Een Audi Q3 Sportback TFSI e kopen? | Audi België
Openbaar opladen Audi Q3 Sportback TFSI e

Q3 Sportback 45 TFSI e

Zinnenprikkelend uiterlijk.
De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: Benzine : 2,0–1,6 l/100km | Stroomverbruik: 17,0–16,0 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 46–37 g/km

Sportief en zinnenprikkelend. De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e². Met een innovatieve plug-inhybride aandrijving die zo'n 45 tot 50 kilometer³ in volledig elektrische modus aflegt terwijl er geen lokale uitstoot wordt geproduceerd. De expressieve bumpers en coupéachtige daklijn stralen een sportief, dynamisch charisma uit.

Vooruitgang komt in een stroomversnelling

De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² biedt u een gecombineerd systeemvermogen van 180 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 15,9-14,6 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 38–33 g/km) en 400 Nm systeemkoppel. De boost-functie⁴ maakt een acceleratie van 0 naar 100 km/u mogelijk in 7,3 seconden.

Opwindende korte ritten

Maak vele korte ritten in volledig elektrische modus – aangenaam stil en zonder lokale uitstoot. Met een volledig opgeladen accu beschikt u over een elektrisch piekvermogen van 85 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 15,9-14,6 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 38–33 g/km) en een elektrisch koppel van 330 Nm. De volledig elektrische actieradius ligt tussen de 45 en 50 kilometer³ en de elektrische topsnelheid ligt op 140 km/u.

Dynamisch achteraanzicht Audi Q3 Sportback TFSI e
 
MMI-systeem Audi Q3 Sportback TFSI e
 

Op maat gemaakt voor u

Bij volledige lading start de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² altijd in volledig elektrische EV-modus. Door een bestemming in het navigatiesysteem in te voeren, schakelt de auto over op hybride modus. Met de MMI kunt u kiezen uit extra rijmodi: maak dagelijkse korte ritten in volledig elektrische modus (EV), of gebruik de verbrandingsmotor als primaire krachtbron om de acculading te sparen voor een toekomstige elektrische aandrijving (Hold) of verhoog acculading (Charge)⁵.

De Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² in cijfers

Elektrische actieradius circa

45–50

km*

Acceleratie

7.3

s**

0 tot 100 km/u

Systeemvermogen

180

kW**

*Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 17” tot 20” velgen.
**Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 15,9-14,6 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 38-33 g/km.

Weergave Audi virtual cockpit in de Audi Q3 Sportback TFSI e

Ruimte voor digitaal gemak

De stroommeter in de Audi virtual cockpit toont het totale vermogen van het systeem, de rijmodus en de laadtoestand van de accu. De resterende actieradius van de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² wordt centraal weergegeven.

myAudi App

U kunt de laadstatus en de resterende actieradius ook controleren in de myAudi-app⁶.

Thuis opladen Audi Q3 Sportback TFSI e

Thuis opladen eenvoudig gemaakt

Geniet van de voordelen van een elektrische aandrijving en laad uw Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² met het standaard e-tron laadsysteem compact thuis op aan huishoudelijke of industriële stopcontacten met een laadvermogen tot 3,6 kW⁷.

Meer weten?

Panoramisch zicht

Opmerking: Beleef de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² vanuit verschillende hoeken in deze 360-graden animatie.

Rondom zicht Audi Q3 Sportback TFSI e

Zo sportief kan een SUV zijn

Kracht en precisie – tot in het kleinste detail. De titaniumzwarte grille van het achthoekige Singleframe, de trapeziumvormige luchtinlaten en de expressieve bumpers met platte lamellen zijn kenmerken van het driedimensionale design en verlenen de Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² een zelfverzekerde en dynamische uitstraling. De in contrastkleur gespoten aanbouwelementen en de coupéachtige daklijn met dakrandspoiler benadrukken het sportieve karakter.

Rechter koplamp Audi Q3 Sportback TFSI e

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² te ontwerpen.
6Y6Y-V72_Pyramid_AU32x_Q3SB_001_03.jpg
Daytonagrijs pareleffect Daytonagrijs pareleffect
Navarrablauw metallic Navarrablauw metallic
Mythzwart metallic Mythzwart metallic
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
Zilver metallic Zilver metallic
19” 20-spaaks lichtmetalen velgen in V-design, grafietgrijs, glanzende afwerking 19” 20-spaaks lichtmetalen velgen in V-design, grafietgrijs, glanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking
19” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelarmig design, mat titaangrijs, hoogglanzende afwerking 19” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelarmig design, mat titaangrijs, hoogglanzende afwerking
20” Audi Sport 5-dubbelspaaks modulaire lichtmetalen velgen, mat getextureerde grijze inzetstukken 20” Audi Sport 5-dubbelspaaks modulaire lichtmetalen velgen, mat getextureerde grijze inzetstukken
20” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelspaaks rotordesign, matzwart, glanzende afwerking 20” lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelspaaks rotordesign, matzwart, glanzende afwerking
Configureren
Kijk eens rond in het interieur

Flexibel en comfortabel

Stem het interieur van uw Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² af op uw wensen met de Interior Design Selection of het S line-interieur. Twee fascinerende opties met sportzetels bekleed met een combinatie van stof en kunstleer met contrasterende stiksels of met stof en leer.

 

De Interior Design Selection benadrukt het vooruitstrevende design door middel van gekleurde alcantara⁸-elementen op het instrumentenpaneel en de armsteunen in de portieren. En in het donker creëert het optionele sfeerverlichtingspakket plus specifieke accenten in de opvallende designlijnen van het interieur.

Weergave boordelektronica van de Audi Q3 Sportback TFSI e
 
Weergave van de bagageruimte van de Audi Q3 Sportback TFSI e

Veelzijdig ruimteconcept

De accu voor de elektromotor bevindt zich onder de vlakke laadruimte om ruimte te besparen. Hierdoor beschikt de auto over 380 liter bagageruimte, of zelfs tot 1.250 liter met neergeklapte achterbankleuningen. De standaard achterbank plus biedt u nog meer flexibiliteit. De voor-/achterwaartse positie en de hoek van de rugleuningen zijn verstelbaar en de zetels kunnen worden neergeklapt (verhouding 40: 20: 40).

Opmerking: Ontdek de royale opbergruimte van de Audi Q3 Sportback 45 TFSI² met deze animatie van de achterbank.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,7–1,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 15,9-14,6 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd¹: 38-33 g/km
3
Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 17” tot 20” velgen.
4
Bij het volledig intrappen van het gaspedaal wordt de elektromotor gedurende een korte periode geactiveerd (boost-functie). De beschikbaarheid en herhaling van deze functie is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld de laadtoestand van de accu en de temperatuur van de aandrijfcomponenten.
5
Kan leiden tot een verhoogd brandstofverbruik.
6
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende App Store. U moet vooraf registreren op www.audi.com/myaudi.
7
De hoofdaansluitkabel met industriële connector en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd. Als u de netaansluitkabel door een ander type connector vervangt, kan het beschikbare laadvermogen van het totale systeem worden verminderd. Het standaard e-tron laadsysteem compact heeft een voertuigaansluitkabel met een lengte van 4,5 m. De laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken en kan oplopen tot 3,6 kW. De laadcapaciteit hangt af van het type netstroomconnector, de spanning van het land en het aantal beschikbare fasen van het stroomnet, en van de elektrische installatie van de gebruiker. De capaciteit kan dus lager zijn in bepaalde gevallen.
8
Alcantara is een niet-geweven microvezelmateriaal.