Een Audi Q3 TFSI e kopen? | Audi België

Zinnenprikkelende allrounder.
De Audi Q3 45 TFSI e.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: Benzine : 2,1–1,6 l/100km | Stroomverbruik: 17,2–15,8 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 47–36 g/km

Zinnenprikkelende gezins-SUV. De Audi Q3 45 TFSI e². Met een innovatieve plug-inhybride aandrijving die zo'n 45 tot 51 kilometer³ in volledig elektrische modus aflegt terwijl er geen lokale uitstoot wordt geproduceerd. De auto beschikt over veel ruimte, technische verfijningen en een verfijnde ophanging voor een betere dynamiek.

Krachten bundelen

Ervaar de dynamische combinatie van een elektrische aandrijving en een verbrandingsmotor. De Audi Q3 45 TFSI e² biedt u een gecombineerd systeemvermogen van 180 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 16,0-14,4 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 39-32 g/km) en 400 Nm systeemkoppel. Dankzij de boost-functie⁴ accelereert de auto in 7,3 seconden van 0 naar 100 km/u.

Vrouw aan het stuur van de Audi Q3 TFSI e
 

Opwindende korte ritten

Met een volledig opgeladen accu beschikt u over een elektrisch piekvermogen van 85 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 16,0-14,4 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 39-32 g/km) en een elektrisch koppel van 330 Nm. De volledig elektrische actieradius ligt tussen de 45 en 51 km³ en de elektrische topsnelheid ligt op 140 km/u.

Rijervaring op maat

Met de MMI kunt u kiezen uit verschillende rijmodi: maak dagelijkse korte ritten in volledig elektrische modus (EV), of gebruik de verbrandingsmotor als primaire krachtbron om de acculading te sparen voor een toekomstige elektrische aandrijving (Hold) of verhoog de acculading (Charge)⁵.

MMI system Audi Q3 TFSI e
 
De Audi Q3 45 TFSI e² in cijfers

Elektrische actieradius circa

45–51

km*

Acceleratie

7.3

s**

0 tot 100 km/h

Systeemvermogen

180

kW**

*Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 17” tot 20” velgen.
**Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 16,0-14,4 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 39-32 g/km.

Audi virtual cockpit Audi Q3 TFSI e

Alles in één oogopslag

Naast de vele bekende functies en weergaven bieden het MMI-display met hoge resolutie en de Audi virtual cockpit u een overzicht van de resterende actieradius en energiestroom van de auto. De stroommeter in de Audi virtual cockpit verschaft informatie over de elektrische prestaties, de laadtoestand van de accu en de remenergierecuperatie.

Thuis opladen van de Audi Q3 TFSI e

Thuis opladen eenvoudig gemaakt

Met het standaard e-tron laadsysteem compact laadt u uw Audi Q3 45 TFSI e² thuis op aan huishoudelijke of industriële stopcontacten met een laadvermogen tot 3,6 kW⁶.

Meer weten?

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi Q3 45 TFSI e² te ontwerpen.
2Y2Y-42F_Pyramid_AU32x_Q3_001_03.jpg
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
Chronosgrijs metallic Chronosgrijs metallic
Navarrablauw metallic Navarrablauw metallic
Turboblauw Turboblauw
Tangorood metallic Tangorood metallic
20” lichtmetalen velgen, 5-dubbelspaaks rood of matzwart, hoogglanzende afwerking 20” lichtmetalen velgen, 5-dubbelspaaks rood of matzwart, hoogglanzende afwerking
19” lichtmetalen velgen, 5-arm dynamisch 19” lichtmetalen velgen, 5-arm dynamisch
19” lichtmetalen velgen, 5-arm, titaangrijs mat, glanzende afwerking 19” lichtmetalen velgen, 5-arm, titaangrijs mat, glanzende afwerking
19” lichtmetalen velgen, 7-spaaks-rotor design, antracietzwart, glanzende afwerking 19” lichtmetalen velgen, 7-spaaks-rotor design, antracietzwart, glanzende afwerking
Configureren
Weergave kofferbak Audi Q3 TFSI e

Flexibel ruimteconcept

De accu voor de elektromotor bevindt zich onder de vlakke laadruimte om ruimte te besparen. Hierdoor beschikt de auto over 380 liter bagageruimte, of zelfs tot 1.375 liter met neergeklapte achterbankleuningen. De standaard achterbank plus biedt u nog meer flexibiliteit. De voor-/achterwaartse positie en de hoek van de rugleuningen zijn verstelbaar en de zetels kunnen worden neergeklapt (verhouding 40: 20: 40).

Opmerking: Ervaar de royale opbergruimte van de Audi Q3 45 TFSI e² met deze animatie van de achterbank.

Ruimte voor sportiviteit

Interior Design Selection en S line-interieur – twee fascinerende opties voor het interieur. De Interior Design Selection voegt Alcantara⁷-elementen toe aan het instrumentenpaneel en de armsteunen in de portieren.

Weergave van Cockpit Audi Q3 TFSI e
 
 

Het S line-interieur is voorzien van een S-reliëf op de rugleuningen van de voorzetels en het S-embleem op het lederen sportstuur. Inlays in donker aluminium en dorpellijsten met verlichte aluminium inlays vooraan benadrukken de sportieve look.

Kijk eens rond in het interieur

Een nieuwe aandrijving temmen

Dankzij dynamische lijnen en opwindend vormgegeven oppervlakken onderscheidt de Audi Q3 45 TFSI e² zich van de massa. De opvallende voorkant en de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een aantrekkelijke en onmiskenbare look. De S line uitrustingslijn benadrukt uw sportieve kant over de hele lijn. Dynamische designelementen zoals de S line-bumpers vestigen onmiddellijk de aandacht op de krachtige prestaties van de auto.

Zijaanzicht achter Audi Q3 TFSI e

Panoramisch zicht

Opmerking: Beleef de Audi Q3 45 TFSI e² vanuit verschillende hoeken in deze 360-graden animatie.

Audi Q3 TFSI e
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 16,0-14,4 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 39-32 g/km.
3
Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 17” tot 20” velgen.
4
Bij het volledig intrappen van het gaspedaal wordt de elektromotor gedurende een korte periode geactiveerd (boost-functie). De beschikbaarheid en herhaling van deze functie is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld de laadtoestand van de accu en de temperatuur van de aandrijfcomponenten.
5
Kan leiden tot een verhoogd brandstofverbruik.
6
De hoofdaansluitkabel met industriële connector en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd. Als u de netaansluitkabel door een ander type connector vervangt, kan het beschikbare laadvermogen van het totale systeem worden verminderd. Het standaard e-tron laadsysteem compact heeft een voertuigaansluitkabel met een lengte van 4,5 m. De laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken en kan oplopen tot 3,6 kW. De laadcapaciteit hangt af van het type netstroomconnector, de spanning van het land en het aantal beschikbare fasen van het stroomnet, en van de elektrische installatie van de gebruiker. De capaciteit kan dus lager zijn in bepaalde gevallen.
7
Alcantara is een niet-geweven microvezelmateriaal.