Packs > Audi Q3 > Audi Q3 > Audi België

Uw Audi Q3

Saloncondities 2019

Onze promoties zijn niet inbegrepen in deze configurator.
Configureer uw Audi naar uw wensen en ga snel langs bij uw Audi verdeler in de buurt.
Dankzij uw unieke configuratiecode kan hij u een erg voordelig aanbod doen. Ontdek al onze condities

Keuze van uitvoering

Q3

Q3

Begin met het individualiseren van uw wagen: met aantrekkelijke opties verleent u uw Audi Q3 een eigen karakter, zowel vanbuiten als vanbinnen.
Q3 advanced

Q3 advanced

advanced staat voor vooruitgang. Zo wordt het toch al opvallende ontwerp van de Audi Q3 in de advanced-uitvoering verder benadrukt en uitgebreid met een krachtiger uiterlijk en bijpassende velgen.
Q3 S line

Q3 S line

S line staat voor sportiviteit. Maar ook voor een dynamische uitstraling en superieure prestaties. De S line bumpers met karakteristieke inlays, het speciale ontwerp van de luchtinlaten, de sideskirts, de S line dakspoiler en de bijpassende velgen geven het exterieur van de Audi Q3 een nog sportievere uitstraling.

Uitvoeringen en packs

Uitrustingspakketten

Edition #1 (grijs)

Edition #1 (oranje)

Pack Business

3.900,00 EUR

Pack Business Plus

5.300,01 EUR

Platinum

6.650,00 EUR

Uitvoeringen en packs

Audi exclusive

Shadow look

653,40 EUR
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.