De Audi e-tron elke dag opnieuw > e-tron > Audi België
e-tron

De Audi e-tron elke dag opnieuw

De Audi e-tron elke dag opnieuw

De ongeziene acceleratie. De nagenoeg geluidloze rijervaring. Het besef geen CO2 uit te stoten op de weg. Als u ooit hebt plaatsgenomen achter het stuur van een elektrische wagen of elektrisch hebt gereden met een plug-inhybride, dan weet u hoe fascinerend die elektrische mobiliteit wel is. Maar e-tron betekent niet alleen rijgenot in een elektrische wagen. Het is ook onbeperkte duurzaamheid voor alledaags gebruik. De zorgeloosheid van een elektrische wagen of een plug-inhybride zit hem vooral in het gemak van het opladen.

Een bereik tot 417 km (WLTP).

Hoe ver kan ik rijden in stadsverkeer, op autowegen of op de snelweg? Welk verschil maakt de 'efficiency' rijmodus? Die antwoorden vindt u allemaal in onze bereikcalculator! Het bereik dat u daar afleest, is telkens gebaseerd op de autonomiebehoefte van de gemiddelde klant van Audi. We gaan uit van een geactiveerde airconditioning - in tegenstelling tot de WLTP-cyclus. Als u zeer bewust een energiezuinige rijstijl hanteert (bijvoorbeeld constante snelheid, geen airconditioning...) is het mogelijk een nog groter rijbereik te halen. De rijprofielen zijn echter niet ingesteld op constante snelheden. Om de realiteit te benaderen, veronderstellen we dat u periodes van acceleratie en deceleratie afwisselt. Voor elk rijprofiel zijn onze berekeningen gebaseerd op empirische waarden in de stad, op autowegen of op de snelweg.

e-tron

Hebt u nog vragen over openbare laadplaatsen of laadmogelijkheden voor thuis?

In onze laadtijdcalculator vindt u het antwoord op al die vragen. Ontdek hoelang de Audi e-tron¹ nodig heeft om volledig op te laden bij u thuis. Of gebruik de calculator om na te gaan welk bereik u kunt halen door de Audi e-tron¹ een uur aan te sluiten op een publieke laadpaal. Het bereik dat u daar afleest, is telkens gebaseerd op de autonomiebehoefte van de gemiddelde klant van Audi. We gaan uit van een geactiveerde airconditioning - in tegenstelling tot de WLTP-cyclus. Als u zeer bewust een energiezuinige rijstijl hanteert (bijvoorbeeld constante snelheid, geen airconditioning...) is het mogelijk een groter rijbereik te halen. De rijprofielen zijn echter niet ingesteld op constante snelheden. Om de realiteit te benaderen, veronderstellen we dat u periodes van acceleratie en deceleratie afwisselt. Voor elk rijprofiel zijn onze berekeningen gebaseerd op empirische waarden in de stad, op autowegen of op de snelweg. De opgegeven laadtijd kan onderhevig zijn aan externe factoren, zoals de temperatuur of het rijgedrag.

e-tron

Configureer nu

Configureer uw Audi e-tron en ontdek het plezier van elektrische mobiliteit.