van traditionele engineering: Componenten uit de autosport, een gewichtsvermindering tot 1.570 kg en de krachtigste V10-motor (gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 15,0-14,9 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 341-339 g/km) ooit in een R8 met achterwielaandrijving zorgen voor pure rijdynamiek en rijplezier vol passie.

De grote finale van een sportwagenicoon

De Audi R8 GT²,³ is het hoogtepunt van het iconische Audi R8-tijdperk. Verschillende speciale designkenmerken zoals de in de windtunnel geteste carbon aerokit en het specifieke wielontwerp zorgen ervoor dat hij opvalt zonder zijn trotse erfgoed te verhullen.

Fascinerende manier om onze passie uit te drukken

Ook in het interieur is aan elk klein detail gedacht, om het unieke karakter van de limited edition Audi R8 GT²,³ te onderstrepen. Elk van de 333 voertuigen heeft zijn eigen nummer. Dat bevindt zich op een mat oppervlak op de middenconsole.

Interieur Audi R8 GT

Cockpit voor emotionele rijervaringen: Bij het instappen wordt u begroet door het sportieve zwart-rode design. Rode accenten zijn te vinden op de veiligheidsgordels, de contrasterende stiksels en het logoborduursel. Het antislip Alcantara⁵ stuurwiel met bedieningselementen en de R8 kuipstoelen onderstrepen de sportiviteit van de auto.

Audi RS e-tron GT⁶

Met een indrukwekkende acceleratie de toekomst van de auto tegemoet. Een sportwagen met volledig elektrische aandrijving belichaamt hoge prestaties in een nieuwe vorm: de Audi RS e-tron GT⁶. Elektrisch. En nog zoveel meer.

RS e-tron GT
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 15,0 –14,9 l/100km | Gecombineerde CO2 emissie¹: WLTP: 341– 339 g/km. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
3
Dit speciale model is wereldwijd beperkt tot 333 stuks. Neem bij interesse contact op met uw Audi verdeler.
4
Ontdek de speciale kenmerken van het keramische remsysteem op audi.be of informeer bij uw Audi verdeler.
5
Alcantara is een niet-geweven microvezelmateriaal.
6
Stroomverbruik gecombineerd in kWh/100 km¹: 20,2 - 19,3 (NEDC); 22,5 – 20,6 (WLTP) Gecombineerde CO2-emissies in g/km¹: 0.