De Audi e-xperience app > Audi gaat de duurzame weg op. > e-tron > Audi België

Elektrisch rijden

De e-xperience app
maakt u wegwijs in elektrisch rijden.

Is een elektrische Audi iets voor u? Welke afstanden overbrugt u ermee? Waar zijn de laadpunten? En hoe zit het met uw verbruik? De e-xperience app geeft u pasklare antwoorden op al uw vragen. Ontdek vandaag nog de impact van elektrisch rijden op uw persoonlijke mobiliteit.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Ervaar nu de impact van elektrisch rijden.

 • Uw auto vergeleken met een elektrische. Audi e-xperience brengt uw autoritten in kaart. Op basis van uw huidige verbruik vertelt de app of een elektrische Audi past bij uw mobiliteitsbehoefte.

 • Na elke rit berekent de app aan de hand van snelheid, acceleratie en afgelegde afstand hoeveel elektrische energie de autobestuurder zou verbruiken met een elektrische wagen, hoeveel energie er nodig is voor een trip, wat de status is van de virtuele batterij van de wagen, enzovoort.

 • De gebruiker kan de gegevens van zijn of haar huidige wagen invoeren: zo kan de app berekenen hoeveel de autobestuurder kan besparen op zijn of haar brandstofverbruik aan de hand van de huidige brandstofprijzen en hoeveel minder CO2 -uitstoot er zou zijn met een elektrische wagen.

 • Eens de autorit beëindigd wordt, zal de e-xperience- app de batterijstatus van de virtuele elektrische wagen weergegeven en zal de autobestuurder via de app het dichtstbijzijnde oplaadpunt kunnen vinden.

 • Eens de autorit beëindigd wordt, zal de e-xperience- app de batterijstatus van de virtuele elektrische wagen weergegeven en zal de autobestuurder via de app het dichtstbijzijnde oplaadpunt kunnen vinden.

 • Ervaar nu de impact van elektrisch rijden.

De app die uw ritten traceert

De app die uw ritten traceert.

Audi e-xperience houdt uw ritten met uw huidige auto bij. Zo krijgt u zicht op uw mobiliteitsbehoefte. En zo kunnen we u vertellen hoe vaak u zou moeten laden met een elektrische Audi, op basis van uw verbruik en afgelegde trajecten.

Laadpunten bij u in de buurt

Laadpunten bij u in de buurt.

Weinig laadpunten in uw omgeving? Dat dacht u maar. Op basis van uw ritten vertellen we u waar u het best kan laden als u met een elektrische Audi rijdt. Vandaag bestaan er in België al meer dan 2000 openbare laadstations. En binnenkort komen er nog veel meer bij.

Download de app
Nog sneller laden

Geproduceerd in Brussel

De Audi fabriek in Brussel mag de eerste 100 procent elektrische Audi op zijn naam schrijven. Met zo'n grensverleggend, nieuw product, is dit zeker iets waar we als Belgen trots op mogen zijn.

Lees meer

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels

 • van-endert-audi-listen-883x496.jpg
  Zo werkt een elektromotor.

  Een elektrische motor zit veel eenvoudiger in elkaar dan een brandstofmotor.

  Ontdek hoe
 • e-fact_2_883x496.jpg
  Wat weet u over elektromotoren?

  Waarom lezen we niet méér over de evolutie van elektrische motoren?

  Ontdek waarom
 • e-fact_3_883x496.jpg
  Waarom accelereert een elektrische wagen zo snel?

  Wie al eens elektrisch heeft gereden, kan het beamen. Een elektrische auto trekt snel op.

  Weet u waarom?