Een Audi e-tron kopen? | Audi België
Audi e-tron

Audi e-tronIn afwachting van de facelift van de Audi e-tron is het huidige model niet meer beschikbaar.

De toekomst krijgt vorm.
De Audi e-tron.

Gecombineerd stroomverbruik¹: 26,1–21,7 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 0–0 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Neem een duik in de boeiende wereld van de elektrische mobiliteit met de Audi e-tron. Met een maximaal vermogen van 300 kW (408 pk) en een rijbereik tot 437 kilometer² is onze eerste volledig elektrische SUV uw sportieve en veilige reisgezel. Hij neemt u mee op al uw dagelijkse verplaatsingen in dit nieuwe tijdperk.

Massa’s ruimte

Of u er nu een weekendje op uittrekt of een langere reis aanvat, met een maximumbereik van 437 kilometer² is de Audi e-tron perfect geschikt voor lange ritten. De grote hoogspanningsbatterij en een intelligent recuperatiesysteem vervullen hun plicht voorbeeldig.

Stap in en voel u goed

Welkom in uw tweede verblijf. De grote hoofd- en beenruimte staat garant voor comfortabel zitten, de hoogwaardige materialen voor exclusiviteit. Geniet van een gering geluidsniveau dankzij de zo goed als geruisloze elektrische aandrijving. Met intuïtief bediende instrumenten kunt u uw digitale dagelijkse leven gemakkelijk voortzetten in de Audi e-tron.

Rearseats Audi e-tron

First class, ook op de tweede rij

Achterin kunnen maximaal drie personen genieten van de royale ruimte in de Audi e-tron. U kunt echter ook de functionaliteit van de SUV benutten: bij een neergeklapte zetel bedraagt het maximumlaadvolume maar liefst 1.725 liter.

Visionair uitzicht

De optionele virtuele buitenspiegels van de Audi e-tron verschaffen u een compleet nieuwe ervaring. Kleine camera’s projecteren beelden van achter de wagen op zeven-inch oled-displays in het interieur. Bijvoorbeeld, bij slecht weer of ’s nachts is uw zicht van voertuigen vóór u haarscherp, ondanks koplampreflecties.

Virtual exterior mirrors of the Audi e-tron
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
De maximumwaarde wordt bereikt in de modus efficiency, met airco en verwarming uitgeschakeld. Een andere vereiste is een gebruik in stadsverkeer bij temperaturen van meer dan 5 °C en 19-inch standaardbanden.