Audi e-tron > e-tron > Audi België

Hoezo, elektrisch is niets voor u?

Vergeet uw vooroordelen over elektrisch rijden. Met de Audi e-tron is elektrisch geen compromis meer. Laad hem snel en makkelijk op. Laat u overweldigen door zijn intelligente technologie en innovatieve design.
Met de Audi e-tron bouwt u mee aan de mobiliteit van morgen.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Laad onderweg uw accu op in meer dan 70.000 laadpunten in België en Europa.

 • Even snel als een motorfiets, maar krachtiger: de Audi e-tron.

 • Praktische allrounder: uw Audi e-tron overtuigt ook als veelzijdige bagagedrager.

 • Een werkvergadering of gezinsuitstapje? Op de Audi e-tron kunt u iedere dag van de week rekenen.

 • De Audi e-tron is onze eerste 100% elektrische SUV.

 • Dankzij onze diensten kunt u thuis uw auto in de beste omstandigheden opladen.

 • Het optionele glazen panoramadak zorgt voor extra lichtinval en een nog aangenamere sfeer in het interieur.

 • De lange dakspoiler en brede diffuser benadrukken het sportieve achterste van de Audi e-tron.

 • De optionele virtuele buitenspiegels bieden een nieuwe technologische ervaring en introduceren een nieuwe manier van rijden.

 • Steel de show: de remklauwen kunnen optioneel oranje gelakt worden, wat de illusie creëert als zouden ze onder hoogspanning staan.

 • Het interieur van de Audi e-tron is functioneel en van topkwaliteit.

 • Laat uw hand tijdens het schakelen rusten op de polssteun op de versnellingshendel.

 • De standaard Audi virtual cockpit geeft u een overzicht van de belangrijkste gegevens, met ook e-tron specifieke diensten.

Meer over de designkenmerken
Kijk 360° rond in uw tweede thuis

Combineer met de Audi e-tron de voordelen van een innovatieve elektrische auto en een moderne SUV. Het interieur is luxueus en biedt een zee aan ruimte. U en uw vier passagiers hebben genoeg hoofd- en beenruimte om in alle comfort te reizen. Dankzij de totale bagagecapaciteit van 660 liter is de Audi e-tron de gedroomde oplossing om mee op reis te vertrekken.

Meer over het ruimteconcept

Krachtig en gecontroleerd

Cijfers zeggen veel (gecombineerd stroomverbruik in kWh/100 km*: 26,2-22,6 (WLTP); 24,6-23,7 (NEDC); gecombineerde CO₂-uitstoot in g/km: 0), maar lang niet alles. Een Audi e-tron die uit de startblokken schiet? Dat moet u voelen om te begrijpen. Of u nu uit stilstand optrekt of inhaalt op de autosnelweg – de Audi e-tron gaat meteen met zijn spieren (265 kW) aan het rollen. Zelfs in z'n achteruit voelt u het geweldige koppel. De buitengewone tractie introduceert een nieuwe quattro-generatie, die u inschakelt wanneer u dat nodig acht. Bijgevolg hebt u altijd de volledige controle over uw auto.

Audi e-tron dynamic
Meer over de aandrijving en rijdynamiek

Langeafstandbereik

Met de Audi e-tron rijdt u van Hamburg naar Düsseldorf, zonder dat u moet stoppen om de batterij op te laden. Dat is voornamelijk te danken aan het recuperatiesysteem, dat remenergie opvangt en vervolgens transporteert naar de accu. In ruim 90 procent van de afremmingen laadt de Audi e-tron zichzelf op via zijn elektromotoren. In combinatie met het elektrohydraulisch geïntegreerde regelsysteem voor de remmen – dat Audi als eerste autofabrikant wereldwijd gebruikt in een auto in serieproductie met elektrische aandrijving – maakt de elektrische SUV systematisch gebruik van zijn maximale recuperatiepotentieel.

Audi e-tron rear
Meer over de autonomie

Geschikt voor dagelijks gebruik

We hebben de Audi e-tron uitvoerig getest op alle relevante factoren voor elektrische voertuigen. Zodoende kunnen we niet alleen de kwaliteit van een van onze modellen uit ons gamma garanderen, maar bovenal uw veiligheid.

Audi e-tron with trailer
Meer over kwaliteit en veiligheid

Eenvoudig laden

Voor de Audi e-tron kunt u kiezen uit een waaier aan oplaadopties. Zowel in de stad als naast snelwegen hebt u toegang tot duizenden snellaadpalen. Daarnaast bieden we u duurzame oplossingen voor thuis. U haalt de stroom dus gewoon van het elektriciteitsnet in uw woning. Dankzij een uitgebreide waaier van digitale diensten beschikt u te allen tijde over de belangrijkste laadinformatie – zowel in de Audi virtual cockpit van de Audi e-tron als op uw smartphone in de myAudi-app. Informatie en openbare laadopties.

Audi e-tron charging
Meer over opladen

Reis in stijl

Efficiëntie, veiligheid en een nieuwe technologie en rijervaring – de optionele virtuele buitenspiegels van de Audi e-tron zijn ongetwijfeld een meerwaarde. Door de vlakke montagesteun is het voertuig 15 centimeter minder breed dan met een conventionele buitenspiegel. Dankzij hun nieuwe ontwerp verlagen ze de luchtweerstand en beperken ze ook windgeluiden. Een kleine camera projecteert de beelden op de OLED-displays met hoge resolutie binnenin. Vooral in de schemer en 's nachts ziet u uw achterliggers met een vlijmscherpe precisie naderen, zonder dat de koplampen u verblinden. De Audi e-tron is het eerste productiemodel waarop de virtuele buitenspiegels zijn gemonteerd.

virtual exterior mirror
Meer over de virtuele buitenspiegels

Digitale assistenten

Dankzij de specifieke e-tron instellingen van Audi connect hoeft u niet langer te piekeren over zaken zoals resterend bereik en het dichtstbijzijnde laadstation. Gebruik myAudi – via het online portaal of de myAudi-app. Zo stippelt u bijvoorbeeld aan de ontbijttafel al uw route voor de dag uit. De e-tron routeplanner berekent voor u de efficiëntste route, inclusief alle stops om uw batterij weer op te laden.

Audi connect
Meer over digitale diensten

Goed ingelicht en veilig

Dankzij de slimme technologieën in de Audi e-tron kunt u zich concentreren op het verkeer. Belangrijke informatie en meldingen worden weergegeven in de standaard Audi virtual cockpit en het sublieme infotainmentsysteem MMI navigation plus. Diverse rijbijstandssystemen staan in voor uw veiligheid.

MMI Navigation plus in Audi e-tron
Meer over de rijbijstandssystemen
Hebt u nog vragen?
Hoe kan ik mijn rijbereik vergroten?
1. Anticipeer in het verkeer en houd uw snelheid in het oog.
2. Gebruik de Audi drive select-modus 'efficiency', want die zorgt ervoor dat de auto niet te veel verbruikt.
3. Controleer de rijhoogte van de auto. U kunt de rijhoogte
verlagen, en dus de luchtweerstand verminderen, door middel van de Audi drive select-modus 'sport' of 'efficiency'.
4. Wees u bewust van bijkomende energieverbruikers. De airco, radio, koplampen en verwarmde achterruit verbruiken ook energie van de batterij.
5. Verwijder hulpstukken zoals een dakdrager als u ze toch niet gebruikt.
6. Kies de Eco-setting voor de bandenspanning.
7. Gebruik de functie voorverwarmen/voorkoelen (tijdstip van vertrek instellen) wanneer de auto nog met het laadstation is verbonden.
8. Gebruik de rangemodus (werking met beperkingen).
Waarom kan ik maar met 11 kW opladen op een 22 kW-laadstation?
De auto heeft momenteel één ingebouwde lader van 11 kW. Vanaf Q4 2019 wil Audi optioneel een tweede ingebouwde lader aanbieden tegen meerprijs. Opladen met 22 kW kan met de tweede ingebouwde laders. De Audi e-tron kan standaard tot 150 kW opgeladen worden met gelijkstroom.
Welke garantie geeft AUDI AG op de batterij? Is het ook mogelijk om de batterij te repareren?
AUDI AG geeft een garantie op de hoogvoltagebatterij in nieuwe voertuigen van 8 jaar of 160.000 kilometer. De garantie dekt alle materiaal- en constructiefouten (productie). Ja, opgeleid personeel (hoogvoltage-experten) kan de batterij repareren.
Meer vragen
This is the Audi e-tron